Er was afgesproken dat de levering en de aansluiting van de droogkast gratis was. De levering werd door uw collega's bestempeld als een levering zonder installatie. Op mijn aandringen hebben zij dan uiteindelijk de droogkast op zijn plaats gezet en aangesloten zoals afgesproken.
Kon het niet opgestart krijgen,ben naar coolbleu gent geweest,ze hebben mij enorm geholpen,echt SUPER,niets was hen te veel
Vit est propre
Leugens ivm reparatie, willen zaken aanrekenen die niet stuk zijn. Voelen ons opgelicht
Hoi Sofie, Wat jammer om te lezen dat je het gevoel hebt dat er kosten zijn aangerekend voor iets wat niet stuk was. Dat is natuurlijk geen fijne ervaring. We rekenen alleen herstellingen of onderdelen aan die volgens onze vaststellingen effectief nodig zijn om je toestel weer correct en veilig te laten werken. We begrijpen wel dat dit soms vragen kan oproepen, zeker als je dat zelf anders inschat. We kijken dit graag samen met je opnieuw na. Neem even contact met ons op met je dossiernummer, dan overlopen we alles stap voor stap en geven we je duidelijke uitleg. Als er iets niet klopt, lossen we dat uiteraard op. Vriendelijke groet, Coolblue
Bestelling, levering en product (Senseo koffiemachine) zijn oké
Duidelijk webportaal Snelle actie
Product goed beschreven en overeenkomstig met de verwachting. Levering netjes op afspraak.
C'est avec grande satisfaction que nous avons été dépanné très efficacement par le service Réparations de Coolblue. Tout d'abord, nous avons bien été aidé par mail afin de retourner gratuitement à Anvers notre chauffage EUROM tombé en panné ; et heureusement encore sous garantie. Sous huitaine, nous avons reçu, via un mail de Coolblue, un diagnostic de non réparation de cet appareil par le technicien d'EUROM. En conséquence, l'envoi d'un nouveau chauffage nous a été immédiatement proposé. Et dans les 48 heures ouvrables suivants, nous avons réceptionné un nouveau chauffage en remplacement. Ce qui était super durant cette période hivernale de grand froid ! Encore BRAVO à l'équipe de Coolblue pour ses messages rassurants et très sympas et pour son excellente efficacité !
Wat een communicatie: de perfectie zelve! Van het moment van bestellen tot op het punt van levering. Steeds op de hoogte gehouden worden via mail, sms en zelfs telefonisch. Hier kunnen andere online-winkels iets van leren.
livraison le lendemain conforme à la commande passée à 22h30.
Vlotte bediening, niet rond de pot draaien, vriendelijk geholpen.
Perfecte snelle levering ,s’avonds besteld en de volgende ochtend geleverd
Pakketje al 3 dagen over tijd.
Hoi, We hebben je bestelling nagekeken en zien dat het pakket vandaag bezorgd zou moeten worden. Dat heeft dus langer geduurd dan gepland. Om het ongemak goed te maken, hebben we alvast een leuke voucher voor je aangemaakt. Je ontvangt hier binnen 24u een bevestigingsmail van. Met een glimlach, Coolblue
Nous avons commandé un mixeur livré par Bpost Super pour le suivi et rapidité par contre le recipient en plastique qui était fourni avec le mixeur état cassé Renvoyer et aller sur place juste pour le recipient...pas le temps . Dommage alors qu'on voulait la rapidité qu'on ne fasse pas plus attention aux produits commandés
Bonjour Fabienne , Nous vous remercions pour votre retour. Nous sommes ravis que la livraison via bpost ait été rapide, mais nous regrettons sincèrement que le récipient en plastique soit arrivé cassé. Nous comprenons parfaitement que vous n'ayez pas le temps de renvoyer l'ensemble du mixeur ou de vous déplacer en magasin pour un seul accessoire. Ce n'est pas l'expérience que nous souhaitons offrir, surtout quand on recherche l'efficacité. Afin de vous aider sans vous faire perdre de temps, nous vous invitons à nous contacter avec votre numéro de commande. Cordialement, Coolblue
Excellent contact clientèle
Application facile à utilisée. Descriptif du produit clair et conforme. Livraison dans le délai prévu.
service parfait
super merci
Ik merk al gelijk dat pijltje links en r2 moeilijk indrukken vreemd voor een gloednieuwe apparaat..
Hallo, Wat jammer dat je controller het niet goed lijkt te doen. We begrijpen dat je natuurlijk een werkend product wil. Je kan binnen de 30 dagen een retour aanvragen. Zo krijg je een ander product. Groetjes, Cooblue
Kocht deze verleden week. Beschrijving leek goed. Ik gebruik USB-c monitoren op het werk, erg handig. Maar deze van Bluebuilt komt met hdmi en displaypoort kabels en zonder USB-C. Al mijn usb-c kabels al geprobeerd, maar geen enkele lukt. Op de coolblue site is ook geen kabel te vinden die garandeert wel te zullen werken. Zou DisplayPort AltMode moeten ondersteunen volgens de AI agent. Maar dat vind je niet op Coolblue. Dit is niet wat je van een usb-c monitor verwacht. Het scherm laat ook niet toe om een input te selecteren als er niet al een hdmi verbinding is. Geen gekend merk, geen support site voor dit product.
Hoi, We begrijpen dat het erg vervelend kan worden wanneer een monitor niet werkt zoals verwacht. Om je zo goed mogelijk verder te helpen, neem je best even contact op met onze klantendienst via [email protected] met vermelding van je ordernummer. Zij kijken dan graag samen met jou mee welke geschikte kabel je nodig hebt voor jou setup. Mocht blijken dat het artikel niet aan je verwachtingen voldoet, dan kunnen zij indien nodig ook meteen een omruiling voor je aanvragen. Vriendelijke groet, Coolblue
De friteuse werd de dag nadien geleverd alleen vond ik dat hij niet zo goed ingepakt was : niet verzegeld/dichtgeplakt, zat vrij los in de verpakking. Gelukkig kan er niet veel aan miskomen maar het voelde toch niet veilig aan.
De la commande à la livraison, tout est efficace et rapide, rien à redire
correcte levering