Pas contente du tout!

Le jeudi 4 décembre à 20h49, j'ai commandé le cadeau pour la Saint-Nicolas de mon fils, la promesse de livrer le lendemain m'a motivée à faire cet achat de dernière minute. J'avais organisé la réception pour le vendredi conformément au message reçu. Aujourd'hui, nous sommes dimanche 7 décembre vers 18h30 et je n'ai rien reçu. La livraison a été transférée vers Bpost et je suppose que demain, j'aurai des nouvelles. En attendant la Saint-Nicolas est passée et mon fils n'a pas eu son cadeau. Donc, oui, je suis énormément déçue par cette première expérience avec CoolBlue!

• Nous recommanderiez-vous? Non

Teleurgesteld

Ik heb een combi-oven besteld tweedekans. Het scheelde 100eur. Er stond in de beschrijving dat er lichte schade was maar niet zichtbaar en het was schade aan de accesoires. Dus dacht ja waarom niet. Ik nam een dag verlof. Coolblue leverde netjes op tijd. Bij aankomst had de verpakking een deuk van zeker 10cm. Vond dit al raar. Ik doe de verpakking los en zie dat er vooraan op het zwarte handvat een heleboel witte krassen zitten. Dat was niet de afspraak. Nu moet ik terug een dag reserveren. Want ze gaan die terug komen ophalen. Daarna als ze de oven goed ontvangen hebben zullen ze opnieuw een dag met mij vastleggen om de nieuwe te leveren. Dus ik moet 3 dagen verlof nemen en als ze een nieuwe oven moeten leveren dan moet ik het bedrag bijleggen. De prijs is nu natuurlijk serieus gestegen want er was ook een korting van Black Friday. Dit is dus hen die hun beschrijvingen niet goed op de website zetten waardoor ik 3 dagen verlof en een opleg ga krijgen. Eerste keer dat ik zo teleurgesteld ben. Had toch gedacht dat dit klantvriendelijker kon.

Goede service bij aankoop;levering bedenking

Mijn zoon was verbaasd dat levering niet op persoonlijke manier is uitgevoerd. De paketten werden achtergelaten aan overdekte zijingang van het gebouw wat in het tweede geval niet op dat ogenblik werd gesignaleerd zodat risico op ontvreemding van het pakket toch reeel bleef.Verder ergerde hij zich over de schaarse informatie die bij de geleverde producten was gevoegd. Bv. Geen handleidingen op papier!Als 82- jarige had ik de installatie zonder zin hulp (gedurende 4,5 u.(!) nooit voor elkaar gekregen . Verder betwijfel Ik of Ik als ‘aankoper’ voor mijn Vereeniging rechtstreeks contact met jullie kan opnemen.

Altijd correct en stipt

Steeds op tijd.

top service door vriendelijke en correcte leverdienst

coolblue houdt zich ook altijd aan de afspraken qua levertijd en de communicatie hierover is zeer duidelijk

Très satisfaite

Livraison rapide Livreur très bien Article comme décrit Très satisfaite de mon achat

Super snelle levering!

Ik bestelde een nieuwe kruimeldief en deze werd de volgende dag al geleverd.

Super goede service

Je wordt perfect op de hoogte gehouden van de levering, meerdere keren een bericht, met telkens specifiekere tijdssloten. Super!

Top product . Wel heel veel communicatie omtrent de levering .je krijgt zelfs een bericht dat je een bericht gaat krijgen ...

Excellent service

We ordered a washing machine and we could choose the day of delivery. We were kept informed via email about the exact hour of delivery and the delivery was very punctual. The guys that delivered were friendly and professional. We will definitely use Cool Blue again.

Rapidité et efficacité, rien à redire!

J’ai commandé des AirPods en ligne, tout s’est bien passé, livraison le lendemain

Zeer professioneel

Zeer goed geholpen door de verkoper in de winkel te Brugge. Correcte en eerlijk uitleg. Vlotte service!

Zeer snelle en correcte levering

Zeer correcte en snelle levering

3 jours pour la livraison avec le Black Friday Dommage

Produit impeccable mais livraison postposée 2 fois.

Vlot en correct

Vlotte behandeling en verzending

alles correct verlopen

de volledige procedure is correct verlopen. maximale informatie over levering

zeer klantgericht, echt een aanrader

Goede ervaring gehad, duidelijke informatie wanneer product aankomt, na levering ook een korte handleiding en functies van apparaat, er is over nagedacht met de klant centraal!

Rapidité et efficacité

Parfaite

Commande jeu Nintendo Switch

Commande d'un jeu pour Nintendo Switch, je le reçois en néerlandais.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Rapide

Tout est parfait comme d'habitude, merci Coolblue

Heel vriendelijke bezorger van het pakket

Super service

Heel correcte en snelle levering, extra informatie over aankoop ontvangen in mail qua gebruik

pakket niet geleverd

Bericht gekregen dat pakket zou geleverd worden op 3 december. Hebben het nog steeds niet intvangen

Très bien

Le suivi du colis est parfait.

in orde

op tijd , milieu vriendelijk en zeer beleefd

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen