Pluspunten
- De keuzehulp: je vinkt het formaat, de gewenste merken, het energielabel en nog een aantal andere dingen aan en je krijgt al onmiddellijk een selectie van een aantal apparaten die je kan kiezen.
- De vergelijkingsfunctie: zet drie apparaten naast elkaar en zie hoe ze van elkaar afwijken. Wel even bezig geweest om effectief de apparaten van mijn keuze erin te krijgen (blijkbaar werkt het niet zo goed als je ze op verschillende tabs neerzet) maar eenmaal je ze naast elkaar hebt staan, zie je zo de verschillen en kan je makkelijk de keuze maken.
- De bestel- en betaalprocedure: Simpel en efficiënt. Voldoende verschillende mogelijkheden om je aankoop te betalen.
- De zondaglevering: hiervoor doe je het! Je apparaat binnenkrijgen op zondag zonder meerkost en er gewoon rustig mee aan de slag kunnen. Hier zou het misschien handiger zijn dat er ook een tracker zou zijn binnen welk tijdsbestek de levering zou plaatsvinden (tussen 10u en 18u is redelijk ruim) maar hiervoor is Coolblue ook weer afhankelijk van een derde partij. Van de zondaglevering maak ik voor andere bestellingen sowieso opnieuw gebruik!
VerbeterpuntenOp het vergemakkelijken van de invoer in de vergelijkingsfunctie en het nauwkeurigere tijdsbestek voor levering zie ik eigenlijk weinig verbeterpunten en zelfs deze zijn behoorlijk onbelangrijk vergeleken met alle positieve punten die je kan aanhalen.