Quick and perfect
Mijn bestelling werd nog steeds niet volledig geleverd.
Hoi Nesya, Dankjewel voor je feedback. Wat jammer om te lezen dat je bestelling nog steeds niet geleverd werd. We zouden dit graag voor je nakijken. Helaas kunnen we op basis van het e-mailadres dat bij deze review hoort geen bestelling of account terugvinden. Wil je ons je ordernummer bezorgen? Dan zoeken we dit zo snel mogelijk voor je uit en kijken we meteen na wat er aan de hand is. Vriendelijke groet, Coolblue
Livraison dans les délais. top.
Aangekocht artikel ok Vriendelijke mensen bij levering
Service très rapide reçu le lendemain avant midi.
Excellent service. Délai respecté. Rien à dire, nickel !
Snelle levering . Opgehaald in de winkel en vriendelijk verder geholpen.
De doos van mijn mevering was met een mes opengesneden en helemaal beschadigd. Gelukkig zat het horloge nog in de verpakking en was deze nog intact.
Levering Bestelling 3x uitgesteld en nog niet geleverd. Had het dringend nodig. Mvg Linda
Hoi Linda, Dankjewel voor je feedback. Wat jammer om te lezen dat er zoveel is misgelopen met je bestelling. Onze excuses voor alle frustraties, de onduidelijke communicatie en de tijd die je hebt moeten investeren om dit op te volgen. We zouden dit graag voor je nakijken. Helaas kunnen we op basis van het e-mailadres dat bij deze review hoort geen bestelling of account terugvinden. Wil je ons je ordernummer bezorgen? Dan zoeken we dit zo snel mogelijk voor je uit en kijken we meteen na wat er aan de hand is. Vriendelijke groet, Coolblue
bestelling geleverd in twee delen en dan nog ontbrak de karcher K7 zelf, op de website morgen geleverd, nee dus, bestelling bug en dan nog naar de winkel gestuurd waar hetgeen we moesten hebben niet voorradig was terwijl na 4 telefoons met de klantendienst ze ons naar de winkel in gent hadden gestuurd, eerst zou het donderdag zijn dan vrijdagochtend, uiteindelijk de terras reiniger laten vallen en die zou gecrediteerd worden, en na 1 week nog steeds niks terug
Hoi Stefaan, Dankjewel voor je feedback. Wat jammer om te lezen dat er zoveel is misgelopen met je bestelling. Onze excuses voor alle frustraties, de onduidelijke communicatie en de tijd die je hebt moeten investeren om dit op te volgen. We zouden dit graag voor je nakijken. Helaas kunnen we op basis van het e-mailadres dat bij deze review hoort geen bestelling of account terugvinden. Wil je ons je ordernummer bezorgen? Dan zoeken we dit zo snel mogelijk voor je uit en kijken we meteen na wat er met de terugbetaling van de terrasreiniger aan de hand is. Vriendelijke groet, Coolblue
Betrouwbaar en uitgevoerd zoals beloofd.
Commandé la veille pour être livré le lendemain, c'est ce que j'ai choisis. Un mail de confirmation pour la livraison le lendemain car Coolblue choisis la poste pour la livraison. Ensuite la poste décide de remettre la livraison au surlendemain, donc deuxième mail de confirmation. Je n'étais pas d'accord car ce n'était pas la condition ni la date sélectionnée lors du paiement. Mail de réclamation, sans nouvelles bien entendu. Première et dernière expérience.
Bonjour Hervé, Merci pour votre avis et toutes nos excuses pour ce retard. Nous constatons que votre colis a effectivement été livré avec 2 jours de retard en raison d'un retard dans le traitement de la livraison par bpost. Nous comprenons parfaitement votre déception, surtout lorsque vous avez choisi une livraison pour le lendemain. Nous sommes désolés que cette première expérience n'ait pas été à la hauteur de vos attentes. Nous espérons toutefois que, malgré ce retard, vous êtes satisfait du produit reçu. Bien à vous, Coolblue
Alles is goed verlopen daar in de winkel in Gent Oostakker maar ik heb wel verteld aan jullie werknemer dat ik de ps5 controller zelf komt ophalen en gisteren heb ik e-mail ontvangen dat de controller geleverd zult worden en dit op mijn oude adres
Hoi Simeonov, Dankjewel voor je feedback. Wat vervelend dat je controller toch naar je oude adres is verstuurd, terwijl je had aangegeven dat je deze zelf zou komen ophalen. Onze excuses voor de verwarring. Waarschijnlijk stond je oude adres nog in je account, waardoor de bestelling alsnog naar dat adres is verzonden. We zien dat de controller ondertussen wel is afgeleverd. We hopen dat je deze daar hebt kunnen ophalen en er inmiddels van kunt genieten. Vriendelijke groet, Coolblue
J’avais acheté in produit de coolblue (au lieu de son concurrent) parce qu’il disait livraison le lendemain, mais le lendemain ils ont changé, ils me disent que la livraison était en retard. Donc ils ont essayé de livrer le prochain jour ouvrable. Après le lendemain, je n’étais pas chez moi comme j’avais prévu pour la première fois et donc j’ai pas encore reçu mon paquet, parce que ça prend encore un autre jour pour qu’il arrive dans le poste de collecte. Et en fait les autres produits que j’ai acheté avec son concurrent sont bien arrivés le lendemain.
