Parfait

Commandés dimanche matin, mes 2 cables HDMI-DisplayPort sont arrivés lundi à 9h30, bien protégés dans leur enveloppe de carton.

Al vele jaren tevreden van Coolblue

Een extra bonuspunt is dat de levering met de bakfiets gebeurde. Heel vriendelijke, energieke dame.

Bon service

Davantage de précision ds la date de livraison: annoncé le 23 aout puis annulé et reporté au lendemain

Afhaling: punctueel en zeer vriendelijk

On-line aankoop de volgende ochtend gaan ophalen (de per mail ontvangen QR code scannen aan de ingang om mij aan te melden ging zeer vlot) en ik werd nagenoeg onmiddellijk geholpen door een super vriendelijke (en bovendien behoorlijk grappige) medewerker. Over dit systeem is duidelijk grondig nagedacht!

Snelle levering.

Zaterdag 21:00 bestelling gedaan, zondag middag geleverd.

Vlotte afhaling in Kuurne

X

Rapide, simple, efficace et "zen" !

J'ai acheté mon Macbook pro chez coolblue car il était de stock dans la configuration que je désirais et disponible immédiatement. Commandé sur le site, réservé au magasin de l'Avenue Louise à Bruxelles avec l'aide d'un opérateur humain serviable par téléphone, qui m'a bien confirmé que le matériel était disponible au magasin comme renseigné sur le site. j'ai donc eu le plaisir de leur rendre visite pour enlever ma commande et effectuer le payement sur place. J'ai été agréablement surpris par l'accueil en magasin et la prise en charge rapide. Tout s'est déroulé de manière simple et sans stress. Le matériel est garanti et peut-être retourné dans les trente jours si il ne convenait pas. Le magasin Coolblue est spacieux, agréable et il y règne une ambiance calme, propice à la réflexion d'achat posée. Le personnel est très agréable, attentionné, prévenant et poli, sans en faire trop. L'expérience d'achat "hybride" en ligne et/ou en magasin est pour moi l'idéal aujourd'hui. Je recommande donc vivement Coolblue. La concurrence a du souci à se faire.

Service parfait

Site clair et réactif. Prix très compétitifs. Envoi rapide et soigné.

Excellent service

Rapide, clair, efficace

top camera

prima beeldkwaliteit

Online perfect, winkels totaal onvoldoende

Over de online service kan ik kort zijn : niet altijd de goedkoopste maar perfecte leveringen van de aangekochte producten en prima service : Perfect Maar, die winkels, wat is dat ? begrijpen wie begrijpen kan, ik ben daar op een weekdag (maandag 4 augustus in Gent) aangekomen rond 11u00. Eerste maal in de winkel, ben ik de registratie desk voorbij gelopen, 10 minuten staan wachten tot een medewerker mij kort, de werking van de registratie uitlegt (hij gaf mij de indruk dat ik uit een instelling was ontsnapt) . Na registratie was ik de vierde in de lijn . slechts 1 medewerken aanwezig voor computers ! enkele andere paraderen als pauwen in de winkel rond, het enigste dat ze missen waren de veren en de motivatie om mij te helpen . Na 20 minuten was de maat vol, ik was opgeklommen tot derde in de rij ! vertrokken ! mijn scherm in de Mediamarkt gaan kopen ! Hoe is dat mogelijk om zo een werk-proces uit te rollen ? ik hoop dat mijn schrijven kan een start zijn om dat eventjes wat bij te sturen, en die pauwen pluimen te geven .

Pompe BP 4500 Karcher

En ce qui concerne Coolblue: Produit conforme, envoi rapide dans les 24H. Par contre, la livraison par bpost non professionnelle. Le livreur s'est soit disant présenté à la porte alors que j'étais bien présente. Bpost m'informe que je peux récupérer le colis le lendemain à la poste. Il n'est pas là! J'ai pu récuperer mon colis au bout de 3jours. Délais respecté par coolblue pour les 24h mais non par Bpost.

Correcte levering

Onze koffiemachine werd correct geleverd tussen aangegeven uren. De machine was niet beschadigd en mooi verpakt. Alle onderdelen aanwezig. Heel tevreden!

Beloftes bij aankoop worden stipt nageleefd.

De beschikbaarheid van toestellen en bijbehoren is duidelijk, de beloofde levertermijn is stipt. Telkens weer be ik zeer tevreden over de service. Ook de keuze van toestellen wordt met de selectiemogelijkheden vergemakkelijkt. Ik ben Telkens weer tevreden over mijn keuze.

Si je pouvais recevoir ma commande!!!!è!

Bonjour, Je ne suis absolument pas contente ... puisque la marchandise n'est toujours pas là! La poste aurait dû se présenter dimanche mais elle n'est même pas passée, puisque j'étais là en mentionnant que les bureaux étaient fermés! Pas moyen de joindre quelqu'un chez vous à part cette AI qui a des réponse pas très au courant! Alors le slogan 'commandé aujourd'hui ... livré demain' marche pas avec la poste en tout cas. Donc très mécontent car aucune nouvelle!!! Si vous pouvez m'en donner ce serait super! Merci.

• Nous recommanderiez-vous? Non

satisfait

satisfaction

Snelle en exacte levering.

Rapide et sûr !

Garantie de bons produits et un très bon service après vente

Sublieme after-sales service

Wij hebben een defect koffiemachine binnengebracht ter herstelling, en na analyse van het defect hebben wij een volledig nieuw toestel opgestuurd gekregen, en ontvangen de dag nadat de email binnenkwam. Niet enkel het toestel was nieuw, maar ook de garantie begon opnieuw te tellen vanaf deze nieuwe leverdatum.

Parfait

De la recherche à l'utilisation en passant par la livraison tout a été parfait.

feilloze afwikkeling

Coolblue is heel professioneel omgegaan met de gemelde transportschade aan het ontvangen toestel. Op twee dagen had ik een nieuw toestel en werd het beschadigd toestel terug meegenomen.

Vlotte en correcte levering. Prijs/kwaliteit uitstekend

Zie hierboven

Excellent et rapide

Excellent et rapide

Ondanks het feit dat ik het product geretourneerd heb omdat het niet aan mijn verwachtingen voldeed (wat niet de schuld is van Coolblue), verliep alles eigenlijk heel vlot: competitieve prijzen, snelle levering, gemakkelijk retourneren, ... Ook de gebruiks- en onderhoudstips die ik bij mijn bestelling ontving, stel ik erg op prijs.

28 Borsbeeksebrug

Antwerpen 2600