Pluspunten

Ruime keuze, correcte omschrijvingen met positieve en negatieve punten per artikel, tips over het gebruik van het apparaat, snelle levering, je kan perfect opvolgen wanneer het apparaat geleverd wordt en je wordt zelfs door het afleveringspersoneel telefonisch verwittigd wanneer zij in de buurt zijn, vriendelijk personeel, correct en snel geinstalleerd.

Geen minpunten

Pluspunten

perfecte timing zeer vriendelijke mensen bij het leveren wasmachine en droogkast zijn volledig conform aan de verwachtingen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vergelijkingsopties op de sites, productfilmpjes en recensies

Er wordt beloofd dat de wasmachine wordt geleverd en geplaatst - zonder lift tot op 4 verdiepingen, zonder verdere specificaties. Bij aankomst merkt de leveringsdienst dat de trap te smal is waardoor we uiteindelijk het wasmachine zelf de trap op moeten zeulen en zelf moeten plaatsen. Ik vind dat dit 'probleem' (te smalle trap) minstens vermeld moet staan op de site zodat je op voorhand weet waar je aan toe bent!

Pluspunten

Pluspunten

Goede site waarbij je duidelijk kan filteren om jouw ideale product te vinden. Ook de installateurs zijn super: enorm vriendelijk en proffesioneel

Blijkbaar dit in de diepte nooit de diepte van de deur van een wasmachine gerekend. Dat kan misschien ergens worden weergegeven. Gelukkig kon de deur worden losgeschroeft, anders ging het niet door de deur

Pluspunten

snelle levering prima info ivm tijdstip levering / verwittigen tijdig vriendelijke leveranciers snelle aansluiting top

Pluspunten

Snelle, vlotte en vriendelijke levering

Pluspunten

Geleverd op gevraagde dag,zeer vriendelijke plaatsings ploeg. Toestel aangesloten en oude wasmachine meegenomen. Gewoon super bedrijf.

Echt een aanrader.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

verander dringend van vervoersmaatschappij (Dynalogic) voor het leveren van jullie producten , deze zijn niet juist in omgang met jullie klanten , resultaat bestelling geannuleerd door mij

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Daar de pomp van de wasmachine kapot was, bleef er nog een beetje water in de trommel. Daarom hebben ze de oude wasmachine niet meegedaan. Dat vind ik geen reden.

Pluspunten

- Om 19.00 uur besteld, de dag erna om 11.15 uur stond wasmachine te draaien! - Oude wasmachine werd meegenomen. - Prijs ok. - Bestelling perfect te volgen via track & trace, en 20 minuten voor levering werden we nog eens verwittigd. Wat wil een mens nog meer?

Pluspunten

Super leuke service!! Bij de meeste reclamespotjes op tv denk ik steeds "jaja dat zal wel". Maar bij Coolblue is het exact zoals in het reclamespotje. Wasmachine werd langs de trap naar boven gedragen,het werd aangesloten met de nodige tips en tricks en mijn oude toestel werd meet veel plezier meegenomen! Was alles maar zo simpel als bij Coolblue!

Pluspunten

Betaald met echo-cheque in de winkel. dag nadien geleverd en geplaatst thuis. heel tevreden

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Te lange lijst van het onaanvaarbaare !

Pluspunten

Geleverd binnen de 24 u. Goed op de hoogte gehouden van wanneer mijn wasmachine kwam. Super service.

Pluspunten

Net zoals de reclame op TV. 2 vriendelijke gasten die onze wasmachine, droogkast en diepvries naar boven droegen, ze installeerde en uittesten of ze werkten. De apparatuur was ook perfect op het tijdstip geleverd dat aangegeven was. Klantvriendelijkheid: 10/10

Pluspunten

Snelle levering, correcte prijs, zeer vriendelijke mensen bij installatie...

Pluspunten

Correcte afhandeling van de bestelling / zeer vlotte levering.

Pluspunten

scherpe prijs, snelle levering, goede communicatie

Pluspunten

Uitstekende service. Zaterdagavond besteld en maandagochtend geleverd, aangesloten en getest. Zeer goed op de hoogte gehouden omtrent de levertermijn. Duidelijke uitleg en eenvoudig te vergelijken op de site. Top!!!!

Pluspunten

Zeer competitieve prijs, zeer behulpzaam personeel in de winkel en een duidelijke uitleg op de website wat het vergelijken van de toestellen vergemakkelijkt. De prijs blijft hetzelfde ongeacht het feit dat ik naar de fysieke winkel ben gegaan om met ecocheques te kunnen betalen.

Dynalogic, het transportbedrijf wat in subcontracting was voor de levering heeft online niet veel goeie reviews, wat het wachten op de levering op zijn minst spannend maakt. Eerlijkheidshalve moet wel gezegd worden dat de levering vlekkeloos is verlopen en de twee leveranciers waren uiterst behulpzaam. De initiële "leverafspraak" was tussen 08-22h wat een zeer lange periode is. Na verloop van tijd werd wel een mail gestuurd met een nauwere tijdspanne.