Reliable

Great service always, very responsive staff.

Kleiner verpakt dan ik dacht, sneller dan verwacht.

De hoofdtelefoon die ik bestelde kwam niet in een grote doos zoals verwacht maar in een pakketje op boekformaat. En toch de goeie kwaliteit die ik van Coolblue gewend ben.

Rapide , serieux

Efficace, rapide et amicale

Livraison casque audio en moins de 24:00. Communication claire et amicale. Top

Slechte bezorging

Waren 2 pakjes Kleine doos met stofzuigerzakken in de hal gezet zonder aan te bellen Zware doos met stofzuiger niet afgeleverd Niet aangebeld Moet nu naar afhaalpunt.... Post nl in Brussel is een drama

Excellent

Heel snelle levering en de tablet lenovo m11 werkt heel goed!! Ik raad het aan.

• Nous recommanderiez-vous? Non

eenvoudig en snel

Ze gingen mee in prijsverlaging van de concurrentie, waardoor aankoop aanlokkelijker leek. Aangezien ze ook fysieke winkel hebben en dit retour vele malen vereenvoudigd, heb ik voor hen gekozen.

Excellent rapport qualité-prix + service

Article plus en stock au départ et de nouveau disponible dans un temps relativement court. Plusieurs options de livraison très appréciables. Livraison rapide, packaging avec très peu de plastique. Rapport qualité-prix excellent.

Excellent service

Staff very helpful and service quick and efficient

leveringsuur

Het leveringsuur is niet altijd correct. Ze hadden gezegd dat ze gingen leveren 23/05 ts 14:55u en 15:55u heb gewacht tot 16:30u maar geen Coolbleu. Heb dan op 17:50u een sms gekregen dat ze binnen het kwartier gingen leveren maar er was natuurlijk niemand meer. Heb dan ingevuld om vandaag te leveren maar heb nog niks gehoord. Hopelijk komen ze voor 16u. grtjes

Zeer goede ervaring!

Jullie hebben woord gehouden!

vlekkeloos

duidelijke site, scherpe prijs, snelle levering en vriendelijke service, toppie!

Commande très facile et réception en 24h

Passer commande est très simple, beaucoup d'explication sur l'article. Reçu le lendemain comme annoncé. Article conforme.

Goede service, snelle levering

Ik vond op de website zeer snel mijn product terug. Ik kreeg de kans om een tweede kans artikel te bestellen met korting en bij levering bleek dit product perfect aan de kwaliteit van een eerste keuze te doen. De levering was stipt op tijd zoals beloofd, binnen de twee dagen.

Livraison rapide respecter

Livraison rapide

Factuur ?

Ik heb mijn factuur nog niet gekregen

Zoals gewoonlijk heel goed

Afspraken nakomen is belangrijk.

Voor de levering kozen we een welbepaalde dag. Deze lag 1 week na de vroegste levertermijn. De dag voor de levering kregen wij een mailtje om te zeggen dat de levering niet kan doorgaan als gepland. Gelukkig was de levering dan meer dan een dag te laat waardoor deze in het weekend was, anders konden we onze zending ophalen in een afhaalpunt enkele kilometer verderop. Een mail sturen met excuses hoeft niet want iedereen weet dat er niemand iets zal veranderen aan jullie proces, het enige wat telt is het halen van kpi's en winstmarges waardoor besparen op service het nieuwe normaal is.

Goede snelle service voor een kleine meerprijs

Goede snelle service voor een kleine meerprijs

Parfait

Tv et home cinéma Samsung commandé à 21h livré 12h plus tard.

Alles was koret verlopen

Super goed

beetje misleidend

ik kreeg m’n koptelefoon (die fantastisch is!) maar kwam niet met lader. Zag dat je hem ook met lader kon kopen, dus nam die optie. Eens aangekomen, is het enkel de stekker en niet inclusief kabel, wat best misleidend is. kan ‘m nu wel terugsturen, maar betaalde 30€ meer ervoor dus had het oprecht niet verwqcht. levering was wel top, product in principe ook, enkel misleidend dus.

Parfait

28 Borsbeeksebrug