Laden reviews...
2,992 reviews in the last 12 months
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Customers consistently praised fast delivery and reliable service, with many noting that products matched their expectations. The site’s information and video guides helped in making informed choices. There were a few delivery delays and missing items, but the overall experience remained strongly positive with excellent support when issues arose.
Les deux livreurs étaient tout deux très gentils et ça se fait rare de nos jours
Mathias
Hannut
Altijd service en punctueel
Andre
Sleidinge
Article super bien soldé, on peut choisir qd on est livré. Très satisfaite.
Michelle
Seraing
Vriendelijk personeel die heel behulpzame is.
Philip
BLANKENBERGE
Zowel in de winkel in Olen als telefonisch zijn wij zeer goed verder geholpen.
Inge
Vorselaar
Très content . C’est la première fois que je passais une commande chez vous .
Françoise
Rue LANTIN 55 6043 Charleroi
bij coolblue altijd behulpzaam , tijd nemen voor de klant met deftige uitleg , 1 woord -uitstekend
danny Vanmarcke
bissegem
Eigen sonos niet compatibel, verkoper heeft dit niet verteld. Was ws zelf niet op de hoogte, maar daarvoor ben ik naar de fysieke winkel gegaan… goede tv prijs kwaliteit, beeld geluid. Dus voorlopig doe ik het als muziekliefhebber met matig geluid.
Noëmi
Gent
Altijd vriendelijk geholpen bij Coolblue. Ze hebben een heel klantgerichte aanpak. Al meermaals grote aankopen gedaan. Ik ben zeer tevreden.
Rania
Putte
Commande conforme a se que j’ai demandé et arriver en parfait état
Gouverneur Fabian
JUMET (CHARLEROI)
Als je bij Coolbleu koopt en je product zelf gaat afhalen moet je je eerst aanmelden en dan naar een aparte balie gaan waar je op je beurt wacht waarna ze je de goederen overhandigen na een woordje uitleg. Prima manier van werken! Intussen is mijn nieuwe HP 15,6 inch laptop geïnstalleerd en werkt hij zeer vlot! Ik hoop er vele jaren plezier aan te beleven.
Chris
Hasselt
Heel vlugge en vlotte levering
Nadia
Menen
Was een top ervaring. Aankoop+ levering
Solaïman
Berg
Het was een waar genoegen om bij Coolblue een aankoop te doen. Heel vriendelijk personeel met kennis van het product Goede uitleg bij de twee inbouw vitro keramische kookplaten. Onze keuze was snel gemaakt en we konden zelf kiezen wanneer het geleverd kon worden. Helaas toch een minpuntje het aansluitingskabel zat niet bijgeleverd en nochtans de verkoper meldde dat die erbij zat, ook het oude toestel moesten we zelf naar de winkel terugbrengen daar het artikel geleverd werd door Bpost. We zullen zeker nog aankopen doen.
Jan
Roose
Un très grand merci!
Lea
Braine lAlleud
Online bestellen ging zeer goed, zelfs aanduiden dat ik met eco cheques kon betalen was geen enkel probleem. Ochtend erop afhalen in de winkel te Hasselt was een unieke ervaring. Op een zeer klantvriendelijke en overzichtelijke manier aanmelden, vlak erna werd ik al beleefd aangesproken en even erna had ik mijn bestelling al in mijn handen. Kon het overal maar zo eenvoudig zijn. Knap werk van jullie, ik ben fan en deel aan iedereen mijn ervaring bij jullie.
Claudio
Passarella
Een vlotte levering
Carine
Ertvelde
Vriendelijke bezorger , ongeveer een 20-tal minuten na zijn telefoontje, ook het oude toestel zonder problemen meegenomen , dus alles perfect verlopen.
Susanne
BRECHT
bons délais etat impeccable à la livraison tres bon livreur (Bpost) on va continuer a travailler ensemble ! :-)
CHRISTIAN
PÉRUWELZ
facilité d'accès au site et rapidité de réception des achats
Nadine
pl des bons enfants 11 LIEGE
Snelle levering en goede communicatie hierover. Vriendelijk bij de levering van het product
Caroline
Antwerpen
Voor mijn gezin is Coolblue de meest betrouwbare winkel van allemaal. Ze stellen nooit vervelende vragen en de service is top! Eerlijk duurt het langst zou een muze van hen kunnen zijn……
Ben
Beernem
Een tweedekanstoestel aangekocht. Bij levering toch andere schade dan vermeld. Nieuw toestel de volgende dag geleverd en deze was prima in orde!
Natasja
Veerle-Laakdal
Mijn eerste keer bestellingen geplaatst bij coolblue voor middernacht besteld en zaterdag ontvangen.
Hafssa
Gent
Deftig materiaal, goede prijs, vlugge bestelling
Ronny
Tielt