Pluspunten

Ik ben al een paar jaar bij coolblue en ze hebben me nog niet teleurgesteld dus 5 sterren proficiat doe zo verder btw ik ga nog heel veel bestellen :p

Pluspunten

zeer snelle levering,mooi verpakt

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Good, friendly, quick service. Item not in stock so sent to my home the following day.

Suggestions

Better coffee in shop. It tasted like it could strip the paint off a barn door.

Pluspunten

Uitstekende website Handig dat mijn winkelwagentje meegaat naar andere CoolBlue websites Snelle levering

Pluspunten

Tweedekans gekocht en perfect in orde, snelle levering, accurate productbeschrijving

Pluspunten

heel snelle levering, bij coolblue kun je bestellen tot 23.59 uur, bij bol.com maar tot 22.00u als je je product de volgende dag geleverd wil zien (mits beschikbaar) - Ik had mijn produkt besteld omstreeks 22.40 uur en de volgende dag reeds beschikbaar rond 9.45u......alles is vlekkeloos verlopen

alles was top, dus verbeterpunten kan ik hier niet aan toevoegen

Pluspunten

Vlot geleverd, kabel doet wat hij moet doen. Makkelijk handelbaar.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Levering gebeurt volgens afspraak