Goede service en veel keuze

Tweede kans artikel gekocht en was net als nieuw, maar dan wel goedkoper. Ik ben een tevreden klant

Dik in orde zoals beloofd

Als dik ok

Helaas niet voor als je het snel nodig hebt.

over het toestel zelf kan ik helaas niets schrijven gezien ik het na 3 dagen nog niet in mijn bezit heb. Coolblue kan daar misschien zelf niet meteen iets aan doen, maar het is dus niet wat ze schrijven / beloven wanneer je de aankoop doet. ( woensdagmorgen besteld, en nu zaterdagmiddag. Het zou maandag geleverd worden. we zullen zien) Dus wees gewaarschuwd.

Een aanrader.

Veel keuze. Goede prijs kwaliteit. Vriendelijk personeel.

Service de qualité, rapide et accompagné d’un sourire

J’ai acheté une tondeuse manuelle, livrée au magasin. J’ai eu un très bon suivi de ma commande. Quand je suis arrivée, on m’a accueillie chaleureusement. Mon colis fut rapidement prêt. Que du positif

Rapide, professionnel, et sympa

Site Web clair, payment simple et rapide, suivi informatif, livraison rapide et a l'heure prévue.

Altijd top service tegen schappelijke prijzen

Mijn ervaringen met Cooblue zijn echt top, ruim assortiment met scherpe prijzen. Maar voral de levertijden en voorraad sijn top!

Prima levering!

Top ervaring. Zoals altijd

In de winkel besteld. Goede uitleg, vriendelijke verkoper. Levering zoals afgesproken de dag erna.

rapidité d'envoi de l'article commandé

très bonne qualité faciler d'installation,qualité prix,excellent

Dommage que Bpost ne soit pas à la hauteur

Envoi super rapide mais par contre, du côté de BPost, alors que je signale de mettre le colis sur la terrasse en mon absence, le facteur n'en tient pas compte et j'ai donc été obligé d'aller le chercher à la poste.

rien à redire

Commandé le mardi soir et reçu le lendemain début d'après-midi. Super !!!

bonjour, déçue commande toujours pas reçue

j'ai passer commande un jour férié donc je comprends ne pas la recevoir le lendemain. Mais la nous somme vendredi et toujours rien même dans l'application de la poste rien ne bouge.j'avais passer commande la semaine au jetait en conger pour être présente pour mon colis et là toujours rien et je recommence le boulot lundi . Donc le commander avant 23H59 et vous été livrer le lendemain ne tient pas c'est promesse.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Service rapide

Service ultra rapide et efficace comme d'habitude avec Coolblue !

Tevreden

Toestel voldoet aan de verwachting die ik had.

Service impeccable

Service impeccable mon achat correspond bien a mes besoin facile a connecter

niet goed

mijn bestelling op 15 july gedaan op 16 jullie tot 10 uur gewacht niets de dag daarna gebeld en het ging in orde komen maar weer het zelfde noppes op 17 terug gebeld de toestand uitgelegd aan een vriendelijke dame morgen voor de middag is je pakje bij jou thuis en het was zo een dikke pluim voor die dame

gewoon aangename ervaring

vriendelijke chauffeur bij de levering, die gaf een duikdelijke uitleg en ik weet uit ervaring dat de service na verkoop (bij pech) heel goed is

Prix correct, livraison gratuite le lendeman

Commande d'un nouveau téléviseur, prix correct et livraison gratuite le lendemain.

Goede Senseo !

Gemakkelijk Mooi Goede prijs !

Zo moet het

Heel vriendelijke dame en goede uitleg gekregen

Heel vriendelijke dame en goede uitleg gekregen

Snel en vriendelijk

Vriendelijke leverancier en in een recordtijd!

alles helemaal perfect verlopen

Ik kan weinig meer vertellen dat alles perfect is verlopen: het opzoeken, bestellen, betalen, en de volgende dag netjes ontvangen

28 Borsbeeksebrug

Antwerpen 2600