Pluspunten

Overzichtelijke Ruime keuze Beoordelingen hebben mij helpen kiezen

Pluspunten

Heel overzichtelijke site, snelle levering. Alles prima

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Coolblue (Koelkaststore.be) is efficiënt, responsieve en correct (heb al vaak met jullie gewerkt en koop bijna uitsluitend via Coolblue in het algemeen) Echter heb ik nog nooit een retour product meegegeven tot nu, lees verbeterpunten.

De koeriersdienst is matig in zijn service. Leveren van de goederen zelf is oké echter wou ik mijn oude koelkast als retour meegeven. Dit werd niet gedaan door de koerier die leverde (hoewel hun email dit wel laat uitschijnen). Er werd beloofd dat deze dezelfde dag opgehaald werd (koerier zou dit regelen). Gebeurde niet. Heb ik zelf naar een BETAAL center van Dynalogic moeten bellen. Een nieuw retour order werd opgemaakt met de belofte nog iets te laten weten om een moment van ophalen af te spreken. Dit gebeurde echter weer niet, hierdoor zijn ze geweest op een ogenblik dat er niemand thuis was. Bottomline, de koelkast staat nog steeds hier in mijn gang. Zwakke service, in de eerste plaats van Dynalogic maar indirect van jullie aangezien jullie met die koeriersdienst in zee gaan.

Pluspunten

ruime keuze. zeer goede prijzen. Zeer goede service.

Pluspunten

Snelle service: zondag voormiddag besteld, maandag namiddag geleverd!! Vooraf telefonisch contact gehad met medewerker: heel vriendelijk en behulpzaam! SMS tijdstip was stipt!

Pluspunten

Heel snelle levering+supervriendelijke leveranciers

2 sterren: slechter dan verwacht

Bpost: vrijdag bestellen is pas op maandag leveren!!!

Pluspunten

Super snelle en correcte levering.

Pluspunten

Super snelle levering. op Zondag namiddag 17:00 uur besteld op maandag 12/30 al afgeleverd.

Pluspunten

Service in zijn geheel. Onthaal aan de telefoon is formidabel goed en hartelijk. Een heel tevreden klant!

Deze standaard behouden is zeker dik in orde!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

GOEDE TELEFONISCHE INFO

WERKEN MET BPOST MET STAKINGEN KAN JE PAKKET 5 DAGEN ONDERWEG ZIJN IPV 1 DAG