Livraison ultra rapide

Très bon suivi

Très bonne expérience.

De l'entrée au magasin jusqu'à la dépose de la tondeuse dans le coffre de la voiture, il n'y a rien à redire. Le service était top .

Bestelling is in minder dan 24h geleverd.

Betrouwbaar

Zeer aangename website met uitstekende duiding. Het onthaal en de expertise in de winkels is uitstekend. Winkels zijn zeer aangenaam ingericht.

Rapide et efficace

Déjà commandé chez vous service impeccable et service après vente irréprochable suite à un souci avec un article ! Rien à reprocher !

Heel gedienstig en betrouwbaar.

Mijn bestelling op tijd gebracht. Ik ben heel tevreden.

Cerrect

Kwam zoals belooofd

Gewoon perfect

Vandaag besteld morgen geleverd Perfect

Triestig

Heel jammer dat jullie met bpost werken. Ik krijg een mail dat pakket bij de buren afgeleverd is . Neen dus. Zij waren thuis en nog erger, ik was ook thuis.

zeer goed

Snelle en correcte levering

Alles dik in orde

Zeer vriendelijk in de winkel Merksem

De besteller was vriendelijk en behulpzaam, zette het artikel netjes in de hal neer en merkte op dat ik de doos 6 maanden moest bijhouden. Top

Acceuil et informations

Acceuil très chaleureux et bien informé par les vendeurs.

Achat facile et livraison ultrarapide

Très content du produit et de la livraison

Mijn ervaring is top

Zeer tevreden . Top communicatie . Perfekt geleverd. Groetjes annie

alles is zeer correct verlopen

Het bestellen ging heel vlot. Zeer goede service en opvolging. Je kan je bestelling heel mooi volgen.

Accueil vraiment charmant et très professionnel.

J'ai été reçue rapidement par une personne très aimable et bien conseillée. Je suis ravie de mes achats.

Snelle en correcte levering van de bestelling.

Zeer tevreden over de snelle en correcte levering.

alles heel vlot verlopen

Bluetooth oortjes online besteld in de avond en de volgende dag lagen ze al klaar in de winkel

On ne peut espérer mieux

Shopping facile Rapidité de livraison. Livré avec soin

Top levering, top product!

Top levering, top product!

Parfait

Choix, prix, livraison rapide et conforme, facilité d’utilisation du site, paiement simple, confirmation (donc garantie de réussite) instantanée. Tout était super!

Still waiting for my purchase...

When next day delivery takes the best part of a week, there is a problem. Maybe the issue is more with BPost, but it doesn't make it any easier

• Would you recommend us? No

Geleverd pakket komt niet overeen met beschreven inhoud

Bij het aangekochte pakket stond er dat er twee kabels werden meegeleverd: 'USB-C naar USB-C' en 'USB-A naar USB-C'. Bij levering bleek enkel de 'USB-C naar USB-C' meegeleverd te zijn.

Produit bas de gamme et emballage abîmé lors de la livraison

Nous somme déçus de notre achat mais aussi du fait que celui ci est arrivé dans une boîte déchirée.

• Nous recommanderiez-vous? Non

28 Borsbeeksebrug