Pluspunten

Levering vriendelijkheid

Pluspunten

Supersnel geleverd en zeer vriendelijk!! Ze hebben zelfs geholpen met alles naar boven te dragen

Doe zo verder

Pluspunten

- ruime keuze - snelle en correcte levering - bereikbaarheid klantenservice

Pluspunten

Duidelijke website, als je iets bestelt krijg je handige mails, snelle levering.

geen

Pluspunten

Indien aangesloten op zonnepaneel of batterij tussen batterij en led tv een stabilisator van 5 ampère plaatsen (beschermt de 12 volt led tv tegen overspanningen). Benodigde aansluitkabel: 4-polige mini-din (Akai 12V-kabel of beter 12 Volt LED TV Stabilisator 12 - 30 volt Plug & Play met 4 pin kabel). Goede prijs-kwaliteitverhouding.

Ontbreekt: 12 Volt LED TV Stabilisator 12 - 30 volt Plug & Play met 4 pin kabel.

Pluspunten

duidelijke communicatie, scherpe prijzen, gebruiksvriendelijke website, groot aanbod en zeer snelle verzending

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Televisie is in een goede staat, fijne klantenservice van Coolblue. Aflevering was slordig, er is niet aangebeld geweest.

Ik smeek jullie om niet meer verder te gaan met vervoersbedrijf DynaLogic.

Pluspunten

Snel en correct geleverd.

Pluspunten

levering op tijd, product zeer goed

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Product geleverd

Geen betalingen via PayPal en creditcard aanvaarden en ze daarna weigeren. Beloof ook geen leveringen op zondag.

Pluspunten

Super snelle levering, goede informatie.

Pluspunten

Vlotte levering. De aangekochte TV voldoet 100% aan de verwachtingen. Ik was ook aangenaam verrast door de handige tips voor aansluiten en bevestigen van de TV die me via email werden toegezonden.

Zou écht niet weten wat er nog kan verbeterd worden. Of toch één ding: de cadeaubon die ik na beantwoorden van jullie enquête heb ontvangen zou veel langer moeten geldig zijn; je plant toch meestal niet direct een volgende aankoop...

Pluspunten

Super selle levering. Om 21 u besteld om 8u 's morgens geleverd. Sneller kan niet

Pluspunten

Goede omschrijving van het product. Goede prijs. Makkelijk te bestellen. Snelle service.

2 sterren: slechter dan verwacht

Heel de dag thuis geweest om de TV te ontvangen. Bpost heeft niet aangebeld en een briefje in de brievenbus gestoken. We moeten de TV dus nog zelf gaan halen. Uiteraard schuld van partner Bpost en niet van CoolBlue. Misschien toch maar eens overstappen naar PostNL?

Pluspunten

Overnight deliver. Never any problems

Pluspunten

duidelijke info

geen

Pluspunten

goede website / correcte afhandeling / mails met tips voor installatie / goede dienst na verkoop