Snelle levering (de dag nadien), heel erg vriendelijke fietschauffeur, correct product geleverd, dat uitstekend werkt.
Wij hebben nog steeds niets ontvangen, dus kunnen wij moeilijk tevreden zijn
Hoi Luc, Onze excuses voor het ongemak. We hebben ondertussen nagekeken dat de levering op 21/5 helaas mislukt was, waardoor het pakket automatisch naar een afhaalpunt werd gebracht. Omdat het daar niet werd opgehaald binnen de termijn van 6 dagen, is het pakket sinds vandaag terug onderweg naar ons als retourzending. We zullen de retour alvast voorbereiden zodat we de terugbetaling onmiddellijk kunnen uitvoeren zodra het pakket opnieuw bij ons aankomt. Indien gewenst, kan je de bestelling ondertussen best opnieuw plaatsen zodat je het artikel sneller ontvangt. Nogmaals onze excuses voor deze vervelende situatie. Vriendelijke groet, Coolblue
simple et efficace
Ik bestel graag bij Coolblue. Handig - snel - gemakkelijk- goeie service.
La livraison a été rapide et dans le créneau proposé. j'ai reçu le produit (Télé samsung 55") dans d'excelentes conditions. Le produit correspond aux specifications et fonctionne correctement. Facile à configurer.
Livré le lendemain, un dimanche. Milles merci pour votre efficacité et rapidité.
Ik bestel speciaal zaterdag een Dji drone bij jullie omdat jullie ook zondag leveren. Nu heb ik mijn Drone nog altijd niet. Dus volgende keer bestel ik hem ergens anders, jullie kunnen jullie beloften toch niet nakomen
Hoi, We begrijpen dat je langer dan nodig hebt moeten wachten op je recente aankoop, onze excuses voor de vertraging. Bij nazicht zien we dat deze vandaag bezorgd werd en we hopen dan ook dat je zeer tevreden zal zijn van deze bestelling. Toch vragen? Onze klantendienst is 7/7 bereikbaar. Vriendelijke groet, Coolblue
Snel, correct, efficient ...
Ik heb een Motorola Edge 70 Fusion en had voor deze gsm een nieuw glaasje nodig om het scherm te beschermen. De verkoper heeft me een glas verkocht dat niet past. Op het doosje staat "Motorola Edge 70" en de vermelding "perfect fit", maar het de randen van het glas blijven contactloos en daarnaast blijft er nog 2mm van mijn scherm onbedekt. Ik noem dit ronduit ******! Het scherm van dit type toestel heeft een ronding naar de rand toe. Ik begrijp dat dit een uitdaging is, maar deze cover is er helemaal niet op voorzien en is dus helemaal geen perfect fit. Ondertussen heb ik online bij een andere winkel een cover gekocht voor de helft van het aankoopbedrag van Coolblue en deze is wel geschikt voor dit type gsm.
Hoi, Wat jammer om te horen dat je verkeerd bent geïnformeerd over de screenprotector. Dat had natuurlijk niet mogen gebeuren. Neem zeker even contact op met onze klantendienst, dan kijken we graag met je mee of we nog iets extra kunnen doen voor de protector die niet past. We willen dit graag netjes voor je oplossen. Met een glimlach, Coolblue
Site ok. Je sais ce que je veux, donc je n'ai pas besoin de tout le blabla. Je commande et ça arrive en 24h, pas nécessaire d'être aussi rapide, mais c'est un plus, le but est que ça arrive en bon état.
Perfecte levering