Geen tijd, geen zin dus zoeken een simpele printer
Beste, We snappen het helemaal, sommige printers zijn wat ingewikkelder. Gelukkig mag je binnen 30 dagen je printer altijd omruilen. Dat regel je makkelijk zelf via onze app. Kom je er niet helemaal uit of wil je dat we je even helpen? Neem dan contact op met onze klantenservice, dan regelen we het snel voor je. Vriendelijke groet, Coolblue
Merci pour votre professionnalisme à chaque commande que j ai effectuée
Nous avons été servis rapidement. On nous a proposé une boisson chaude en attendant notre colis. La vendeuse était très sympathique. Je recommande.
Monitor 's avonds besteld, volgende dag geleverd in afhaalpunt.
Avec le téléphone que j'ai acheté il était inscrit "écouteurs pour une valeur de 99€ offrets" dans l'offre, ces écouteurs ne m'ont pas été fournis. Publicité mensongère.
Bonjour Eléonore, Merci pour votre message. Vous avez tout à fait raison, les écouteurs font bien partie de l’offre. Malheureusement, ils ne sont pas disponibles en ce moment. Nous avons déjà créé une commande à 0,01 € pour vous, afin que vous receviez automatiquement les écouteurs dès qu’ils seront de nouveau en stock. Le montant de 0,01 € indiqué dans la confirmation de commande n’a pas besoin d’être payé ; c’est uniquement pour des raisons administratives. Nous nous excusons pour ce désagrément et vous remercions de votre patience. Nous veillerons à ce que vous receviez vos écouteurs dès qu’ils seront disponibles. Cordialement, Coolblue
We hadden een stofzuig- en dweilrobot besteld. Alles is snel en binnen de 24 uur geleverd. Ook de meldingen over stand van zaken kwamen vlot.
Levering was perfect, prima op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling en levering. Top.
Parfait et rapide
De focus op duurzame levering en dan nog eens een hele vriendelijke meneer aan de deur! Wauw!
Product moest binnen 1 dag geleverd werden en is na 5 dagen nog altijd niet toegekomen
Hoi Walburga, Bedankt voor je feedback. Het is erg spijtig om te horen dat je bestelling na vijf dagen nog niet is aangekomen, terwijl je op een levering binnen één dag had gerekend. Wanneer een toegezegde levertijd ruim wordt overschreden, is dat niet de service die we nastreven. We begrijpen dat dit na vijf dagen wachten voor de nodige frustratie zorgt. Omdat we graag willen uitzoeken waar je pakket op dit moment is, raden we je aan om contact op te nemen met onze klantenservice of je ordernummer door te geven. Zo kunnen we gericht voor je kijken wat er mis is gegaan bij de bezorging en naar een oplossing zoeken. Vriendelijke groeten, Coolblue
Après une commande qui a mal tourné avec un de vos collègues. ( Plutôt le service livraison et point de retrait), j'ai passé la même commande chez vous, tout s'est déroulé comme prévu. Merci et à très bientôt. Tom Florizoone
Altijd vriendelijk en behulpzaam Efficiente werking I love it here
De la commande à la livraison :nickel. Les infos disponibles sur le site , dont le mode d'emploi à télécharger avec dimensions et fonctionnalités m'ont permis de commander en toute confiance. La livraison est hyper rapide et de qualité , un livreur coolblue bien sympathique.
Geachte, Het scherm dat ik bij u heb aangekocht, functioneert helaas niet meer. Graag verneem ik of het mogelijk is dit product onder garantie te retourneren en of u hiervoor het nodige kunt voorzien. Bij voorbaat dank voor uw verdere instructies en medewerking.
Hallo, Wat jammer dat je scherm het niet goed doet. We begrijpen dat dit jammer is. Onder je emaialdres heb ik een bestelling kunnen terug vinden. Ik zie dat hier al een retour voor werd aangemaakt. Mocht je nog ergens hulp bij nodig hebben neem zeker contact met ons op. Groetjes Coolblue.
Site internet clair. Livraison rapide
Super leuke ervaring, direct geholpen top
Vlotte levering, alles in orde!
Bonjour, je suis tout a fait satisfaite du waterpick commandé et reçu le lendemain ( très bien emballé ) et le livreur sympha.. Voila MERCI...
Clarté du site - prix - délais de livraison
Ik heb 2 items besteld, en op de website stonden beide producten duidelijk als “op voorraad” aangegeven. Vier dagen later (slechts 1 dag voor de levering) kreeg ik ineens een e-mail dat 1 van de items niet leverbaar is, met een link om mijn bestelling te annuleren. Het vreemde is dat op de website datzelfde product ondertussen nog steeds als “op voorraad” stond. Omdat ik de producten dringend nodig had, heb ik daarna een tweede bestelling geplaatst en betaald met exact dezelfde producten — en deze bestelling werd de dag nadien volledig geleverd, zonder problemen. Ik heb Coolblue meteen gemaild met de vraag om de eerste bestelling (of het zogezegd “niet leverbare” item) te annuleren, omdat de annuleringslink in hun e-mail niet werkte. Ondertussen zijn we 10 dagen later en ik heb mijn terugbetaling nog steeds niet ontvangen.
Hallo, Wat jammer dat je het geld nog niet hebt terug gekregen. We begrijpen dat dit heel vervelend is. We hebben contact met je opgenomen via mail om dit verder te bekijken. Groetjes Coolblue.
Publicite pas respectée
Bonjour, Il semble que notre promesse de « commande passée avant minuit, livraison le lendemain » n'ait pas été tenue dans votre cas. Nous mettons tout en œuvre pour respecter nos délais de livraison et prendrons en compte votre message afin d'améliorer ce service. Amicalement, Coolblue
service rapide prix compétitif
livraison express
Très bon suivi de la commande