1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar
Pluspunten
* 2 van 3 bestelling zijn tijdig en goede staat toegekomen
De score is 1,5 omdat het niet opzettelijk was dat het gebeurde, dat ik alsnog niet geïndigd ben met het product daarentegen wel.
VerbeterpuntenLeer de klantendienst doordenken.
Toen ik mijn probleem (niet levering) aangaf en vermelde dat het dringend was kreeg ik enkel te horen dat ik op mijn honger ging blijven zitten. Ik moest zelf actie ondernemen om te weten dat het bij BPost aangemaakte ticketje diezelfde dag, naar alle waarschijnlijkheid, geen resultaat ging hebben.
Na zelf contact opgenomen te hebben met BPost wist ik al wat meer. Het pakje kon bijvoorbeeld niet geheradresseerd worden naar Roeselare of in het postcentrum aangeboden worden.
Waarop ik aan jullie klantendienst de suggestie moest doen dat mij dit eventueel ook opnieuw via "CoolBlue VandaagNog" kon bezorgd worden en ik het andere pakje dan kon terugsturen. Met de vraag of de meerkost dan door BPost kon betaald worden.
Om uiteindelijk een reactie te krijgen van het had inderdaad een optie geweest kunnen zijn, maar helaas is het nu 3 voor de deadline dus dat zal wel niet meer lukken. Toen ik het kreeg was het 2 voor. Het leek wel alsof er express gewacht was, zodat het zeker niet meer kon gaan.
Ik werk zelf op een helpdesk en kan mij dus erg goed inleven langs beide kanten. De slogan, alles voor een glimlach, is hier bijzonder hol. Als je zelf met voorstellen moet komen en er eigenlijk geen/amper moeite gedaan wordt.
Voor alle duidelijkheid ik begrijp dat er dingen verkeerd kunnen lopen en ik heb er alle begrip voor. Een flowchart aan opties kan misschien organisatorisch soelaas brengen. Maar dat zou eigenlijk niet nodig moeten z