Pluspunten

Ik besteld een Google Chromecast. Zoals altijd, perfect binnen de tijd geleverd. Zaterdagavond om 23u besteld en zondag om 12 uur geleverd. De google Chromecast ben ik ook zeer tevreden over tot nu toe.

Pluspunten

Zeer goede service alweer. Mijn bestelling werd zoals afgesproken de dag nadien geleverd. Altijd even vriendelijk en snelle reactie bij vragen. Ze zijn een beetje duurder, maar voor goede service betaal je eenmaal. Het gemak dat je hebt met Coolblue is onbetaalbaar naar mijn mening.

Wanneer je een product zoekt, zijn sommige foto's van producten een beetje wazig. Een foto van iets betere kwaliteit zou leuk zijn om in een oogopslag het product te kunnen bekijken.

Pluspunten

Zaterdagavong besteld, zondagmiddga in huis Vriendelijke leverancier Makkelijk online betalen

Pluspunten

Snelle service (product 's avonds besteld en de dag erna 's middags al in huis - makkelijk te volgen waar het product zat) Alles online te regelen.

Pluspunten

's avonds om 23 u besteld en om 9 u volgende ochtend stond men met pakje aan de deur ... Schitterend. Wachttijd tot een minimum gereduceerd. Zelfs sneller dan wanneer ik de volgende ochtend naar winkel zou gaan

Pluspunten

Snel en correct geleverd

Betere maten van dozen zodat er geen luchtzaken in de doos moeten zitten