Pluspunten

zeer snelle levering!

Pluspunten

Zeer goede service en fijn dat je zelf via GPS kunt inschatten hoe laat er geleverd worden

Pluspunten

10/10

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service goede service na verkoop

Verpakking is niet meegenomen zoals beloofd

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

gemakkelijk om te bestellen en betalen

in mijn geval was het niet: vandaag bestellen, morgen krijgen, ik oest een week wachten, had een hele week niet de mogelijkheid om te koken (gasvuur/oven besteld), voedsel in een frigo te bewaren, mijn was te doen, en om (wat nu niet zo dramatisch was) TV te kijken.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

De wasmachine die ik besteld had is de dag erna geleverd, vriendelijk en snel, perfect aangesloten. De strijkplank die ik gelijktijdig bestelde is nog niet aangekomen, deze zal waarschijnlijk 5 dagen onderweg zijn, dit probleem heb ik bij Bol.com nog niet gehad

leveringstermijn

Pluspunten

van bestelling tot het gebruik enkel positief

tot nu toe niets aan te merken

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

The order came very quickly, 48 hours after the online order.

I suppose that the technicians connect the washing machine into the electricity and also in the water etc and male a demonstration; that did not happen.

Pluspunten

Prima website, service, prijs en snelheid van levering; vriendelijke bezorgers

Pluspunten

Snel-goede informatie

Pluspunten

speed levering, 18h besteld via coolbleu, 09h volgende dag geleverd, oude machine meegenomen mail en gsm opvolging van de levering, super

alles ok

Pluspunten

Snelle levering en goede opvolging en vlug antwoord bij problemen

Juist bij een retour als een nieuw toestel geleverd word en het is defect beter direct een ander toestel meebrengen als ze het defecte ophalen anders moet je een week wachten eer er een ander toestel word geleverd als klant kan je dan maar beter je geld terug vragen en een ander bestellen dan heb je vlugger een goed toestel

Pluspunten

gebruiksvriendelijk, instellingen, prijs kwaliteit geluid

tot op heden geen

Pluspunten

Oud toestel werd niet meegenomen ondanks dat dit wel op de website vermeld staat. De trap was zogezegd te gevaarlijk. Dat had vooraf gemeld moeten worden dat bij steile trappen het oude toestel niet zou worden meegenomen. Flauw!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Over de wasmachine zelf ben ik heel tevreden. Het wast goed en maakt heel weinig geluid tijdens de hele cyclus !

De levering was wel een probleem ,de eerste chauffeur vond mijn adres niet??? Alhoewel ik midden in het centrum woon. Ik heb dan moet bellen voor een nieuwe afspraak ,dit naar Nl. waardoor ik extra telefoonkosten heb. Plus dat ik die dag heel de tijd speciaal thuis gebleven ben en zo veel kostbare tijd verloren ben.Over coolblue in het algemeen ben ik tevreden .

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

De beloofde levering op zaterdag 9/10/2016 tussen 12.15 en 15.15 u is niet doorgegaan ???? waarom de witte vrachtwagen niet is gestopt en heeft aangebeld is voor mij een raadsel ,, maar ik kreeg rond 16.00 u een melding dat ik niet thuis was alhoewel ik die vrachtwagen heb zien voorbij rijden ,, en daarover ben ik niet tevreden ,, ik heb er zelfs een getuigen van welke een mogelijke nieuwe klant was geworden . Waarom die mensen hebben gelogen weet ik niet , hier was alles aan de kant gezet om de levering vlot te kunnen laten verlopen ,, en er was een nutteloze verplaatsing uitgespaard , sorry

Pluspunten

Zeer snelle levering door heel vriendelijke bekwame mannen. Vermits de toegang van ons apartement bemoeilijkt wordt door een stoellift, vroeg ik hen of dit voor problemen zou zorgen. Ik was erg blij dat ze met de glimlach antwoordden dat ze de was machine er wel even over zouden heffen. Heel vriendelijk, beleefd en efficient want 10 minuutjes later was alles al netjes op zijn plaats en aangesloten

Vriendelijkheid van de gasten die geleverd hebben mag vele beter. Toestel gewoon neer gezet en vertrokken zonder het aan te sluiten.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Price

Let the delivery men not take a broken hose with them

Pluspunten

Pluspunten

Door de track and trace weet je perfect wanneer de levering gebeurt. Daarenboven krijg je nog een sms. Zeer vriendelijk en beleefd personeel.

Pluspunten

Correcte en vriendelijke levering volgens tijdschema. Vlotte afhandeling ivm met plaatsing en aansluiting.

Pluspunten

Snelle service, je wordt op de hoogte gebracht van de exacte levertijd, oud toestel wordt meegenomen eveneens als de verpakkings materialen van nieuw toestel, nieuw toestel wordt geïnstalleerd , geen extra zorgen , supper!