top service en bijzonder vriendelijk en gedienstig

Aankoop ging heel vlot. De volgende morgen kon ik mijn toestel reeds afhalen in Hasselt. Werden geholpen door een zeer behulpzame, vriendelijke jonge man met het het op de juiste plaats. Geen enkele vraag was hem te veel. Steeds met een glimlach. Gewoon TOP !

Super goed geholpen!

Had een smartwatch online besteld. Was de dag nadien mooi geleverd zoals aangegeven. Maar na het volgen van de handleiding en alle mogelijkheden 10 keer geprobeerd te hebben lukken het niet om de horloge te verbinden met de app op de gsm. Dag nadien naar de winkel geweest. Zij hebben het ook nog is geprobeerd en zagen ook dat dit niet werkte. Nieuwe in de plaats gekregen en zelfs door hun direct in orde gemaakt, verbonden, ingesteld,…. Echt bedankt voor de geweldige service!

vanaf bestelling tot levering alles perfect verlopen

vanaf bestelling tot levering alles perfect verlopen

snel in huis

deze week ipad besteld en idd volgende werkdag in huis zonder boe of ba 4sterren en een halve simpelweg omdat geen geen webshop de volle 5 krijgt denk dat een 9 al een zeer goede score is een 5 zou mss kunnen mocht er een extratje in de verpakking zitten zoals bv een balpen van coolblue of een notitieboekje of kaartspel een bekende inkt webshop in nederland doet dit en dat apprecieer ik enorm

Inégalable

Pour résumer : - grand choix et site ergonomique - prix tout a gsit concurrentiel - livré le lendemain de la commande !!! - gentillesse de la dame au magasin d'Awans (retrait en magasin) - assurance complemtaire qui a l'air intéressante (même si j'espère ne jamais l'utiliser !) - Pas de papier : tout est numérique, top ! - possibilité de rapporter si mon achat ne convient pas Alors que je fuis de plus en plus les magasins electro a cause de politiques financières et de service client litigieux, je suis vraiment content de mon achat et du service ! Bravo !

Supersnel levering!

Om 22:26 besteld en volgende ochtend 08:04 geleverd. Verdient dik applaus

Gewoon vlot bestelproces en levering

Alles verliep vlekkeloos: bestelproces en levering, met die ene opmerking dat de leverdienst mijn iPhone van 820 euro gewoon voor de deur gelegd heeft. Wat als iemand die zou meegenomen hebben. Voor dergelijk bedrag lijkt me dit geen 'best practice'

ik was verrast hoe vlot en snel alles verlopen is

Voor een 1e maal te bestellen bij Coolblue was ik enorm verrast van hoe vlot alles verlopen is. De communicatie was duidelijk, de levering vond daags na de bestelling plaats en de koerier, met zijn bakfiets, was zelfs een 10-tal minuten te vroeg.

Parfait

Produit conforme, livré dans le délai annoncé, en parfait état... Je recommande.

Zéér snel geleverd.

Prima geregeld

Zoals meestal correcte levering volgens afspraak

Klantenservice zeer goed

Geweldige aankoop

Ik kocht bij Coolblue een Jura volledig autom. koffiemachine. Hrt is nog wat studeren maar de eerste koffie's zijn heerlijk. Gemakkelijke bediening voor de koffiebereidingen. De melkbereidingen heb ik nog niet uitgeprobeerd. Ik hoopte voor een levering aan huis maar dat was buiten Bpost gerekend. Blijkbaar zijn mijn Bpost instellingen zodanig dat ik zelf on het postkantoor moet afhalen. En het was een zware doos. Ik hoop volgende keer een Coolblue levering aanvhuis.

Snel en origineel

Ik had snel een cadeaubon nodig en de volgende dag geleverd, perfect! Leuk dat er ook thema bonnen zijn (koffiezet apparaat,...), dit maakt een bon toch net iets persoonlijker. Suggestie: keuze van één bedrag voor een bon.

altijd correct

zelfs als de bestelde levering niet voldoet wordt er accuraat ingegrepen en een retour geregeld.

Parfait

Commandés dimanche matin, mes 2 cables HDMI-DisplayPort sont arrivés lundi à 9h30, bien protégés dans leur enveloppe de carton.

Al vele jaren tevreden van Coolblue

Een extra bonuspunt is dat de levering met de bakfiets gebeurde. Heel vriendelijke, energieke dame.

Bon service

Davantage de précision ds la date de livraison: annoncé le 23 aout puis annulé et reporté au lendemain

Afhaling: punctueel en zeer vriendelijk

On-line aankoop de volgende ochtend gaan ophalen (de per mail ontvangen QR code scannen aan de ingang om mij aan te melden ging zeer vlot) en ik werd nagenoeg onmiddellijk geholpen door een super vriendelijke (en bovendien behoorlijk grappige) medewerker. Over dit systeem is duidelijk grondig nagedacht!

Snelle levering.

Zaterdag 21:00 bestelling gedaan, zondag middag geleverd.

Vlotte afhaling in Kuurne

X

Rapide, simple, efficace et "zen" !

J'ai acheté mon Macbook pro chez coolblue car il était de stock dans la configuration que je désirais et disponible immédiatement. Commandé sur le site, réservé au magasin de l'Avenue Louise à Bruxelles avec l'aide d'un opérateur humain serviable par téléphone, qui m'a bien confirmé que le matériel était disponible au magasin comme renseigné sur le site. j'ai donc eu le plaisir de leur rendre visite pour enlever ma commande et effectuer le payement sur place. J'ai été agréablement surpris par l'accueil en magasin et la prise en charge rapide. Tout s'est déroulé de manière simple et sans stress. Le matériel est garanti et peut-être retourné dans les trente jours si il ne convenait pas. Le magasin Coolblue est spacieux, agréable et il y règne une ambiance calme, propice à la réflexion d'achat posée. Le personnel est très agréable, attentionné, prévenant et poli, sans en faire trop. L'expérience d'achat "hybride" en ligne et/ou en magasin est pour moi l'idéal aujourd'hui. Je recommande donc vivement Coolblue. La concurrence a du souci à se faire.

Service parfait

Site clair et réactif. Prix très compétitifs. Envoi rapide et soigné.

Excellent service

Rapide, clair, efficace