Pluspunten

Snelle levering.

Pluspunten

zeer proffesioneel en snel

geen, doe zo verder !

Pluspunten

zeer correcte info, zeer snelle levering. Perfect! Net daarom blijf ik werken met Coolblue...

Pluspunten

- Mooi aanbod - Snelle levering - Goede service - Gratis terugsturen - Ook twee winkels waar je steeds terecht kan

Pluspunten

De service was snel! Ik heb mijn pakket rond 16u besteld en de volgende morgen om 9u stond de bezorger al voor mijn deur! Hij was erg vriendelijk, geen klachten. De router die ik gekocht heb, heb ik nog niet kunnen uittesten, omdat hij dient voor op mijn studentenkamer, maar aan de service te merken moet het wel een uitstekend product zijn!

Pluspunten

Directe levering daags nadien zelfs op een zondag. Kan niet beter.

Pluspunten

Snelle en correcte levering, beschrijving op website komt 100% overeen met de werkelijkheid.

Pluspunten

Leveringstermijn altijd gerespecteerd Levering op zaterdag EN zondag !!!! :-) Duidelijke info over producten Eenvoudige bestellingsproces

Prijzen zijn niet altijd competitief Engels en/of Frans paginas zouden een echte plus zijn

Pluspunten

snelle service eenvoudige instructie

display is moeilijk te lezen

Pluspunten

Snelle aflevering! Goede service!

Pluspunten

Heel snel Goede prijs

Pluspunten

Snelle levering. Goede service, ook na verkoop.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Complete online informatie, vlotte afhandeling van mijn bestelling, goede en overzichtelijke track and trace status, mooie verpakking

levering in de brievenbus terwijl we niet thuis waren, installatie was niet plug and play zoals online werd vermeld (alles samen moet je toch 10 à 15 minuten voor installatie rekenen), Kariboo! als levermethode in belgië zou leuk zijn

Pluspunten

Selon en in perfect staat

Nihil

Pluspunten

Duidelijke website, je vindt altijd makkelijk wat je zoekt. De helpdesk is tot nu toe altijd bereikbaar geweest voor mij en de persoon aan de andere kant van de lijn heeft me al dikwijls nuttige tips gegeven.

Pakketten worden met de Post verstuurd. Deze partner is veel minder flexibel dan andere delivery services.

Pluspunten

Zeer groot aanbod aan eerlijke prijzen. Snelle levering. Door de vele reviews op de hun website is het véél makkelijker kiezen.

Pluspunten

Niks negatief te merken alles dik in orde

Pluspunten

Snelle en correcte levering op zaterdag

Pluspunten

Stipt op tijd

Pluspunten

Zeer sterke service. Klantendienst altijd bereikbaar via mail, zelfs in de late uurtjes en op feestdagen. Zo'n dienstverlening vindt men nergens meer.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

B-post levert niet altijd correct, vaak word er gewoon niet aangebelt.

Pluspunten

Snel & goedkoop!

Keep up the good work!

Pluspunten

Snel levering en duidelijke info op de site.