Pluspunten

De artikelen worden heel snel geleverd, dat is top en ik vind het zeer goed.

De apparaten kosten heel duur.

Pluspunten

zeer correcte maar vooral zeer snelle levering. de pakjes die ik reeds besteld heb bij coolblue kwamen altijd aan met de nodige veilige verpakking.

Er zijn een aantal verkooppunten in België en Nederland die verschillende spullen goedkoper verkopen dus coolblue zou nog iets beter kunnen concurreren als ze hun prijzen iets lager zetten.

Pluspunten

trust Deal with excellent customer Fast delivery

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, thuis en ophaalpunt Goede prijzen Groot aanbod

Er was een probleem met mijn bestelling waardoor ik wel had betaald, maar de bestelling toch niet was doorgekomen. Zij hadden dit niet opgemerkt. Het was snel opgelost maar wel pas nadat ik eens polste ivm de leverdatum (die ik wel had doorgekregen).

Pluspunten

Snelle levering ook op zaterdag.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heel snel geleverd, goed ingepakt, niet beschadigd!

Die heb ik niet...

Pluspunten

Deftige betrouwbare service. Duidelijk bij niet aanwezig volgende dag in postkantoor af te halen. Steeds gemakkelijk. Geen problemen dus

Pluspunten

Snelle levering, eenvoudige retour, oplijsting van de positieve en negatieve punten. Zeer goed feedback systeem voor eerdere kopers die hun mening kunnen geven.

Concurerende prijzen blijven aanbieden, zodat andere web winkels niet veel goedkoper worden.

Pluspunten

- heel snel geleverd - heel veel videokaart keuzes - beste gaming cards

- VDI kabel als je en andere aansluiting hebt zit er niet bij

Pluspunten

Zeer goed geholpen via de klantendienst en advies gekregen over aanschaf videokaart.

Pluspunten

Zoals altijd, correcte prijs, snelle levering en veilig verpakt

Pluspunten

snelle levering goede service

geen

Pluspunten

Pluspunten

De bestelling werd perfect afgehandeld en op tijd geleverd (dag erna). De video kaart die ik gekocht heb was een "tweede kans" artikel en was in perfecte staat.

Pluspunten

snelle vlotte levering.

Pluspunten

super snelle levering

Pluspunten

heel snel geleverd zijn geld waard makkelijk te gebruiken

Pluspunten

Zeer goede service,vriendelijk en zeer snel en duidelijk antwoord bij problemen.

Pluspunten

Snelle vlotte leveringen

Pluspunten

Snel en gratis levering

Pluspunten

Zoals ze beloven; besteld voor 23u59 en de volgende dag geleverd. s'Morgens al ! Produkten zijn steeds netjes verpakt. Top.

Nog iets scherpere prijzen.

Pluspunten

Perfect voor wat ik zocht. Prijs was binnen budget. En zeer snelle levering... PRIMA

Kan het nog beter... ik denk het niet.;)

Pluspunten

is een goed kwaliteitsvol product en voldoet perfect aan de omschrijving wat je op de website vind.voor gaming is dit een ideaal product om je computer te verbeteren.

ik was zelf nieuw op de website van coolblue maar via vrienden ben ik het terecht gekomen en een prijs/kwaliteitsvergelijking gemaakt met gelijkaardige sites voor het product dat ik zocht. nu ook voor onze kerstshoppen gedaan en coolblue komt bij de meeste dingen er altijd het beste uit. voornamelijk hun snel service vind ik super. bij heel veel gelijkaardige site moet je een aantal dagen soms weken wachten. bij coolblue heb je het de dag nadien. plus je kan duidelijk zien waar je pakketje zich bevind.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel & Duidelijk Groot overzicht van verschillende kaarten complete specificaties

Pluspunten

Goede prijs, supersnelle levering en goed verpakt.