Pluspunten

stil; gaat automatisch naar turbo indien het over een mat rijdt; gaat grondig te werk; lange kattenharen worden goed opgezogen; blij met onze aankoop

Voorlopig geen

Pluspunten

Overzichtelijke website met voldoende informatie om een correcte beslissing te nemen Breed aanbod Hele vlotte levering

Gedetailleerde informatie niet altijd 100% correct, dus voor belangrijke punten kunnen klanten altijd best nog eens de website van de fabricant raadplegen

Pluspunten

uitgebreide keuze met handige zoek/filterfunctie

Pluspunten

snel geleverd

veel te grote doos als verpakking

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering Product voldoet aan beschrijving

Gelieve een 2de hands product eerst te reinigen alvorens deze naar een nieuwe klant op te sturen. Onze robotstofzuiger zat nog vol (maar dan ook vol) al de viezigheid van de vorige eigenaars!!!

Pluspunten

Supersnelle levering Heel goede klantenservice (Thomas)

Minder plastieken verpakking gebruiken en meer recycleerbare verpakking zoals papier gebruiken.

Pluspunten

Superservice : toestel defect binnengeleverd, volgende dag nieuw toestel thuis afgeleverd.

Pluspunten

Wij hebben een aantal poezen en moet zeggen ben aangenaam verrast ze ( Nina ) zoals mijn vriend haar noemt doet het heel goed .Neemt alle haren en rommeltjes die onze katten en dat zijn er een aantal (15en 4 hondjes) maken allemaal mee .Dus hier een win win en wij superblij

Pluspunten

Correcte afhandeling van de bestelling en snelle levering.

Pluspunten

Eerder beperkte keuze qua aantal iRobot batterijen

Pluspunten

Snelle levering. Vriendelijke meneer bij de klantenservice, heeft direct een probleem opgelost

Ik heb nog maar 1 ervaring met coolbleu en zie niet direct een nodige verbetering.

Pluspunten

Afhaalpunt is zo veel beter dan thuislevering . De robotstofzuiger van LG laadt vrij snel op De Kamer is ongelooflijk snel gekuist De robot kuist de hoekjes bijna volledig uit.. Super

De doos waarin het verstuurd werd was buiten properties.

Pluspunten

Snelle en goede dienstverlening en levering

geen

Pluspunten

Snelle en verzorgde levering Grote variëteit aan artikels tegen een competitieve prijs Goede track and trace Transparante website

betere vergelijkingspunten tussen de artikels kunnen weergeven. Er zijn momenteel niet alle gegevens ingevuld.

Pluspunten

Zondagavond besteld. Maandag geleverd. Onberispelijk.

Pluspunten

Snelle levering Produkt goed en veilig verpakt Produkt goedkoper (solden) dan bij de concurrentie

Pluspunten

Snelle en correcte afhandeling. Concurrentiële prijszetting. Duidelijke eenvoudige procedure.

Pluspunten

Snelle levering Goede prijs Ruim aanbod

Voorraad van de robotstofzuiger die ik wilde bestellen was beperkt tot 1 stuk waardoor ik net te laat was om dat item te kopen en bijgevolg een week heb moeten wachten op een nieuwe voorraad van ook slechts 1 stuk,

Pluspunten

Supersnelle levering. In de namiddag besteld, volgende dag in huis!!