Pluspunten

Productvoorstelling-en vergelijking is OK. Ultra snelle afhandeling.

geen negatieve ervaring!

Pluspunten

Heel blij met de snelle levering

Pluspunten

snelle levering,stevig verpakt,goede kwaliteit

geen

Pluspunten

Perfecte en snelle service

Pluspunten

- Ongelooflijke snelle service - Heel ruim aanbod - Goede productomschrijving en ervaringen van andere kopers, die het mogelijk maken een goede inschatting te maken over welk product volledig is wat je zoekt

- Iets duidelijkere/zichtbaardere informatie over wat je moet doen als je pakketje toch niet helemaal is wat je verwacht had en het graag wil terugsturen of wanneer je pakketje niet toekomt

Pluspunten

Zijn van jullie woord dat het artikel op dat uur en dag aankomt. Zeer snel mijn dank hier voor.

Ga zo door goed bezig.

Pluspunten

In de winkel in Zaventem op zaterdag besteld, op ZONDAG geleverd, volledig volgens de belofte. Fantastische service, extreem vriendelijk personeel.

Pluspunten

Super levering, snel en correct.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijk te bestellen in slechts een paar klikken en goede service. Goed verpakt en de pannen die ik al lang wou! Geweldig in één woord!

Levering is niet de volgende dag gebeurd zoals aangegeven. Zal probleem bij Bpost zijn!

Pluspunten

Ontvangen juist zoals besteld en op tijd geleverd! Dank u

Pluspunten

zeer correcte en supersnelle klantenservice. retour te kleine pan en aankoop groter model was in 1 minuutje telefonisch geregeld

Pluspunten

Levering in goede staat aangekomen op vermelden dag. Zelfs door heel drukke dagen heeft B-post dan een externe firma genomen en pakje nog rond 19u30 ontvangen.

Voor mij was alles OK

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Zeer snelle afhandeling/levering van de bestelling.

De pannen hebben niet de grootte/doormeter zoals verwacht/aangekondigd. Het meten van de grootte gebeurt blijkbaar met een deel van de handvat inbegrepen. Ik had verwacht dat het de grootte van de bodem was. Dit dient duidelijk vermeld te worden!!

2 sterren: slechter dan verwacht

Absolute catastrofe voor levering. Eerste maal dat ik dit heb gemaakt. Zeer spijitig. Eerst geen levering binnen 24. Dan hoegenaamd langsgeweest op bedrijf en niemand aangetroffen (er is personeel aanwezig vanaf 06:00h s'ochtends... dus volledig foutieve info). Desondanks contact me de klantendienst heeft de levering pas op 15/12 om 11:19 plaatsgevonden ipv 12/12...

4 stars: good service, well treated

Positive

Ik ben al lange tijd klant bij Coolblue. Er bestaan goedkopere sites, maar de service is key, en dat is echt OK bij Coolblue.

5 stars: perfect, definitely recommended

Pluspunten

Product netjes verpakt en stipt geleverd.

4 stars: good service, well treated

Positive

Whole order and delivery process went very smoothly indeed

Pluspunten

Snel besteld en geleverd.