Vlot van bestelling tot levering

Monitor besteld op donderdag, foutloos geleverd op vrijdag. Blij met mijn aankoop.

Super rapide

Commande arrivée le lendemain.

Goede en snelle Service! Ook na de aankoop steeds snel geholpen.

afspreken voor leveringstijd lukt niet

levering verliep moeilijk, omdat ik geen tijdblok voor levering kon aanvragen

goed assortiment maar aankoopproces kan beter

Al vaker gekocht bij Coolblue en deze keer (voor de 2de maal) keert het aankoopproces -na het betalen- opnieuw naar de betaalpagina (alsof er geen betaling werd uitgevoerd). Hierdoor vorige keer 2x dezelfde aankoop. Deze keer (nochtans op ander toestel) was ik voorbereid. :/ Maar ik verwacht dat zoiets niet zou mogen gebeuren op de webshop van een keten van dit formaat.

Site claire , envois rapide

Tout est parfais rien à dire

Snelle en goed verpakte levering

X

Jammer van de beschadiging aan het scherm

"Refurbished zo goed als nieuw" toestel werkt zeer goed en is in goede staat. Helaas is het scherm beschadigd, wat toch wel zeer teleurstellend is en onverwachts voor een "zo goed als nieuw" product

Perfzet op tijd geleverd

Alles o.k.

Altijd top

Zeer behulpzaam en vriendelijk!

Très professionnel merci.

Très professionnel. Merci

Pas du tout satisfait

Produit acheté a une validité de 8 ans. Au contraire des 10 ans de ce que votre helpdesk m’avait confirmé. Produit assez cher pour autant 2 ans de moins de validité

Tres bon accueil

Personnel très à l’écoute et souriant.

mauvaise expérience

toujours pas reçu ma commande du 18 novembre ....... le client n'est PAS roi comme ils disent .... et AUCUNE nouvelle .. ZERO réponse ...

Snelle afhandeling, onvolledige info

Een printer van HP gekocht in de winkel, alsook Inktcartridges op aanraden van de verkoper. Nadien blijkt dat je kan kiezen voor de formule ‘instant ink’ van HP, en dat je zelf geen cartridges moet kopen. Zoiets moet een verkoper toch ook wel weten!?!

Ik heb een kachel online besteld en koos om het in de winkel op te halen. Ik werd ontvangen door een jonge man die mij heel correct en vriendelijk verder heeft geholpen. Tot nu toe werd ik altijd vriendelijk geholpen bij cool bleu in Shopping park Olen in België.

Délais de livraison le lendemain mais après 3 jours plus de nouvelles!

J’attends toujours mon colis. Apres la commande j’ai été étonnée que la livraison soit pour le lendemain et qui plus est le lendemain j’ai reçu le SMS de livraison entre 14:45/15:45. J’ai demandé à un voisin car ni mon mari ni moi ne pouvions etre à la maison… mais rien est arrivé!!! Et 3 jours dont passés et plus de nouvelles. J’attends une réponse

Alles vlot verlopen

Goede prijs t.o.v. ander grote webwinkels. Kreeg goede informatie door betreffende de bestelling. De dag van de levering kregen we een mail, 30 min vóór aankomst een sms en 10 min ervoor belde de chauffeur om te melden dat hij er binnenkort ging zijn. De chauffeur was ook een heel vriendelijke persoon. Heel tevreden dus.

Klantvriendelijk

Een klantvriendelijke ervaring

Rapide et efficace

Prix intéressant, commande très facile et livraison gratuite le lendemain. Rien à redire.

Matig positief

Positief maar heb géén faktuur ontvangen ! Wat gebeurt er wanneer ik eventueel garantie zou moeten aanspreken ?

Toppie

Snelle reactie en service was top

prima geholpen, en snel en correct geleverd

prima geholpen, en snel en correct geleverd

Topservice snel afgehandelt zoals het hoort! Toch 1 van de betere online shops

Livraison ultra rapide - reçu en moins de 24h. TV seconde vie en parfait état qui fonctionne bien.

28 Borsbeeksebrug

Antwerpen 2600