Pluspunten

Snel antwoord op vragen. Ook buiten de openingstijden. Altijd 's anderendaags geleverd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering/ perfecte levering

Pluspunten

snelle levering, goed verpakt en als er zich toch een probleem voordoet omruiling geen enkel probleem.

Pluspunten

Zeer tevreden! Simpel in de bediening en speelt heel mooi.

Pluspunten

Duidelijke website met goede informatie

Verpakking, richtlijnen van de originele verpakking opvolgen

Pluspunten

duidelijk informatie

Pluspunten

*snelle levering *verpakking onbeschadigd *correcte opvolging verzending *ruim gamma

Pluspunten

Uitgebreid gamma en perfecte levering.

Geen opmerkingen

Pluspunten

Hypersnelle levering ! Tijdens de nacht van zondag op maandag bestelling gedaan ; maandagmiddag heeft de postbode al een berichtje in de bus gestoken dat hij aan de deur geweest was met mijn bestelling. Chapeau !

Hoe het met de kwaliteit van mijn toestel is weet ik nog niet, en dus ook niet of een eventuele retour en terugbetaling vlot zouden verlopen.

Pluspunten

perfecte en snelle dienst

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Vriendelijke servicedienst. Tijdig antwoord op email. Groot aanbod in de store.

Vroeg 5 minuten na mijn bestelling of ik mijn kortingsbon nog kon gebruiken die ik was vergeten in te vullen. Dit was niet mogelijk. Bestelling geplaatst op dinsdag. 1 van de 2 artikels ontvangen op donderdag, het andere nu op zaterdag nog niet ontvangen. Als je met bpost werkt kan je niet garanderen: "vandaag besteld morgen geleverd".