Goede en snelle Service! Ook na de aankoop steeds snel geholpen.
levering verliep moeilijk, omdat ik geen tijdblok voor levering kon aanvragen
Hallo, Wat jammer dat de levering niet helemaal liep zoals verliep. We begrijpen dat het handig is wanneer je een tijdsblok kan kiezen. Groetjes Coolblue
Al vaker gekocht bij Coolblue en deze keer (voor de 2de maal) keert het aankoopproces -na het betalen- opnieuw naar de betaalpagina (alsof er geen betaling werd uitgevoerd). Hierdoor vorige keer 2x dezelfde aankoop. Deze keer (nochtans op ander toestel) was ik voorbereid. :/ Maar ik verwacht dat zoiets niet zou mogen gebeuren op de webshop van een keten van dit formaat.
Hallo, Wat jammer dat he plaatsen van de bestelling niet goed gaat. We begrijpen dat dit erg vervelend is. We helpen je hier graag mee verder. We hebben contact met je opgenomen via de mail. Groetjes Coolblue.
Tout est parfais rien à dire
X
"Refurbished zo goed als nieuw" toestel werkt zeer goed en is in goede staat. Helaas is het scherm beschadigd, wat toch wel zeer teleurstellend is en onverwachts voor een "zo goed als nieuw" product
Hallo, Wat jammer dat je telefoon niet in de staat was die je had verwacht. Het spijt ons dat dit niet duidelijk werd gecommuniceerd. Je kan steeds gebruik maken van onze 30 dagen tevredenheidsgarantie. Groetjes Coolblue.
Alles o.k.
Zeer behulpzaam en vriendelijk!
Très professionnel. Merci
Produit acheté a une validité de 8 ans. Au contraire des 10 ans de ce que votre helpdesk m’avait confirmé. Produit assez cher pour autant 2 ans de moins de validité
Bonjour Ramzi, Merci pour votre avis ! Nous comprenons que ce soit frustrant que les informations sur la durée de vie ne correspondent pas exactement à ce que notre service client vous avait indiqué. Pour clarifier : un détecteur de fumée Google Nest Protect dure généralement 7 ans (parfois jusqu’à 10 ans pour les modèles les plus récents), et la batterie des modèles sur pile tient environ 5 ans. Nous espérons que ces informations vous seront utiles et que vous pourrez profiter longtemps de votre détecteur de fumée en toute sécurité ! Cordialement, Coolblue
Personnel très à l’écoute et souriant.
toujours pas reçu ma commande du 18 novembre ....... le client n'est PAS roi comme ils disent .... et AUCUNE nouvelle .. ZERO réponse ...
Bonjour Etienne, Merci d’avoir pris le temps de partager votre expérience. Nous comprenons votre frustration et nous sommes désolés pour le désagrément. Nous voyons que vous avez annulé votre commande aujourd’hui. Dès que cette annulation sera traitée, nous effectuerons immédiatement le remboursement. Nous espérons vraiment avoir un jour l’occasion de vous montrer que nous pouvons mieux faire. Cordialement, Coolblue
Een printer van HP gekocht in de winkel, alsook Inktcartridges op aanraden van de verkoper. Nadien blijkt dat je kan kiezen voor de formule ‘instant ink’ van HP, en dat je zelf geen cartridges moet kopen. Zoiets moet een verkoper toch ook wel weten!?!
Ik heb een kachel online besteld en koos om het in de winkel op te halen. Ik werd ontvangen door een jonge man die mij heel correct en vriendelijk verder heeft geholpen. Tot nu toe werd ik altijd vriendelijk geholpen bij cool bleu in Shopping park Olen in België.
J’attends toujours mon colis. Apres la commande j’ai été étonnée que la livraison soit pour le lendemain et qui plus est le lendemain j’ai reçu le SMS de livraison entre 14:45/15:45. J’ai demandé à un voisin car ni mon mari ni moi ne pouvions etre à la maison… mais rien est arrivé!!! Et 3 jours dont passés et plus de nouvelles. J’attends une réponse
Bonjour Natalia, Merci d’avoir partagé votre expérience. Nous comprenons parfaitement votre frustration : attendre un colis qui n’arrive pas, surtout après avoir reçu un SMS avec un créneau horaire précis, c’est très énervant. Après vérification, il y a effectivement eu un problème avec le vélo de notre livreur ce jour-là, ce qui a empêché la livraison. Nous avons également constaté qu’aucun e-mail n’a été envoyé pour fixer un nouveau rendez-vous. Veuillez accepter nos excuses pour ce manque d’information. Nous avons entre-temps déjà planifié une nouvelle livraison pour demain. Vous recevrez le créneau horaire dès que possible. Encore désolés pour le retard et le manque de communication. Nous restons à votre disposition si vous avez d’autres questions. Cordialement, Coolblue
Goede prijs t.o.v. ander grote webwinkels. Kreeg goede informatie door betreffende de bestelling. De dag van de levering kregen we een mail, 30 min vóór aankomst een sms en 10 min ervoor belde de chauffeur om te melden dat hij er binnenkort ging zijn. De chauffeur was ook een heel vriendelijke persoon. Heel tevreden dus.
Een klantvriendelijke ervaring
Prix intéressant, commande très facile et livraison gratuite le lendemain. Rien à redire.
Positief maar heb géén faktuur ontvangen ! Wat gebeurt er wanneer ik eventueel garantie zou moeten aanspreken ?
Hoi, Fijn om te horen dat je positief bent over je aankoop. We hebben de factuur ondertussen per mail naar je verzonden. Mocht je deze niet terugvinden, kijk zeker even in je spam mapje, soms verstopt hij zich daar. En geen zorgen: als je ooit de garantie wil aanspreken, staat onze klantendienst voor je klaar. Zij begeleiden je stap voor stap zodat alles netjes geregeld wordt. Met een glimlach, Coolblue
Snelle reactie en service was top
prima geholpen, en snel en correct geleverd
la boîte était à moitié ecrasee et ouverte. l'article etait heureusement encore a l'interieur et non endommagée. Sinon l'article est impeccable.
Alles was dik in orde en goed op afgesproken tijd.