Bestel, levering, prijs kwaliteit, correct
Op donderdag om 20u een torenventilator besteld omwille van de belofte "vóór 23u besteld, morgen in huis". Op vrijdagochtend wakker geworden met de melding: "sorry, je bestelling is vertraagd". Contact met klantendienst met melding dat de ventilator die dag absoluut nodig was, bracht geen soelaas. Besloten de bestelling dan maar te annuleren en naar de Vandenborre te rijden om zelf een exemplaar op te pikken. Volgt doodleuk de melding dat uitgevoerde betaling pas wordt teruggestort eens bpost het item terugbezorgt aan Coolblue. Ik betaal dus een product dat onder valse voorwendsels wordt aangeboden (reeds 2de bestelling waar vermelde leveringsgarantie niet wordt gerespecteerd) en ben nu afhankelijk van de werking van dezelfde leveringspartner die die garantie niet kan waarmaken? Order zou worden geannuleerd zodat item door bpost direct terug naar Coolblue wordt gestuurd. Op zaterdagmorgen staat bpost toch voor de deur met de geannuleerde bestelling? Kan dus nu alleen maar hopen dat beide partijen deze annulatie toch correct afwerken en dat ik mijn geld terugzie. Wanneer? Daar heb ik het raden naar. Deze ervaring doet me echter vrezen dat het niet voor morgen zal zijn. Coolblue was ooit een toppartner voor elektronica maar lijkt slachtoffer te zijn van het eigen succes. De ooit ijzersterke klantenservice is niet meer terug te vinden. Spijtig maar dan kies ik toch maar terug voor de zekerheid van een fysieke winkel in de buurt. Kost misschien wel iets meer maar weet dan tenminste dat ik mijn product heb wanneer ik het nodig heb.
Beste Gerd, Hartelijk dank voor uw uitgebreide feedback. We begrijpen heel goed hoe frustrerend deze ervaring voor u geweest moet zijn, zeker wanneer u specifiek op de leveringsbelofte had gerekend voor een dringend nodig product. Het spijt ons oprecht dat de beloofde leveringstermijn niet werd nagekomen, en dat onze communicatie en opvolging via de klantendienst onvoldoende soelaas boden. We beseffen dat dit niet de service is die u van ons gewend bent en ook niet wat u mag verwachten. U heeft helemaal gelijk dat het vervelend is om afhankelijk te zijn van een retourproces, zeker wanneer de fout niet bij u ligt. Het feit dat het pakket ondanks annulatie toch werd aangeboden, maakt de situatie alleen maar verwarrender en vervelender. Daarvoor onze oprechte excuses. We willen u verzekeren dat we deze situatie intern zullen bespreken zodat we hieruit kunnen leren en onze processen verbeteren. Uiteraard mag u erop rekenen dat uw retour en terugbetaling correct verwerkt worden ook al kan het enkele dagen duren vanaf het moment dat de retour effectief door ons magazijn is ontvangen. We vinden het erg jammer om te horen dat uw vertrouwen in Coolblue geschaad is. We hopen toch dat we in de toekomst nog de kans krijgen om te tonen dat het beter kan. Met vriendelijke groet, Coolblue
Mijn ervaring met Coolblue is prima, vandaar dat ik ook een Sony receiver had besteld….niettegenstaande het elders goedkoper te vinden was! De levering was een stuk minder, Bpost kwam de gestelde termijn niet na…(eerst geleverd op ander verdeelpunt)….
Fijne levering kom je niet vaak meer tegen!
Het stuur disconnect heel de tijd als ik gas geef of aan het stuur draai
Beste Connor, Dankuwel voor uw bericht. Wat jammer te vernemen dat de verbinding van het stuurt steeds wegvalt als u gas geeft of aan het stuur draait. U mag hiervan steeds het ordernummer doorgeven of contact opnemen met onze klantendienst, zo kan hier verder naar gekeken worden. Met vriendelijke groet, Coolblue.
