Afhaal klantbediening ondermaats
Soms , wanneer een klant online besteld, en er zelf voor kiest om in een dichtsbijgelegen Coolbleu winkel zijn goederen af te halen, kan het zijn dat die klant tijsdgebonden is. Als zo een klant ben ik ZEER telleurgesteld voor wat de klant bediening betereft in de Coolblue winkel in het winkelcentrum Melinas in Mechelen. Daar ik tijdsgebonden was heeft men mij 20 minuten laten wachten tot ik bediend werd om mijn bestelling te verkrijgen. 1 klant was voor mij (ook afhaling), verder 2 medewerkers die gezellig aan het babbelen waren, en nog 2 medewerkers die zogenaamd met iets bezig waren … na 15 minuten wachttijd, kwam er nog een medewerkster uit 1 of andere deur, met een ingeoefende en gemaakte (zoals dat hoort) brede glimlach mij bedienen. Misschien past dit hele verhaal prefect in de Coolblue pollici, ( laat de mensen maar wat wachten, laten eondkijken in de store, misschien kopen ze nog wat extra’s … leuke verkoopstruck, goed geprobeerd.Als klant ben ik diep telleurgesteld in het hele gebeurde. Tot besluit zal ik in de toekomst eerder elders mijn aankopen doen, en niet meer bij Coolbue. Mvg, karel