Pluspunten

Correct- snel-prijswaardig kortom prima.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

De leveringen zijn enorm snel. Als ze natuurlijk correct worden geleverd. ik heb mijn pakketje persoonlijk zelf nooit ontvangen. dit is afgetekend door 1 van mijn buren, die heeft het vervolgens voor de verkeerde deur gezet, en heb mijn pakketje nooit gevonden. niemand beweert het pakketje te hebben genomen.

ik vind dat dure leveringen enkel mogen worden afgetekend door de besteller zelf. om dergelijke problemen te voorkomen. Dit is iets waar coolblue niet rechtreeks verantwoordelijk voor is, maar ze zouden tot een akkoord kunnen komen met Bpost om het pakketje enkel door de besteller te mogen laten ontvangen.

Pluspunten

Snelle levering. De fragiele producten (o.a. CPU, GPU, moederbord) waren goed verpakt.

Pluspunten

Goede uitleg en service, correcte en snelle levering.

Pluspunten

Snelste levering in België en hoogste kwaliteit van producten.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik heb nog steeds niets ontvangen

Pluspunten

Snel en betrouwbaar!

Kleinere dozen voor kleinere producten. Verder alles in orde!

Pluspunten

Heb een goede tweedekans moederbord hier gehaald. Ben er zeker blij mee

Pluspunten

Goede uitleg Veel producten

Tips hoe alles in elkaar te steken pc

Pluspunten

1 dag delivery

Pluspunten

Overzichtelijke site, veel informatie.

Filtermogelijkheden zijn soms wel en soms niet beschikbaar. Is soms niet handig.

Pluspunten

Zeer snelle levering.

geen

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Zaterdag besteld zondag in huis.. echt super.. merci voor de snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik moet wel eerlijk zijn en heb altijd goede ervaringen gehad met Coolblue en de leveringen. Deze keer is er wel iets misgelopen (zie verbeterpunten). Coolblue heeft wel hun best gedaan om te helpen en de helpdesk is wel performant. Heb dan wel ook een klacht ingediend voor de slechte levering, maar daar blijkt niet alles goed te gaan bij Coolblue (zie verbeterpunten). Coolblue blijft een cool :-) bedrijf, maar dit probleem blijft wel lang hangen...

Deze keer is er wel duidelijk iets mis gelopen met de levering van BPost Het werd niet aangeboden ter levering op dag na bestelling - voor een lang weekend - grrrr. Na het weekend werd het bij de buren afgeleverd, maar BPost liet helemaal geen berichtje waar het was afgegeven (dus het was zoeken). Zoek een betere pakjesdienst! PostNL is veel beter! De klachtenbehandeling bij Coolblue blijkt niet echt te communiceren met de helpdesk. Zij waren niet op de hoogte van de communicatie met de helpdesk. Ik had bvb gevonden bij welke buur het uiteindelijk afgeleverd was, maar ik kreeg dagen nadien mailtjes van Coolblue met formulieren om een verloren levering te melden?!

Pluspunten

Rappe levering

Pluspunten

Goede service, korte levertermijn, zeer vriendelijke medewerkers!

Pluspunten

- snelle levering - veel info over de producten - gemakkelijke betaling

-een aantal producten waren in voorraad toen ik ze op de site bestelde en ik krijg vrijwel direct een mail dat die producten toch niet in voorraad waren en dat dit de lever termijn kon verlengen

Pluspunten

Snelle levertijd Uitgebreide keuze Alle producten intact

Pluspunten

vlotte service, vlugge levering, geen probleem met terugsturen van items!

Pluspunten

ruime keuze, veel info, snelle levering

geen

Pluspunten

klaar en duidelijk uitleg over het product en toebehoren zit in een een handige verpakking en was zeer snel geleverd op een zaterdag

als iemand uitleg vraagt aan een online medewerker voor stukken die er zouden bij passen niet altijd het duurste aan geven want dat was wel in mijn geval beter ook het goed koperen aan geven

Pluspunten

Snelle levering Goede prijs

Pluspunten

SUPER snelle levering!

geen!

Pluspunten

Alles! - Service - Kennis - Levering - ... 1 van de weinige bedrijven waar je echt moet zoeken om iets negatiefs te zeggen.

Niets