Pluspunten

Op zondag geleverd, snel en makkelijk aangekocht.

Er waren wat problemen bij het betalen, het systeem bleef vaak hanen waardoor ik een paar keer mijn gegevens heb ingevuld.

Pluspunten

Snel ruime keuze goede vergelijkingsmogelijkheden

Pluspunten

Snelle en correcte levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, verzending gemakkelijk op te volgen. Vlot mail verkeer!

Pluspunten

overzicht producten en snelle levering

geen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Op tijd leveren en geen onzinverhalen mailen dat het alsnog de volgende geleverd wordt en dan opnieuw in gebreke blijven.

Pluspunten

Tweedekans producten zijn zeer goed

Pluspunten

Perfecte zakelijke afhandeling, correcte factuur en levering conform afspraak. Producten in uitstekende staat.

Pluspunten

Snelle levering Proper verpakt

Pluspunten

Bieden gevarieerde en snel expeditie

de prijs te vergelijken met andere bedrijven

Pluspunten

Heel snelle service met zelfs levering op zondag!

Pluspunten

Al heel wat dingen bested bij Coolblue en zeer tevreden over de service, levertijd en voorraad, een echte aanrader.

Niet steeds de goedkoopste webshop.

Pluspunten

Snelle levering en alles volledig in orde. Duidelijke instructies voor installatie en zeer eenvoudig te installeren.

Pluspunten

Goede service! Eerlijke prijzen!

Wij bestellen soms 2-3-4 producten op 1 dag, om projectmatige redenen dienen wij per besteld product een factuur te hebben. Maar jammer genoeg is er geen optie om deze producten samen te verzenden. Deze komen allen apart aan, wat voor het milieu natuurlijk niet zo super is :)

Pluspunten

Vaste klant omwille van - uitgebreid assortiment - lage prijzen - unieke service, ook bij terugzending

Doe vooral zo verder!

Pluspunten

Perfecte communicatie Bestelling perfect in orde zeer gebruiksvriendelijke website

Pluspunten

Alles perfect verlopen. Kan niets negatiefs bedenken. Chromebook die ik besteld had is netjes en snel afgeleverd op het afleveradres dat ik gekozen had en het toestel is in perfecte staat. Topservice!

Pluspunten

Super snelle levering

Pluspunten

Alles is makkelijk te vinden op de website. Het is ook heel nuttig dat Coolblue zelf een overzicht van plus- en minpunten geeft per product. De levering is de kers op de taart. Op zaterdagavond hebben we besteld en op zondag rond half 11 stond de koerier al aan de deur. Dan heb je tijd om alles uit te testen en ben je meteen klaar voor de week die komt.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Uiteindelijk toch aangekomen.

De reden waarom ik voor Coolblue koos om een nieuwe laptop te kopen was simpel, ik had mijn laptop snel nodig en Coolblue promoot overal dat als je voor 23u59 besteld je hem de volgende dag in huis hebt. Mijn ontgoocheling was dan ook groot toen de volgende dag mijn laptop niet was aangekomen. Na contact met Coolblue beloofde ze me hun best te doen om de laptop de volgende dag te laten leveren. Dit had als gevolg dat er dus weer iemand thuis moest blijven om op het pakket te wachten, maar alweer werd er geen pakket geleverd. Pas 3 dagen nadat ik de laptop besteld had werd hij geleverd.

Pluspunten

duidelijke site, snelle levering , goede prijs

ik zie geen verbeterpunten !