top service

reeds jaren klant bij Coolbleu en nog steeds geen slechte ervaring gehad. ook de na service is goed, want men krijgt steeds achteraf nog wat bijkomende info over het gebruik van het aangekochte product.

altijd dik in orde!

Al vaak met coolblue gewerkt en ook al hun dienst na verkoop nodig gehad, deze is top!!! Voor mij de standaard dus nu : coolblue.

Alles perfect

Perfecte levering

slechte ervaring

Ik heb op 7 november 2025 in de ochtend een Sennheiser AMBEO Mini Soundbar besteld (ordernummer 92778175, barcode 323211191400091155748030). Coolblue beloofde levering de volgende dag, 8 november, maar het product is niet geleverd. Op zondag 9 november miste ik hierdoor een gelegenheid om het cadeau te geven, wat erg teleurstellend was. Vandaag, maandag 10 november, heb ik het pakket nog steeds niet ontvangen. Morgen, 11 november, is een feestdag in België en ik weet dat er dan ook geen levering zal plaatsvinden. Dit is een zeer slechte ervaring: geen levering, geen e‑mails of updates, en een geschonden vertrouwen. Ik hoop dat Coolblue uit goodwill een passende compensatie of prijsreductie kan aanbieden voor het verlies van tijd en vertrouwen.

Snelle levering en uitstekende kwaliteit

Bestelling gedaan en sanderendaags werd alles al geleverd. Vriendelijke , behulpzame bezorgers. Machines van uitstekende kwaliteit

Correcte levering van product

Correcte levering van het bestelde product . Tijdig op voorhand het juiste tijdstip, dankzij de goede medewerker-koerier "Henk" , telefonisch verwittigd door de koerier himself. TOP !!

Alles perfect in orde

Top levering

Perfecte tijdige correcte levering

bestellingen worden, zoals steeds, tijdig correct volgens afspraak geleverd. Top dat we daar steeds op kunnen rekenen.

parfait

bien reçu et pas encore utilisé

Vlotte verzending.

De beloften qua levering worden correct nageleefd!

Onvolledige uitleg bij toepassing en aankoop Seagate extentie

Siunds nschakeling van extern geheugen krijg ik voortdurend venstertjes met opmerkingen en suggesties over uitbreingen allerlei toepassingen waarvan ik nites snap of biet nodig heb! Zo kreeg ik gisteren een venstertje met de tekst : "Bestaande software op je computer heeft een systeemextentie geladen die is ondertekend die is ondertekend door 'Legecy developer HP. Deze extentie is incompatible met een toekomstige versie van MacOS.Neem voor ondersteuning contact op met de ontwikkelaar!" Ik geef toe dat ik een coputerabalfabeet ben, maar ik ga ervan uit dat een computer mij het leven makkelijhker. en niet moeilijkerb maakt!

Je n'ai pas encore eu ma commande

Malgré la pub qui disait que je laurai le lendemain on est 72h plus tard et ce n'est laquelle arrive... probablement demain mais du coup je ne peux pas juger encore

Commande facile Livraison au top avec infos nickel Service téléphonique impeccable

Vlugge levering, bedankt

Altijd dik in orde

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding Vlotte levering Zeer klantvriendelijk personeel

Excellent

Steeds de vlugste als je dringend iets nodig hebt.

Pratique et rapide

J’ai commandé plusieurs colis cette semaine. Les deux colis sont arrivés comme prévu

Snel en vlot geleverd.

Installatie van printer was een ander paar mouwen, maar dat neem ik volledig voor eigen rekening.

Vriendelijke werknemer en alles is vlot verlopen

Vriendelijke werknemer en alles is vlot verlopen

uitstekend

schoolvoorbeeld van perfecte customer experience!

goed maar te laat

kwalen tussen 9u30 en 10u30. was er pas 11u15

ALLES OK

Alles ok

Efficace et tapid

Description de produit très claire, bon prix, commande facile, livraison rapid et avec préavis très précis concernant l'heure de l'livraison.

Did not receive the service we said we would

I asked CoolBlue for a printer recommendation; I received a recommendation by email, and asked if CoolBlue would take our old printer back once we bought that specific printer. I received an email confirming they would take our printer, as long as it was the same size of the purchased one. After we purchased the new one, I received an email asking about dates for picking up the old printer. I replied with 3 dates. CoolBlue then replies saying our printer is too small to be picked up. There was a written email confirming a service linked to purchasing a new printer, which was then refused after we purchased the printer. We have been using CoolBlue for years at our office, and we will not be using it again.

• Would you recommend us? No

Très bien