Pluspunten

alleen positieve ervaring!

Pluspunten

Goede omschrijving van producten. Overzichtelijke site. Snelle levering.

Pluspunten

mooi apparaat, gemakkelijke temperatuurinstelling, niet te veel lawaai, stevige indruk, goeie balans om uit te schenken

dekselopening te klein

Pluspunten

Snel gratis geleverd. Was perfect.

Pluspunten

Mooi design, werkt zoals behoren en goede prijskwaliteit.

Schijf moet er volledig worden afgenomen en waterpeil is moeilijk te zien doordat deze onder het handvat zit.

Pluspunten

Handig formaat Vlug warm Mooi design

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooie website, snelle behandeling

Ik heb de bestelling geplaatst op maa 30.11. Normaal gesproken kon het pakje bezorgd worden op din 01.12, maar omdat ik 's woensdags thuis ben had ik gevraagd dit op woe 02.12 te leveren. Ik ben heel de woensdag thuis gebleven, maar geen koerier gezien. Gisteren - don 03.12 - zat er 's avonds een brief je van De Post in de bus, dat ik het pakje op het postkantoor moet gaan afhalen. Daardoor moet ik mij morgenvroeg in allerlei bochten wringen om op het postkantoor te geraken. Dan had ik het product evengoed in de loop van woensdag in eerder welke winkel kunnen gaan kopen !