Ik heb enkele dagen geleden een vaatwasser besteld via Coolblue, levering inclusief plaatsing. Bij het opgeven van de beschikbare datum (woensdag 30 april) neem ik een dag verlof om aanwezig te zijn thuis. Ik ontvang een email met het tijdsslot (14:40-15:40), gevolgd door een email rond 13:00 dat ze er niet zullen geraken. Automatisch krijg ik een nieuwe dag toegewezen (vrijdag 2 mei). Hiervoor neem ik opnieuw verlof om thuis aanwezig te zijn. Het tijdsslot dat ik krijg doorgegeven is 13:00 - 14:00. Echter, om 11:00 krijg ik telefoon dat ze binnen 5 minuten aan de deur staan. Bij het binnenlaten installeren twee personen de vaatwasser maar ik kan hem nog niet gebruiken. Ze vertellen mij dat ik nog naar Brico/Gamma moet gaan om een slangklem aan te kopen en zelf te plaatsen. Als ik dit niet doe kan de machine lekken. Nergens werd mij vooraf aangegeven dat ik zelf nog onderdelen moest voorzien. De combinatie van niet nakomen van afspraken (verlof moeten nemen) en het niet volledig installeren vind ik niet acceptabel. Bij het contacteren van de klantendienst is mij een tegoedbon van €15 toegewezen. Dit is absoluut onacceptabel en ik verwacht minstens een vergoeding van €70 voor het moeten nemen van verlof en het zelf aankopen en plaatsen van een onderdeel.
Beste Jef, Bedankt voor uw bericht en het delen van uw ervaring. We begrijpen heel goed hoe frustrerend dit voor u moet zijn. U heeft speciaal verlof genomen om aanwezig te zijn bij de levering en installatie van uw vaatwasser, en toch werd de eerste afspraak op het laatste moment geannuleerd. Dat u vervolgens op de tweede datum onverwacht veel vroeger dan voorzien bezoek kreeg, is erg vervelend. Tel daarbij op dat u zelf nog een onderdeel moest aanschaffen en installeren zonder dat dit vooraf gecommuniceerd werd en we begrijpen absoluut dat dit voor u onaanvaardbaar aanvoelt. Een goede installatie hoort volledig te zijn, zonder verrassingen achteraf. Dat is in uw geval duidelijk niet gebeurd, en daar willen we onze oprechte excuses voor aanbieden. We zien dat er reeds een tegoedbon van €15 werd toegekend, maar begrijpen dat dit niet in verhouding staat tot de impact die dit voor u heeft gehad. We willen uw melding dan ook graag verder opvolgen en intern bespreken. Zou u ons daarvoor het ordernummer kunnen bezorgen? Dan kijken we dit graag verder voor u na. Met vriendelijke groet, Coolblue.
Heel de quartier blue is leeg aan lopen maar als er iets goed is aan quartier blue is dat er een coolblue is ik kan niet tellen hoe vaak ik iets wou kopen monitor voor pc of andere dingen. Ge bestelt het en kunt het een uur later ophalen beste winkel in belgie da is zeker
Ik had wat problemen tijdens het bestellen omdat ik ecocheques en cadeaucheques wou gebruiken (door te lang te wachten tussen de verschillende betaalmethodes). Klantenservice lostte dat moeieloos op via chat en de levering was alsnog de volgende dag. Dank u.
De la commande à la livraison tout était top !
Cela fait le deuxième achat, que j'effectue, habitant dans le fond de l' Ardennes, l'enseigne Coolblue n'existe pas, mais on le retrouve sur Internet et là je reconnais que les prix sont très intéressants, la livraison (pour mon cas la poste) très rapide, le choix des articles grandiose. Que demander de plus
Appareil ancien non repris alors que c ' était prévu.incoherence dans les renseignements donnés par les responsables service clients.Si j' avais su que l 'ancien appareil n ' était pas repris,je n' aurait pas commandé.J.Bury.
