Goed aanbod en een duidelijke website. En goede prijs betaald.:)

Ik had de kans om een tweedekans laptop te kopen van degene die ik wilde dus dat was nog extra goedkoper . Er is ook een goede keuze mogelijkheid. En de website werkt ook aardig makkelijk om de laptops te vergelijken.Ik ben zoals gewoonlijk best tevreden met Coolblue.

Met Coolblue is ervaring altijd toffe

Coolblue levert alle toestellen heel snel, op een ordelijke manier en belt altijd voordat besloten wordt of een verpakking wordt achtergelaten of naar een ophaalpunt gebracht

Correct zoals het hoort.

De afspraken worden perfect uitgevoerd.

envoi rapide

ok

vlotte afhandeling en levering

Top: bestelling, levering, communicatie

Perfect!

Besteld en afgehaald, zeer vriendelijke medewerker en op 5 minuten was ik de winkel al terug uit. Top service!

Première commande chez vous

livraison dans les temps promis même si le 2éme colis avait un jour en plus

Fournisseur complet et réactif

Coolblue possède un catalogue conséquent et des délais de livraison très réduit. Les fonctions de comparaison, les analyses techniques et les conseils à l'achat rendent le processus d'achat très pratique.

top et rapide

Top et rapide

Parfait de la commande au suivi

Commande sans problème, livraison rapide, conseils après vente super appréciés. Un exemple à suivre

Changement de mode de livraison sans prévenir, galère imposée

J'avais commandé un frigo américain avec le service d'installation à €69. Au moment de la livraison, on m'annonce qu'en fait il n'y a pas d'installation de frigo américain. Le prix de l'installation a été baissé à €29 pour correspondre à ce changement, mais du coup je me retrouve tout seul avec un frigo compliqué à installer et trop lourd pour être déballé seul. J'y suis arrivé, mais c'est vraiment de l'arnaque de travailler comme ça. Imaginez si c'était arrivé à une personne âgée.

• Nous recommanderiez-vous? Non

mon colis n'est jamais arrive

mon colis n'est jamais arrive que dois-je faire

Super ontvangst

Ik kwam toe nadat ik mijn bestelling gedaan had en ik werd onmiddellijk geholpen

ALLES OK

ALLES OK

Alles perfect in orde!

Levering zoals gepland, telefoontje van chauffeur half uurtje vooraf, nog eens een berichtje. Top. Vriendelijke leverancier.

commande en ligne pour ne pas perdre de temps et ........25 min à attendre sur place. Inacceptable. Les acheteurs ET les personnes venant chercher leur colis se trouvent dans la même file d'attente. INCOMPREHENSIBLE

niet tevreden !

2dehands product gekocht dat in perfecte staat was. tot je het thuis krijgt en niet werkt!

Produit retourné sans prb

Je me suis trompé de produit et le processus de retour a été facile, rapide et sans problème

Snelle, prima levering van degelijke producten aan betaalbare prijs

Super service!

Sommige medewerkers communiceren het meest effectief met dove personen door gebruik te maken van schriftelijke communicatie op een scherm, zodat de boodschap visueel en duidelijk overkomt.

Tout s’est bien passé, de la commande à la livraison.

Tout s’est bien passé, de la commande à la livraison.

Delivered as ordered and on time.

Good service

Niet zo good

Ik had een vatwasser besteld ik denk dat ze geen Tijd haden nieuw ik een nieuw afsprask maken Jammer genoeg

Op tijd geleverd en in perfecte staat

28 Borsbeeksebrug

Antwerpen 2600