Niet aan op te merken , snel bediend , behulpzaam en super vriendelijk. Meer is niet nodig.
Zeer goede uitleg bij de aankoop en levering snel en zoals afgesproken uitgevoerd.
seulement ils ne m'ont pas remis le colis directement en mains propre ça va beloup? sont ils bons les cookies? je préfère garder mon addresse IP confidentielle!
Coolblue, jullie klantfocus wordt eens te meer volledig geneutraliseerd door de slechte service van Bpost in België. Je bestelt bij Coolblue omdat je het dringend nodig hebt (luidspreker voor feestje zaterdagavond), Bpost gaat leveren tussen 8 en 22 uur (!), je blijft de hele dag thuis en om 17.00 stipt stopt Bpost met zijn rondes en wordt het pas maandag geleverd. Ervaring en verwachtingen om zeep ! Laat klant zelf een leverancier kiezen of stop met de amateurs/ambtenaren van Bpost.
Werd ontvangen door een jonge man, die mijn GSM vroeg om te zien welke hoesje en screenprotector hij kon aanbieden. Na aankoop (reeds thuisgekomen) stelde ik vast dat dit niet het correcte hoesje was. Tevens vroeg ik of hij die screenprotector wou aanbrengen waarop hij antwoordde dat zij dat NIET deden !! Enkele uren daarna ben ik teruggekeerd naar de winkel en werd ik ontvangen door een ander persoon die mij wel correct behandelde (juiste hoesje overhandigde + zei dat ze normaal WEL die screenprotector aanbrengen). De jonge man was heel erg gehaast en nam zijn tijn helemaal niet om een fatsoenlijke verkoop af te handelen.
Beste Inge, Bedankt dat u de tijd genomen heeft om uw ervaring met ons te delen. Wat jammer om te horen dat uw eerste bezoek aan onze winkel niet naar wens is verlopen. U mag van onze medewerkers verwachten dat ze tijd nemen om u correct en volledig te helpen, en het spijt ons dat dit bij uw eerste contact niet is gebeurd. Gelukkig heeft een collega het nadien wel goed opgevolgd en u op de juiste manier geholpen dat zouden we vanaf het begin moeten doen. We nemen uw feedback zeker mee om dit intern te bespreken en onze service te verbeteren. Nogmaals dank, en we hopen dat u ondanks dit voorval toch tevreden bent met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Coolblue.
Ik ben mijn bestelling gaan ophalen in de winkel in Kuurne en was aangenaam verrast door de vriendelijkheid, bekwaamheid en behulpzaamheid van het personeel, alsook de winkel op zich.
Zeer goede service
Geen goede ervaring dus.
Hoi Nicolaas, Het spijt ons te vernemen dat je er iets mis lijkt te zijn gegaan bij de bezorging van je pakketje. Dat is zeker niet de bedoeling. Uit onderzoek van jouw dossier zien we dat er intussen een onderzoek bij Bpost loopt. Zodra we meer weten over het onderzoek nemen we terug contact met je op. Heb je hier verder nog vragen over? Neem dan zeker contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder. Met vriendelijke groeten, Coolblue
Article commandé un vendredi soir à 19h et livré le lendemain matin (samedi).
Personnel très accueillant à Hognoul. Merci
respect délai de livraison matériel conforme et bien emballé
Heel snel geleverd en goed verpakt
Al jaren klant Nu niets ontvangen
Beste Bart, Het spijt ons om te horen dat je tot op heden nog steeds niets hebt ontvangen. Omdat we je zo snel mogelijk willen verder helpen, willen we je vragen om contact op te nemen met onze klantenservice. Zo kun je hen vertellen over welke bestelling/retourzending het gaat en kunnen zij je verder helpen. Met vriendelijke groeten, Coolblue
Fast delivery, good price.
Prachtig, sim kaart erin, enkele kleine instellingen en werkt perfect zelfs al hebben we geen enorme 4G ontvangst
Zoals gewoonlijk is bestellen bij Coolblue steeds inorde. Manier van bestellen en het bezorgen verlopen steeds heel vlot en correct.
Bij de bestelling had ik afhaling in vestiging Kuurne gekozen en de datum dat mij het beste paste. Bij aankomst werden we aangesproken dat er technische problemen waren en ze bezig waren met het fixen en ok dat kan gebeuren. Na maar even in de omtrek een wandeling gemaakt want speciaal naar Coolblue gereden om de bestelling op te pikken. Na zowat 45 minuten terug naar de vestiging en kregen we te horen dat het een tijdje gewerkt had maar nu terug niets mogelijk, zelfde techniche problemen. Nog een beetje gewacht en een verkoopster aangesproken die met plezier noteerde om onze afhalingsperiode met 1 week te verlengen en dan maar zonder artikel huiswaards gekeerd. Volgende dag even gebeld naar Coolblue met de vraag of de techniche problemen opgelost waren en ik alsnog die dag mijn bestelling kan ophalen. Kan je u voorstellen dat het algemeen nummer daar niet kon op antwoorden? Van onze verlenging was ook nog niets van bevestiging gekomen. Na telefonisch onderhoud toch een verlenging gekregen en het risico genomen om nogmaals kilometers, tijd en energie te stoppen in een 2de poging. Gelukkig ging dit dan zonder problemen.
Beste Wim, We vinden het jammer om te horen dat je niet tevreden bent met je afgelopen bezoek in onze winkel in Kuurne. Het klopt inderdaad dat we een aantal dagen geleden een storing hadden in verschillende winkels, aangezien ons systeem plat lag (dat is natuurlijk het nadeel van technologie). Op het moment dat we een storing hebben, proberen we er alles aan te doen om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen, maar dit lukt jammer genoeg niet altijd even snel. Het kan soms dus zijn dat de collega's van de klantenservice niet weten wanneer een probleem opgelost zal zijn, omdat dit vaak moeilijk is in te schatten. Gelukkig is het uiteindelijk wel goed gekomen! Met vriendelijke groeten, Coolblue
L'article a été livré le lendemain de la commande et est parfaitement conforme à la commande.
professionele uitleg en zeer goede bediening
Mijn bestelling geplaatst donderdagnamiddag. Product was ter beschikking vrijdag om 10uur. Bestelling en betaling via web-site zonder problemen. Wel een kleine kanttekening: Het product "Miele tabs voor vaatwasmachine" was wel niet selecteerbaar via de categoriën of bij miele vaatwaschine. Maar al bij al, een zeer positieve ervaring. Dank aan het hete CoolBlue team.
Een misverstand direct rechtgezet
Er was een algemeen probleem wanneer ik mijn bestelling plaatste. Ik nam contact op via chat en werd vriendelijk en vlot verder geholpen. De volgende dag werd mijn bestelling reeds geleverd per fiets. Ook met de chauffeur was het makkelijk afspreken. Fijn dat ik milieuvriendelijk kan bestellen!
S'avonds besteld en s'morgensvroeg reeds aan huis geleverd. Mooi verpakt, wat een (overbodige) luxe
1 opmerking dat we spijtig vinden; op site staat dat leveranciers oude tv meeneeemt, dit kon helaas niet.