Pluspunten

dankzij deze site kon ik de juiste beslissing maken over welke luchtbevochtiger ik moest hebben voor mijn noden. er zijn namelijk honderden verschillende types op de markt. dankzij de filters en keuzehulp kon ik goed filteren zodat ik de meest geschikte voor mij kon vinden

er zijn soms zeer veel reviews en tijd om ze allemaal te lezen heb je niet. het zou handiger zijn als de 30e reviewer gewoon aangeeft of hij het eens of oneens is met de voorgaande reviews hun plus en min-punten, zodat de reviews samengevoegd worden en de meest belangrijke positieve en negatieve punten in de verf worden gezet. dat maakt kiezen makkelijker. een basisrevieuw door de shop zelf zou ook handig zijn, want niet elk product heeft al reviews en maakt vergelijken puur op technische specs moeilijker

Pluspunten

Pluspunten

Goedkopere prijsaanbieding dan op andere sites. Correcte afhandeling en snelle levering!! Super...!!!

5 stars: perfect, definitely recommended

Pluspunten

Onze dochter heeft astma en allergie voor huisstofmijt desondanks we proberen de kamer zo clean mogelijk te houden heeft ze regelmatig 's nachts last van hoestbuien! Nu met ons nieuw apparaat gaat het veel beter en heeft ze vannacht zelfs doorgeslagen zonder te hoesten.

Pluspunten

Overzichtelijke site Snelle gratis levering Eerlijke prijzen

Pluspunten

Overzichtelijke site. Zeer snelle levering, ook op zondag, wat heel handig is voor thuislevering. Heel ruim gamma, alle merkproducten.

Gemakkelijker onderscheid tussen echte luchtbevochtigers en toestellen die vooral voor aromatherapie zijn.

Pluspunten

Duidelijke presentatie van de mogelijkheden van de luchtontvochtiger.

Pluspunten

Lage Db ! Mooie Design ! Eenvoudig in gebruik ! Handige gebruiksinstructies (Plug & Use) Frisse, aangename geur !

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het klimaat wordt snel beter

Geeft een onaangename geur af. Ik hoopte dat het na enkele dagen zou verdwijnen maar het blijft. We gaan van een muffe geur naar een andere muffe geur. Kon de draad naar het stopcontact niet wat langer?

2 sterren: slechter dan verwacht

Don't give Sunday as a delivery option on your website if you can't deliver on a Sunday. Especially not when you charge an extra €9.95 for this!! It resulted in me wasting my time on Sunday, waiting for nothing. It then subsequently also resulted in me having to take half a day off from work on Monday - and AGAIN for nothing! The courier company did not have the parcel in time for delivery on Monday morning. Very disappointing. I finally will receive the delivery at home on the Tuesday evening.

Pluspunten

Zeer vlugge levering.

Pluspunten

Zeer snelle en correcte levering. Goede informatie van tijdstip van levering via email en sms. Toestel voldoet volledig aan de verwachtingen.

Pluspunten

Zeer snelle levering en zeer goede service. Een duidelijke site waarop je makkelijk toestellen kan vergelijken met elkaar.

Pluspunten

Zeer snelle levering (volgende dag, ondanks (terecht weinig opgevolgde) staking)

Pluspunten

Correcte service, veel keuze.

2 sterren: slechter dan verwacht

Er werd afgesproken dat product op zondag geleverd werd. Ik ben heel de dag thuisgebleven hiervoor ondanks prachtig weer, om mijn zwangere vrouw haar allergieklachten maar te kunnen verminderen. Om 20u15 zag ik op de site van Bpost met Tracking dat ze hebben geprobeerd het pakket te leveren, maar er was niemand thuis. Wat niet klopt. We waren gewoon thuis, speciaal gelet op de bel. Er is ook geen briefje achtergelaten wat normaal wel gebeurd. Gisteren is er dan wel een poging tot levering gedaan, maar toen waren we beiden op ons werk. Ik hoop het apparaat dan ook straks op te kunnen halen in het postkantoor, om het toch maar zo snel mogelijk in gang te zetten. Spijtige zaak. Ik weet dat Coolblue er waarschijnlijk niets aan kan doen, maar afspreken dat het op zondag geleverd gaat worden, een hele dag wachten, en het dan toch niet leveren, is erg vervelend. Ik kijk uit naar jullie respons. Met vriendelijke groeten, Guido Heijsters

Pluspunten

Snelle levering Correcte prijs

Pluspunten

Doet zen job Handig

Gebruiksaanwijzing mag iets uitgebreider Lawaai bij ontvochtigen

Pluspunten

Snel en professioneel, zowel de website als de levering (op zondag!).

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Perfecte service van Coolbue

-op normale stand : nogal lawaaierig ; niet praktisch voor in living Kan dan wel op nachtstand met aanvaardbaar geluid, maar trager debiet -10 dagen nodig om van 40% vochtigheidsgraad te komen naar 55 -onhandig om water te vullen -Om de 14 dagen kuisen !!

Pluspunten

Overzichtelijke en duidelijke website. Goed verpakt. snel geleverd. Luchtontvochtiger van Qlima aan goede prijs.

Niets