Een vriendelijke en aangename bezorger

geen pakje ontvangen

waar is da pakje geleverd?

SUPER

Zoals hierboven vermeld

Stipte bezorging

Excellent!

Prix attractif, service ultra rapide. Je recommande!

redelijk

laptop werd besteld in het zilver en krijg een zwarte, dat is spijtig

Wij begrijpen deze printer niet

Geen tijd, geen zin dus zoeken een simpele printer

Commande reçue très vite et suivi impeccable.

Merci pour votre professionnalisme à chaque commande que j ai effectuée

Super accueil

Nous avons été servis rapidement. On nous a proposé une boisson chaude en attendant notre colis. La vendeuse était très sympathique. Je recommande.

Snel besteld, snel geleverd

Monitor 's avonds besteld, volgende dag geleverd in afhaalpunt.

Je n'ai pas tout reçu

Avec le téléphone que j'ai acheté il était inscrit "écouteurs pour une valeur de 99€ offrets" dans l'offre, ces écouteurs ne m'ont pas été fournis. Publicité mensongère.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Correct en snel

We hadden een stofzuig- en dweilrobot besteld. Alles is snel en binnen de 24 uur geleverd. Ook de meldingen over stand van zaken kwamen vlot.

Efficient & adequaat

Levering was perfect, prima op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling en levering. Top.

Parfait

Parfait et rapide

Wat een uitstekende service met de bakfiets!

De focus op duurzame levering en dan nog eens een hele vriendelijke meneer aan de deur! Wauw!

Veel te lange levering

Product moest binnen 1 dag geleverd werden en is na 5 dagen nog altijd niet toegekomen

super service.

Après une commande qui a mal tourné avec un de vos collègues. ( Plutôt le service livraison et point de retrait), j'ai passé la même commande chez vous, tout s'est déroulé comme prévu. Merci et à très bientôt. Tom Florizoone

Toppie

Altijd vriendelijk en behulpzaam Efficiente werking I love it here

Top , un parcours parfait

De la commande à la livraison :nickel. Les infos disponibles sur le site , dont le mode d'emploi à télécharger avec dimensions et fonctionnalités m'ont permis de commander en toute confiance. La livraison est hyper rapide et de qualité , un livreur coolblue bien sympathique.

Geachte, Het scherm dat ik bij u heb aangekocht, functioneert helaas niet meer. Graag verneem ik of het mogelijk is dit product onder garantie te retourneren en of u hiervoor het nodige kunt voorzien. Bij voorbaat dank voor uw verdere instructies en medewerking.

Hyper rapide et prix attractif

Site internet clair. Livraison rapide

Top service, heel vriendelijke man

Super leuke ervaring, direct geholpen top

Vlotte levering, alles in orde!

Vlotte levering, alles in orde!

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen