Pluspunten

Duidelijke site met handige vergelijkingsopties en filtering. Levering snel en correct met degelijke producten.

Pluspunten

de gekozen router extender voldeed niet aan onze eisen en we ontvingen zéér vlot een ander type die wel paste voor ons gebruik

doe zo verder , ik ben een tevreden klant

Pluspunten

Zeer snel geleverd en zeer snel, zonder problemen kunnen installeren. Werkt zeer goed! Goede aankoop!

Pluspunten

Geen opmerkingen , perfect op tijd geleverd

Pluspunten

Zeer tevreden, snelle levering en goed product.

Best niet meer 's avonds laat bij de mensen laten leveren, dat is niet zo fijn.

Pluspunten

super snelle levering ,

niets doe zo voort +++

Pluspunten

Zaterdagavond bestelt, zondag geleverd. Super

Indicatie geven om welk uur er wordt geleverd.

Pluspunten

- Snelle levering - Paket online kunnen volgen

- geen verbeterpunten aan te merken

Pluspunten

Het gemakkelijk vinden van de producten op de site. Levering op zondag super !!! Product installatie een fluitje van een cent. Goede omschrijving op de site zo kom je niet voor verrassingen.

Pluspunten

Goede product prijs, snelle levering binnen minder dan 1 dag, gemakkelijk bestelling te plaatsen ( zelfs via smartphone, toen mijn vorige router stuk was en ik zonder internet zat) kortom zeer goed

Pluspunten

Supersnelle levering, net voor middernacht besteld, 's anderendaags in de vroege namiddag al in mijn bezit. Product helemaal conform de beschrijving op de website. Alles 100% correct verlopen, 100% tevredenheid dus.

Geen.

Pluspunten

In snelheid genomen. Zaterdag besteld en zondag om 14 uur stond B-post voor gesloten deur.