Online perfect, winkels totaal onvoldoende
Over de online service kan ik kort zijn : niet altijd de goedkoopste maar perfecte leveringen van de aangekochte producten en prima service : Perfect
Maar, die winkels, wat is dat ? begrijpen wie begrijpen kan, ik ben daar op een weekdag (maandag 4 augustus in Gent) aangekomen rond 11u00.
Eerste maal in de winkel, ben ik de registratie desk voorbij gelopen, 10 minuten staan wachten tot een medewerker mij kort, de werking van de registratie uitlegt (hij gaf mij de indruk dat ik uit een instelling was ontsnapt) . Na registratie was ik de vierde in de lijn . slechts 1 medewerken aanwezig voor computers ! enkele andere paraderen als pauwen in de winkel rond, het enigste dat ze missen waren de veren en de motivatie om mij te helpen . Na 20 minuten was de maat vol, ik was opgeklommen tot derde in de rij ! vertrokken ! mijn scherm in de Mediamarkt gaan kopen ! Hoe is dat mogelijk om zo een werk-proces uit te rollen ? ik hoop dat mijn schrijven kan een start zijn om dat eventjes wat bij te sturen, en die pauwen pluimen te geven .