Pluspunten

Heel stipte levering. Inderdaad voor 22 u besteld is reeds 's anderendaags in huis. Goed verpakte bestelling.

nihil

Pluspunten

Goede prijs, correcte levering volgens afspraak

Pluspunten

Prijs en zeer snelle levering !!

Nog nooit problemen gehad dus op dit moment enkel positief.

Pluspunten

Doet wat hij moet doen. Prijs kwaliteit prima. Er wordt ook een handig hoesje bij geleverd, om het te beschermen als je de pan wilt mee nemen op reis (hoewel ik eerlijk moet bekennen dat ik mijn betere pannen niet mee neem op reis).

Voorlopig nog geen opmerkingen.

Pluspunten

Beste prijs voor mijn aangekochte produkt. Supersnelle verzending. 's avonds om 20 uur besteld, 's morgens om 8.30 reeds geleverd.

geen

Pluspunten

Snelheid van levering

De dozen zijn soms dubbel zo groot dan nodig.

Pluspunten

Bestelling was perfect in orde....... en zondag geleverd :-)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Jullie hebben er voor gezorgtddat bppost de kans had om het pakket op de beloofde tijd te kunnen leveren.

Ik zou bppost aanspreken op hun afleverservice. Ik had iemand geregeld om thuis te zijn en de chauffeur heeft niet aangebeld,maar gewoon een briefje in de brievenbus gedaan dat we 2 dagen later de pakketjes zelf moesten ophalen. Degene die ik in huis had heeft hier een onbetaalde vrije dag voor op moeten nemen en ik kon het pakketje, wat een kadootje was, niet meenemen op dag zelf. En het pakketje moest naar midden Nederland, nu moet ik een extra rit maken, omdat de chauffeur zijn werk niet heeft gedaan. Ik heb al een klacht ingediend bij bppost en ik hoop dat jullie dit ook doen. Want jullie betalen ervoor dat het pakket op tijd kan toekomen en dan doen ze hun werk niet. Ik ga ook proberen om de vrije dag van degene die in mijn huis was en de extra transportkosten te verhalen bij bppost. Ik heb ook gehoord dat dit niet de 1ste keer is dat chauffeurs van bppost dit op deze manier doen, niet aanbellen en gewoon een briefje in de bus stoppen, zodat men zelf nog naar een ophaalpunt moeten gaan.

Pluspunten

Correcte en snelle levering, geen problemen.

Pluspunten

Snelle en zorgvuldige afhandeling van de bestelde goederen. Uitstekende service Een aanbeveling voor iedereen

Pluspunten

zeer vlotte handeling bij het bestellen en vlotte levering

Pluspunten

Snelle levering, sneller dan bol.com

Duurder dan bol.com Bestelling van 2 producten samen, wordt toch geleverd in twee aparte dozen op twee verschillende tijdstippen.

Pluspunten

bijzonder snelle en correcte levering!!!!!!

Pluspunten

Snelle aflevering. Afspraken nagekomen!

Pluspunten

Vriendelijkheid en stiptheid

Pluspunten

Snelheid, professionaliteit, toegankelijkheid experts en hulp na verkoop

Duidelijker accessoires met bepaalde type toestellen en merken aanduiden. Heb reeds 3 maal verkeerde accessoire gekocht.

Pluspunten

Great prices, fast shipping!

No EN version of the website

Pluspunten

dit kan niet beter dit is gewoon perfect

volgens mij kan het niet beter

Pluspunten

Perfecte service , correcte levering , aanrader

Pluspunten

Had zelf een verkeerd produktje gekozen - werd onmiddellijk, vriendelijk en correct rechtgezet door uw medewerker. Mooie service !

Pluspunten

Zeer goed product, degelijk beschermd ingepakt.

Pluspunten

Vlugge service en levering. Ook een vraag binnen het uur beantwoord.

Pluspunten

zeer vlugge levering