Bonjour Jean, Nous sommes désolés d'apprendre que votre ancien produit n'a pas été collecté lors de la livraison de votre nouvel aspirateur. Nous nous chargerons du recyclage de votre ancien appareil lorsque vous nous le renverrez. Vous pouvez nous renvoyer votre produit de différentes manières : 1) Vous donnez votre ancien appareil au livreur de Coolblue lorsque nous vous livrons un nouveau produit. Il est important que l'ancien appareil soit de taille similaire et qu'il soit prêt à être placé devant la porte d'entrée. 2) Vous vous rendez dans l'un de nos magasins et remettez votre ancien produit. Bien entendu, vous pouvez également déposer vos anciens appareils électroniques dans le parc à conteneurs le plus proche de chez vous. Les petits appareils tels que les aspirateurs ne sont pas livrés par nous, mais par un partenaire de livraison. Ils ne reprendront pas votre ancien appareil, mais vous pouvez toujours l'apporter dans un magasin Coolblue. Si vous avez des questions à ce sujet, veuillez contacter notre service clientèle. Nous nous ferons un plaisir de vous aider. Cordialement, Coolblue
Commandé le mardi soir, diponible pour retrait lendemain à 9h30. Même pas 5 minutes sur place et c'était réglé. Ravie de mon achat.
Snelle en verzorgde zending!
Emballage excellent. Livraison à la date promise.
J'ai éprouvé quelque problèmes pour réaliser le paiement en ligne pour une somme conséquente. le problème a été rapidement résolu par le service clientèle qui a activement participé au déblocage.
Ons pakje leek te verdwijnen na het beloofde uur van levering. Meteen na je aankoop lijkt de opvolging van Coolblue indrukwekkend met mails, een track and trace en uiteindelijk een sms die je zeggen wanneer je pakje zal geleverd worden. Maar ons tijdstip ging voorbij, en we hoorden NIKS. De track and trace werd niet aangepast. We bleven hopen op een verlate levering die dag. Helaas … De ochtend erna verwittig ik de klantenservice. Die kijken het na, excuseren zich en zeggen dat het pakje WAARSCHIJNLIJK dezelfde dag geleverd wordt. Ze kunnen ons niet vertellen waar ons pakje is en hoe laat het zou komen. We krijgen het advies in de namiddag terug te bellen als het dan nog niet geleverd is. Om 13.00 bel ik terug en krijg ik te horen dat het pakje die dag niet meer geleverd kan worden. Het ligt nog altijd op het knooppunt van de fietskoeriers. Het is onmogelijk het dezelfde dag nog te leveren. Terwijl Coolblue de vorige dag al in de fout was gegaan. Twee opmerkingen maken me boos: de fietskoerier is de eerste dag wel langs geweest maar er was niemand. Klopt niet. Tweede opmerking: u had maar meteen moeten bellen toen het pakje niet op het beloofde tijdstip arriveerde. Ik heb mijn aankoop meteen geannuleerd en mijn geld teruggevraagd. Dit is de 2de keer dat een levering van Coolblue in het 100 loopt. Vier geleden ‘verloren’ ze nog een pakje, een ijskast nota bene. Daar hebben we drie dagen op gewacht …
Super snelle levering top !
From ordering to delivering … the time to blink.
namiddag besteld smorgens al in de bus
L’offre d’articles en magasin est très intéressante, le système de paiement en ligne et retrait en magasin est très facile et pratique. Par contre le temps d’attente en magasin est trop long même pour récupérer une commande cela prend environ 20 min c’est trop
de enige opmerking : het pakje werd niet op mijn adres afgeleverd maar was te beschikking in het postkantoor. Ik was misschien afwezig bij levering thuis?
We hadden een wasmachine besteld op zaterdag en deze werd maandag geleverd. Dag vantvoren netjes een tijdvak gekregen en de volgende ochtend kreeg ik een indictaie tijd van een uur. Heel fijn! Bij het leveren vriendelijke mannen die ook nog eens een stukje uitleg wisten te geven over onze wasmachine en het onderhoud daarvan. Wij zijn dik tevreden!
vlotte bestelling, zeer vlug geleverd
Niet aan op te merken , snel bediend , behulpzaam en super vriendelijk. Meer is niet nodig.