Bonne expérience ( en gros)

Commandé facilement cependant nous avons commandé sur coolblue avant 23 h pour avoir la livraison le lendemain et au lendemain matin j’ai reçu un message me disant qu’elle aurait du retard. Elle est donc arrivée le surlendemain… dommage. Le colis était par contre en bon état !

alles wat een online klant zich wensen kan!

Beste webshop van de lage landen; altijd correcte behandeling en top service! Dat er ook nog een fysieke winkel is waar je indien nodig nog terecht kan is de kers op de taart.

geweldig

Vlot te bestellen, en bij afhaling fantastisch hulpvaardig personeel

Ook al was de levering later dan ze hadden doorgeven. Was het een goede service en waren de bezorgers zeer vriendelijk.

Perfecte ervaring

Al vaak bij Coolblue gekocht, maar ook geretourneerd en ook toestellen die we jaren hadden bij een defect naar Coolblue opgezonden voor reparatie. Niet enkel aankopen en tijdig verzenden verloopt vlot bij Coolblue, maar ook de facturatie, de retours en eventuele herstellingen, ook jaren na aankoop.

Commander avant 23h59 et livrer le lendemain

Une fois de plus Coolblue ne respecte pas sa promesse de livrer le lendemain Votre publicité par rapport à cela est mensongère

Bonne et mauvaise

Tres facile pour achat et livraison. Site Web pas clair en cas de probleme avec le produit acheté et necessité de reparation eventuelle.

Ideaal

Snelle levering en duidelijke communicatie

Réponse par une IA

Une réponse IA complètement en dehors de la plaque Si c est pour faire croire que la parole du client est écouté…c est pas la bonne méthode…car non seulement il n est pas cru, car il faut attendre une enquête pour déjà l indemnisée mais en plus on lui fait croire qu on l écoute via une IA … NUL

• Nous recommanderiez-vous? Non

service ok mais service après-vente nul

Dans ma dernière commande une lampe ne fonctionne pas comme elle doit. J'ai signaler mon problème au service après-vente qui m'a dit qu'on m'adressera un email pour dire comment résoudre le problème .comme je n'ai jamais reçu ce mail j'ai acheté une nouvelle lampe au brico et maintenant tout est ok bien sure a ma charge

• Nous recommanderiez-vous? Non

Rapidité. Convivialité et professionnalisme du livreur.

L'article a été livré dans le délai annoncé. Le livreur s'est montré coopératif et a bien expliqué les conditions de retour dans les 30 jours et de garantie étendue à 5 ans.

Air fryer purchase with expert guidance

Wanted an air fryer for son, who has moved into a new apartment. Gianni guided us through the selection available noting the differences. Really helpful. Also with the delivery details. Plus as we had a short wait we were offered a hot drink. All sorted ordered and paid. A great experience in your Bruges store. Delivered on time with no problems. A few hours later Cool Blue also came and installed a new Siemens washer dryer. Again, great service with no issues. Thank you

Spijtig voorval.

Een microgolf-combi-oven gekocht. Stond in Testaankoop als een van de 2 beste kopen. Daarom besteld. Onze oude LG was reeds meer dan 35 jaren oud. Levering kwam hier en na het openen van de verpakking bleek er een toestel in te zitten waarvan het glas van de deur in gruizelementen lag. Mail gestuurd en meteen een mail terug met de nodige uitleg. Met het halen en terugbrengen en nog eens op en af rijden is het toch al een hele bedoening geworden. Toen moest ik ook nog eens 0,50 Euro betalen voor het printen van mijn ticket. Hopelijk is er snel een ander toestel onderweg. En natuurlijk hopelijk ook een correct in orde toestel. Hopelijk verloopt de be- en afhandeling vanaf nu correct. mvg They Vandewinkel

Naadloos

Moeiteloze productvergelijking. Niet meer online leverbaar maar wel via de winkel. Meteen afgehaald - perfect onthaal. Goeie aankoop - juiste prijs.

Dit was een fijne ervaring .

Eens de bestelling geplaatst was gin alle heel vlot. ´s Avonds besteld en de volgende de middag geleverd. Enkel de verwerking van de vouchers via edenred was een klein huzarenstukje. Helemaal niet gebruiksvriendelijk. Deze werkwijze zal mensen die het geprobeert hebben afschrikken. Iets meer duidelijkheid zou welkom zijn.

Excellente

Fiable et rapidité Très heureux de l envoie

Snelle en goede service

Ik bestelde via de site een product om op te halen in de winkel. De volgende ochtend lag dit klaar voor op te halen. In de winkel was het personeel vriendelijk en behulpzaam. De service was goed en snel!

gewoon top

Ik ben daar enorm goed geholpen,in jullie vestiging, in Wilrijk door een jonge man van 22jaar. Heeft veel ervaring in computers en cameras. Vriendlijk luisterend en behulpzaam. Ja een fijne ervaring wat mij onmiddelijk liet kopen alvast dank

Zeer snel

Vandaag bestellen is effectief morgen ik huis zonder fout.

zeer tevreden

zeer vriendelijke ervaren verkoper

Supergedienstig, vriendelijk personeel

Vriendelijke ontvangst en enorm goed ingelicht door Jordy.

Alles prima en vlot geleverd

Perfecte service

supersnel en in orde

Besteld, en de dag erna reeds geleverd. Supersnel en in perfecte staat.

ALLES OK

ALLES OK .. TABLET WERKT GOED EN VLUG .. MAAR RAAR .. ENKELE DAGEN LATER KON IK HET IN EEN WINKEL KOPEN .. 70 EURO GOEDKOPER .. ????.. MAAR JA .. IEDEREEN MOET LEVEN .. EN HEEFT GELD NODIG ..

Goed aanbod en een duidelijke website. En goede prijs betaald.:)

Ik had de kans om een tweedekans laptop te kopen van degene die ik wilde dus dat was nog extra goedkoper . Er is ook een goede keuze mogelijkheid. En de website werkt ook aardig makkelijk om de laptops te vergelijken.Ik ben zoals gewoonlijk best tevreden met Coolblue.

28 Borsbeeksebrug

Antwerpen 2600