Pluspunten

alles supervlot verlopen

Pluspunten

Shopping experience was very fast and product came in well preserved box without any damage. Communication from the site with delivery details was as well very good.

I would have liked more details description of the product on the site. More pictures, more information and a bit more interactive. With the current technologies, this is not difficult. I had to go to other sites for details of the TV and some comparisons and pictures to get better information before decision. This could take away clients if they find same price elsewhere.

Pluspunten

Snelle levering, goede service

Pluspunten

Overzichtelijk en makkelijk zoeken.

Ik kon nergens vinden hoe een muurbeugel te bevestigen aan mijn type tv..

Pluspunten

Zeeeeeer snelle levering. Correcte inhoud.

Pluspunten

Pluspunten

Uiterst snelle en correcte levering. Interessante prijzen voor de meeste items.

Pluspunten

Quick delivery, good product, excellent service

Pluspunten

Top service. Wat Bol.com niet kan waarmaken; doen zij wel. Dag besteld; volgende dag geleverd. Goede communicatie qua mail en telefoon, sterk track en trace systeem en zelfs achteraf nog een gepersonaliseerd kaartje in de bus!

Pluspunten

Alles correct verlopen stipt en vriendelijk bezorgd

Die zo verder

Pluspunten

Hij is gwn top

Niks

Pluspunten

- Zeer gebruiksvriendelijke menu's - 100Hz - Helder beeld, dus ook ideaal voor overdag TV kijken - one connect box is erg handig waardoor je niet steeds achter TV moet zitten prutsen om randapparatuur aan te sluiten - mooi design en sobere achterkant zonder veel kabels

- wat onhandig om uit de doos te krijgen - je krijgt er twee afstandsbedieningen bij, maar het kleine model is onhandig met deels normale knoppen en deels aanraakgevoelige oppervalktes - geen kabel geleiding in de pootjes

Pluspunten

Duidelijke website Tracking tijdens levering

Pluspunten

De service voor en na is gewoonweg zeer goed. Zo kon ik bij de levering van mijn TV alles online volgen en kreeg ik installatietips enkele uren voor mijn bestelling. De website is heel eenduidig en het is leuk dat je veel tips, plus- en minpunten en aanbevelingen kan vinden bij het kiezen/zoeken van de juiste aankoop.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Levering op zondag, ook al was het pas 19 uur dat er geleverd werd.

Levering voorzien tss 10 en 18 uur en pas geleverd om 19 uur. Waarom niet een half uurtje op voorhand telefoontje of sms dat de levering op komst is. Of levering in voor -OF namiddag. Nu hele dag opgesloten zitten met weinig info. Niet leuk. Tv voldeed ook niet echt aan mijn verwachtingen en hetgeen omschreven was. Maar al bij al tevreden. Op Nederlandse site stond tv 50 euro goedkoper, bij afronding bestelling werd ik doorverwezen naar Belgische site en ineens 50 euro erbij. Gratis levering?

Pluspunten

vlotte en correcte afhandeling. product is prima

Pluspunten

- snelle levering - duidelijke website - eerlijke prijs

Pluspunten

Service aan de balie en bij de levering was excellent

Pluspunten

Perfect verpakt voor transport , beleefde werknemers , de leverings tijd is goed

Pluspunten

Supersnel geleverd, mooie televisie, super beeld voor super prijsje, 100hrtz beelden zeer vloeiend mooie design, kortom superaankoop zeer blij.

Tot zover niks

Pluspunten

ideaal voor aan de muur in de keuken. Mooi beeld en kleur. heel tevreden over de aankoop

Pluspunten

Duidelijke informatie maakt vergelijken en kiezen makkelijk

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

snelle en correcte levering

muurbeugel kan niet aan TV gemonteerd worden. Geen goede bouten meegeleverd.