Er kan beter gecommuniceerd worden

Het was niet duidelijk wanneer bestelling kon afgehaald worden. Volgens chatbox wachtte men op mijn betaling: ik had aangegeven dat ik ter plaatse, in de winkel, zou betalen. Telefonisch niemand bereikbaar. Via live chat vernomen dat er geen bevestigingsmail zou verstuurd worden. In winkel werd gezegd dat toestel niet omgeruild kon worden, indien verpakking geopend werd: hoe kan gechecked worden dat het toestel wel degelijk werkt, indien verpakking niet mag geopend worden?

Geleverd in 24h, top

Topservice!!

Alles was perfect

Choix des produits

Livraison dans le délai promis

Snel, vlot en voordelig

Snel, vlot en voordelig Handige website om de juiste keuze te maken

Mitigée

Bonjour, Je ne sais pas quoi penser exactement. Je suis ni déçu, ni surpris. J'aurais dû être livré lundi matin et on est mercredi 13h20 mais toujours pas de paquet. Je suppose que c'est dû au jour férié mais le traqueur m'a maintenu à la maison en m'annonçant la livraison en court, mais finalement rien le 10, rien le 11 et toujours rien le 12 à 13h20. Dans le doute je met 2 étoiles et demi car je pense que Coolblue a fait le nécessaire mais le partenaire n'est pas à la hauteur de la promesse donnée. J'attends et on verra. Surtout que le produit commandé vaut assez cher. J'espère que tout ira bien.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Prima geholpen in de winkel en ook vlotte en vriendelijke levering.

Ordered 7 days ago, still not delivered.

Satisfied with Coolblue offerings, dissatisfied with the delivery arrangement.

• Would you recommend us? No

Ik ben een wandelende reclame voor CB!

Dit is niet mijn eerste maar zeker niet mijn laatste aankoop bij CB! Altijd méér dan welkom , een deskundige uitleg mèt ondertitels voor ons : de jongste generatie die al die afkortingen niet meteen snappen! Mijn vriendin en ik zweren bij CB Mechelen en ondertussen heb ik veel vrienden kunnen motiveren. Dank u , CB ! U bent SUPER!

merci, le service est rapide et rien à dire

top service

reeds jaren klant bij Coolbleu en nog steeds geen slechte ervaring gehad. ook de na service is goed, want men krijgt steeds achteraf nog wat bijkomende info over het gebruik van het aangekochte product.

altijd dik in orde!

Al vaak met coolblue gewerkt en ook al hun dienst na verkoop nodig gehad, deze is top!!! Voor mij de standaard dus nu : coolblue.

Alles perfect

Perfecte levering

slechte ervaring

Ik heb op 7 november 2025 in de ochtend een Sennheiser AMBEO Mini Soundbar besteld (ordernummer 92778175, barcode 323211191400091155748030). Coolblue beloofde levering de volgende dag, 8 november, maar het product is niet geleverd. Op zondag 9 november miste ik hierdoor een gelegenheid om het cadeau te geven, wat erg teleurstellend was. Vandaag, maandag 10 november, heb ik het pakket nog steeds niet ontvangen. Morgen, 11 november, is een feestdag in België en ik weet dat er dan ook geen levering zal plaatsvinden. Dit is een zeer slechte ervaring: geen levering, geen e‑mails of updates, en een geschonden vertrouwen. Ik hoop dat Coolblue uit goodwill een passende compensatie of prijsreductie kan aanbieden voor het verlies van tijd en vertrouwen.

Snelle levering en uitstekende kwaliteit

Bestelling gedaan en sanderendaags werd alles al geleverd. Vriendelijke , behulpzame bezorgers. Machines van uitstekende kwaliteit

Correcte levering van product

Correcte levering van het bestelde product . Tijdig op voorhand het juiste tijdstip, dankzij de goede medewerker-koerier "Henk" , telefonisch verwittigd door de koerier himself. TOP !!

Alles perfect in orde

Top levering

Perfecte tijdige correcte levering

bestellingen worden, zoals steeds, tijdig correct volgens afspraak geleverd. Top dat we daar steeds op kunnen rekenen.

parfait

bien reçu et pas encore utilisé

Vlotte verzending.

De beloften qua levering worden correct nageleefd!

Onvolledige uitleg bij toepassing en aankoop Seagate extentie

Siunds nschakeling van extern geheugen krijg ik voortdurend venstertjes met opmerkingen en suggesties over uitbreingen allerlei toepassingen waarvan ik nites snap of biet nodig heb! Zo kreeg ik gisteren een venstertje met de tekst : "Bestaande software op je computer heeft een systeemextentie geladen die is ondertekend die is ondertekend door 'Legecy developer HP. Deze extentie is incompatible met een toekomstige versie van MacOS.Neem voor ondersteuning contact op met de ontwikkelaar!" Ik geef toe dat ik een coputerabalfabeet ben, maar ik ga ervan uit dat een computer mij het leven makkelijhker. en niet moeilijkerb maakt!

Je n'ai pas encore eu ma commande

Malgré la pub qui disait que je laurai le lendemain on est 72h plus tard et ce n'est laquelle arrive... probablement demain mais du coup je ne peux pas juger encore

Commande facile Livraison au top avec infos nickel Service téléphonique impeccable

Vlugge levering, bedankt

Altijd dik in orde

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding Vlotte levering Zeer klantvriendelijk personeel

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen