Rapide et efficace

Excellent, commande facilement passée et j'ai meme pu choisir le jour de livraison. Parfait !

Tot 2x toe een afspraak en dan annuleren !

Waarom deze uitnodiging voor een review, de items zijn nog steeds niet geleverd ? Het systeem meldt voortdurend de meer gespecificeerde timing, en dan een half uur voor de afspraak wordt er geannuleerd. Zoals ik reeds aan jullie aangaf, nu dien ik voor de derde maal iemand te engageren voor de ontvangst. Jullie maakten me erop attent dat Coolblue geen prijsbreker is maar dat jullie inzetten op Klantenservice. Toch niet echt voelbaar.

Jamais reçus mon colis

Bonjour, Je n’ai jamais reçus mon colis

Uitstekend.

na levering uitstekende uitleg over het gebruik van bestelling.

Facilité de commande, rapidité d’exécution

Repérage facile du produit. Processus de commande et de paiement très intuitif. La commande a été livrée très rapidement

Heel klantvriendelijk

Parfait

Emballage parfait - pas de dégâts !

Zeer vlugge en correcte levering dankjewel

Zeer positief

Goede info

Vlug besteld en geleverd zoals beloofd .

We wachten al drie dagen op een levering

Zonder enig nieuws, zelfs geen reactie op mijn vraag om informatie

Alles verliep naar wens !

Vrolijke feesten voor iedereen !

Vriendelijk en duidelijke uitleg gehad

Alles verliep correct, ook het leveren met de fiets

Altijd correct en snel.

Ruime keuze, zeer goede website.

Correct

Volgens afspraak

Commande avant 23h59 livraison le lendemain

J'ai commandé mercredi vers 18h, livraison prévue le lendemain, on est samedi toujours pas ma commande. Donc les commandes avant 23h59 c'est juste pour attirer les clients.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Zoals verwacht. Online bestelling in locker

Perfect geholpen in de winkel voor het openen van de locker

Prix compétitifs, livraison extra rapide

Tout est dans le titre

Correcte communicatie rond levering en gebruik van het aangekochte product.

De levering gebeurde een dag later dan eerst aangekondigd, anders gaf ik 5 sterren ipv 4.

Bon achat. Bon prix en 2eme chance.

Bonne opportunité d'achat avec un bon rabais en 2eme chance. Livraison un peu en retard mais ça reste correct.

Livré à un autre point d'enlèvement

Livré à un autre point d'enlèvement et bcp plus tard que le délai prevu

Regelmatig te laat

Ben de mails "sorry je pakketje komt later" kotsmoe.

Winkelbezoek ?

Had op de site een bloeddrukmeter bekeken. Wou deze eens bekijken in de winkel. Helaas was deze niet aanwezig in de winkel. Vergelijken of zelfs even proberen zat er dus niet in. Wel vriendelijk en goed georganiseerde klantenservice. Tip: zou bij zulke items moeten vermelden dat deze niet aanwezig zijn in de winkel.

Probleemloos

Geen verdere commentaar vereist

Service parfait

Achat d'un Blender presque neuf dans état impeccable reçu le lendemain de la commande ultra rapide Parfait

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen