Super rapide

Livraison le lendemain avec le meilleur service de colis: La Poste

Service efficace mais notice de l'appareil uniquement en NL. Pas de FR ou de EN.

Dommage pour un appareil dont les indications techniques d'utilisation sont utiles.

Onberispelijke en tijdige levering

s'Avonds voordien besteld. Dus heel snelle levering in een onberispelijke verpakking.

******

Ik kocht een printer Hp OfficeJet 8124e met de vermelding 30 euro cash back. Dat blijkt uiteindelijk maar 15 euro te zijn. ****** van Coolblue toch

Een defecte toestel hebben ze snel vervangen en geleverd, alles prima geregeld

Super slechte ervaring met klantenservice

Mijn eerste ervaring met Coolblue was helaas erg teleurstellend. Ik ontving in eerste instantie een kapotte bestelling. Daarna heb ik gebeld en ruim 30 minuten in de wacht gestaan voordat ik iemand te spreken kreeg. Door omstandigheden moest ik dat gesprek beëindigen. De volgende ochtend heb ik opnieuw gebeld. Er werd aangegeven dat de wachttijd 5 tot 10 minuten zou zijn, maar uiteindelijk heb ik bijna 50 minuten in de wacht gestaan. Uiteindelijk heb ik besloten zelf naar een Coolblue-winkel te rijden, wat voor mij ongeveer 50 minuten reistijd was. In de winkel heb ik het apparaat omgeruild, maar eenmaal thuis bleek het apparaat niet hetzelfde te zijn als wat ik oorspronkelijk had besteld. Tot mijn verbazing zag ik op de website ook dat dit apparaat zelfs goedkoper was dan waarvoor ik had betaald. Uiteindelijk heb ik het product teruggestuurd en mijn geld teruggevraagd. Al met al een erg frustrerende ervaring en helaas geen goede eerste indruk van Coolblue.

Online besteld, correct op de hoogte gehouden omtrent levering. Deze laatste perfect gebeurd.

Heel positieve ervaring

Vriendelijke chauffeur, mooi op de hoogte gebracht wanneer ze toekwamen. Extra uitleg over garantie/retourvoorwaarden etc. Op en top in orde

100% klant en oplossingsgericht

Super, lijkt of een vraag aan het personeel nooit teveel is gevraagd. Ondanks drukte toch een relax gevoel in de winkel

Ma commande a été livrée comme prévu. Personnel très gentil dans le magasin.

Ma commande a été livrée comme prévu. Personnel très accueillant dans le magasin de Schoten.

Bestelling zou volgende dag geleverd worden

Momenteel 2 dagen later en nog niks gehoord van Coolblue...

Rapidité, efficacité et prix au top !

Commandé le soir 22h et reçu le lendemain matin ! Bravo ! Prix attractif et communication hors pair.

Alles perfect

Geleverd op de dag waarop beloofd was.en chauffeur en zijn maat waren super vriendelijke mensen met een perfecte uitleg van het toestel top

Vlotte service

Vlot en correct

Uitstekend product snelle levering

Overzichtelijk aanbod, goed product en snelle levering

Volgens afspraak

Levering stipt verlopen

super als altijd!

goed overzicht van het gamma. makkelijk keuze maken. Vlotte levering! Prima laptop!

Vlotte en correcte levering, goede communicatie

Retard livraison

Normalement livré le lendemain de la commande… c’est pour cette raison que j’ai choisi Coolblue, l’article était plus cher que sur d’autres sites marchands. Ma commande est arrivée en point relais, inaccessible hors de mes heures de travail et 2 jours plus tard, alors que j’avais demandé une livraison à domicile. Je vais donc retourné l’article. Cordialement À.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Ziet er degelijk materiaal uit bovendien keurig verpakt ter opberging

Zeer goed en top service.

Vlotte bestelling van de tv zoals altijd. De leverving werd op voorhand doorgegeven via mail. Ik werd een half uur op voorhand gebeld door de chauffeur. Ik kon niet op tijd thuis zijn de de chauffeur heeft nog 10 minuten voor mijn deur gewacht. Zulke service is nog zeldzaam dezer dagen. Alweer zeer tevreden van Coolblue.

Professional

Everything always goes well with you, the issue is bpost... asked for shipping in Sunday, now it's Tuesday and package has still not arrived yet.

TOP

Heel vriendelijk en professioneel personeel. Bezorging perfect verlopen. 100 % tevreden!

Livraison conforme et rapide.

Commande et paiement faciles..suivi de commande efficace..renseignements sur l'état de ́la commande obtenus automatiquement..livraison dans le créneau horaire prévu respecté.

Rapidité et ponctualité

Achat télévision