Response from the business owner
Beste Geert,
Bedankt voor het delen van uw ervaring en uw feedback. Het spijt ons te horen dat het ophalen van uw PlayStation 5 in de winkel langer heeft geduurd dan verwacht. We begrijpen hoe belangrijk het is om een bestelling snel en efficiënt af te halen, vooral gezien de opwinding van uw zoon om zijn nieuwe console te gebruiken.
Helaas kan het in onze winkels, zeker op drukke momenten, voorkomen dat er wachttijden ontstaan door een combinatie van klanten die advies nodig hebben en anderen die hun bestellingen komen ophalen. Dit is uiteraard niet de ervaring die we willen bieden, en we nemen uw feedback serieus om onze processen te verbeteren.
Voor uw toekomstige aankopen kunt u overwegen om te kiezen voor levering aan huis, wat vaak een snellere en gemakkelijker optie is. Mocht u desondanks opnieuw kiezen voor afhalen in de winkel, dan raden we aan om, indien mogelijk, een minder druk tijdstip te kiezen.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak. We hopen dat u en uw zoon inmiddels volop genieten van de PS5!
Met vriendelijke groet,
Coolblue.