Response from the business owner
Beste Jurgen,
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons te horen dat het afhalen van uw bestelling niet naar verwachting is verlopen. We begrijpen volledig dat een wachttijd van 40 minuten, zeker voor een reeds betaalde bestelling, niet ideaal is en uw tijd onnodig in beslag heeft genomen.
Uw feedback over de wachttijd en de organisatie van de afhaalbalie nemen we ter harte. Wij streven ernaar om onze klanten een snelle en efficiënte service te bieden, vooral voor online bestellingen die enkel opgehaald hoeven te worden. Het spijt ons dat dit in uw geval niet goed is verlopen.
We gaan uw opmerkingen intern bespreken om te kijken hoe we onze processen kunnen verbeteren, zodat afhaalbestellingen voortaan soepeler en sneller verlopen. We waarderen uw geduld en begrip in deze situatie enorm.
We zijn blij te horen dat u tevreden bent over het toestel en de garantie, en hopen dat u veel plezier zult beleven aan uw aankoop. Mocht u nog vragen of verdere opmerkingen hebben, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak en dank voor uw waardevolle feedback.
Met vriendelijke groet,
Coolblue.