Pluspunten

Wast proper, snel en met weinig geluid. En dat voor een lage prijs!!!

Positive

good machine,delivery and install is great

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik vond het top hoe de verloop ging van aankoop, bevestiging, bevestiging betaling, track & trace

Voor grote stukken zou eigenlijk beter moeten afgesproken worden zoals bv 'koerier zal vermoedelijk binnen de 30 minuten op bestemming zijn'. Of 'de koerier is nu onderweg naar uw adres'. Ik zeg dit omdat ik een bestelling had van grote stukken. Ondertussen zat ik in dezelfde stad een verhuis van inboedel aan het doen van mijn zoon en hebben we eigenlijk door de levering van de wasmachine en de koelkast behoorlijk wat tijd verloren tussen 13:30 en 16:30; maar bon voor de rest geen probleem en waren de koeriers (ze waren met 2) vriendelijk en heb ik hen een daarvoor een tip gegeven. Prettig eindejaar !

Pluspunten

De slogan 'vandaag besteld en morgen geleverd' klopt helemaal. Wij hebben de wasmachine besteld om 19u30 en de dag erop om 9u30 was de levering met correcte aansluiting een feit! Ook waar je toestel zich bevindt kan je volgen via een geniaal track&trace-systeem. De wasmachine voldoet helemaal aan onze verwachtingen en is zeker een goede aankoop. Last but not least: het online aanbod is ruim en scherp geprijsd. Coolblue verdient voor ons hiervoor een 6e ster!!!

Pluspunten

Snelle levering en vlotte service.

Pluspunten

Vlotte levering, aangenaam personeel die leveren.

Pluspunten

Snelle levering, beleefd, vriendelijk en correct.

Absoluut geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service - duidelijke informatie wanneer er precies geleverd wordt

Tips: Geef de bezorgers wat meer tijd!

Positive

Vlotte levering en je werd constant op de hoogte gehouden wanneer de levering plaats zou hebben.

Pluspunten

Nog maar twee dagen in mijn bezit maar het verschil is merkbaar. Was komt properder uit de machine, merkbaar zelfs tijden het draaien dat het wasmiddel effect heeft (ziet het al schuimen, had ik niet bij de vorige). Beetje gewoon worden aan de programma's, uiteindelijk geeft het zichzelf aan, temperatuur en duur aanpasbaar, wat een luxe!

moet ze nog zoeken!

Positive

Geleverd en aangesloten zoals voorzien. Perfecte service.

4 stars: good service, well treated

Positive

Vriendelijke werknemers, optijd, duidelijk vermelding levering product door mail en sms, prijs is ca va

Positive

Correcte levering , goede service en vriendelijk personeel

Pluspunten

stipte tijd van levering, vriendelijk personeel

men zou een sms sturen een half uur voor de levering, dit is niet gebeurd.

Pluspunten

Correcte levertijd. Gedetailleerde info over afhandeling bestelling.

Herinnering aan eventuele (openstaande) kortingbonnen bij afhandeling van bestelling.

Pluspunten

- Hetzelfde type vond ik nergens goedkoper - De wasmachine werd de volgende dag geleverd op de tijdstip dat ze me op voorhand via sms lieten weten, chapeau!

Pluspunten

Zeer vlotte levering en installatie.

Pluspunten

gemakkelijk . leveren zoals ze zeggen . plaatsing en aansluiting perfect gedaan door de werknemers . facturen en ordebestelling rap doorgestuurd en de link om te weten waar je bestelling zich onderweg bevind.

geen verbetering punten of tips .

Pluspunten

Vriendelijke bezorgers, snel geïnstalleerd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede wasmachine

Hebben het niet aangesloten...bezorgers zeiden ,mevr niet vergeten de 3 toppen eruit te halen en dan aan te sluiten ,warenonderzoek geen 5 min al weer weg...heb het zelf moeten aansluiten en moeten verschuiven ...ik dacht dat dit inbegrepen was?