UItstekend

Snel en met de glimlach

Helemaal wat ik zocht

Een mooi hoesje voor mijn e-reader dat bovendien werkt (slaapstand bij het sluiten van het hoesje) voor een zeer democratische prijs.

Colis ouvert par bpost

Colis ouvert par bpost

Zeer goede service, snel en efficient

Ik heb een micrgolfoven besteld, via Coolblue. Zeer korte levertermijn via Bpost, in zeer goede staat, met alle info, perfecte service. Dankzij Coolblue

Niet gewend van Coolblue

Had op woensdag de nieuwe Insta360 X5 Motorcycle bundle besteld. Dat is ook wat er op mijn bestelling stond. Om een tot nader orde niet verklaarde reden heeft men beslist om de camera en de gebundelde accessoires apart te verzenden. De ene verzending is dan de dag erna toegekomen zoals verwacht, maar de andere verzending had dan een dag vertraging? Onbegrijpelijk. Niet gewend van Coolblue.

De perfecte levering en een perfecte service in de winkel

Daar heb ik eigenlijk weinig aan toe te voegen. 1 opmerking: ik vond het eigenaardig dat de papieren handleiding die in de doos van het geleverde product terug te vinden was, niet beschikbaar was in het Nederlands, terwijl het product in België verkocht wordt.

J ai bien reçu l article commandé

Service impeccable et rapide et le choix des heures c est bien aussi pas besoin de rester la journée chez soi

Tout parfait

Commande via le web, facile, rapide, accueil au magasin pour la réception très aimable et serviable. Je reviendrai pour d autres articles.

Perfect!

Alles verloopt vlot van bestelling tot levering.

Excellent et super rapide

Excellent et super rapide

Rapide

Super rapide merci

Snelle levering, duidelijke info

Goede service en snelle levering

Van in de beginfase België klant

Eerlijke firma

Very bad service

I bought an gift card. It was not useful. I have gifted to some of the supervisor. Later the card was not working. I was told from Coolblue that that will send new card. It's a shame moment from my boss.

• Would you recommend us? No

Uitstekende levering met super bezorgers!

Heel fijne bezorgers gehad die dat tikkeltje extra doen voor jouw gemak. Absoluut een aanrader, zeker voor herhaling vatbaar!

Alles geleverd zoals afgesproken

Alles verlopen zoals afgesproken.

Altijd op tijd geleverd & kwaliteit!

Snelle levering. Ook op zondag

Snelle levering.

Goede kwaliteit, fijne pannen.

Heureux

Ce Gigaset 4 postes convient très bien. Merci

Bestelling ok afhalen moeilijk

De bestelling was simpel en snel. Zoals de website vermelde, kon het toestel s anderendaags vanaf 9u u afgehaald worden. Mail verkeer was duidelijk. 1 groot nadeel: de winkel in Hasselt was met de auto (bestelwagen) niet bereikbaar voor afhaling. De auto was te hoog voor in de ondergrondse garage. De ligging in de verkeersvrije omgeving is een minpunt voor grotere toestellen af te halen

Tout ok

Tout c’est passé comme prévu Rapide et efficace

Commande vraiment parfaite

La commande a été très rapide. Article bien emballé. Merci :)

perfecte begeleiding voor aankoop, levering teleurstelling

om tot de juiste keuze te komen : perfect bestellen : veel miserie, 5 keer moeten opnieuw beginnen, zelfs als tot fase van betalen gekomen dan terug plots zelfde melding : er is niets in je winkelmand' en je kon van voor af aan herbeginnen. Uiteindelijk gelukt via klantendienst en betaling via SMS/mail. Had het dringend nodig, heb in chat gevraagd zeker levering dag er na en zwart op wit beloofd, aan klantendienst, idem, mail met bevestiging gaf dit ook aan. Dag van levering mail dat het een andere dag zou zijn ... Een dag waar er niemand thuis is. Wat ik elders op zelfde moment bestelde was er wel de dag er na. Een meer betrouwbare partner zoeken voor correcte levering?

28 Borsbeeksebrug

Antwerpen 2600