Tip : Graag betere aanduiding bij bestelling hoe je gemakkelijker oud/defect electro kan trg sturen zeker als het wordt geleverd via Bpost. Niet iedereen heeft een doos, kan label printen,… Nu staat het toestel bij een 92-jarige die niet naar het containerpark kan rijden.
Ik bestel speciaal een MacBook omdat er staat dat die kan geleverd worden de dag na bestelling omdat ik in nood ben voor een nieuwe laptop en wacht nu al 3 dagen na de initiële levering en zal hoogstwaarschijnlijk nog langer duren
Hoi, Het spijt ons te horen dat je pakket niet bezorgd werd op de verwachte dag. Dit is absoluut niet de bedoeling. Ondertussen zien we dat je bestelling geleverd werd en we sturen je binnen de 24uur nog een mailtje op met daarin een leuke voucher om de vertraging goed te maken. Hopelijk brengt dit weer de glimlach op je gezicht. Groetjes, Coolblue
Best experience as always
Service ultra rapide. Top. Je recommande cette entreprise
Zie boven
Très sérieux
Super merci
Geen gedoe meer op reis.
Vlug besteld en vlug geleverd. Meer moet het niet zijn.
livrer dans les temps.
-Topservice: Ultra snelle bezorging vandaag besteld, morgen gratis thuisbezorgd. Zelf bezorgtijd kiezen: Tijdvakken kiezen is vaak mogelijk. Gratis retourneren: Binnen 30 dagen gratis terugsturen of ruilen. Klantenservice: Tot diep in de avond bereikbaar en snel antwoord. -Topproducten keuzehulp: handige filters en video's op de website.Coolblue's keuze: onafhankelijk advies voor het beste product per categorie. - Kwaliteitsmerken: Groot assortiment van betrouwbare elektronica. Tweede kansjes: duurzame optie om geretourneerde producten met korting te kopen.
Commande passée le dimanche soir, arrivée le lundi début d'après-midi avec un suivi de livraison. Top ! 2ème top : machine très bien emballée. 3ème top : mail avec des informations pratiques complètes. Tout s'est donc très bien passé.
Cool Blue est très rapide, les achats correspondent bien à la demande.
Snelle levering.
Bonjour Le site est clair. La commande aussi. Le suivi du colis est approximatif. Mais la date respecté. J'ai eu un doute quand j'ai vu la manière dont les boîtes sont empilées sans rangement clair. Une boîte couché a gauche une autre droite a droite avec d'autres colis. Un colis (écran plat) couché pas idéal vu la délicatesse de bpost, mais les boîtes etait intact. En bref, malgré un transport surprenant, les colis était en bon état. Cette fois-ci... Bonne journée
J’ai demandé une livraison le lendemain (en week-end) et la livraison a été programmée pour le lundi. Je n’ai toujours pas mon article, ni le mail pour savoir où aller le chercher.
Bonjour Philippe, Toutes nos excuses pour ce retard de livraison lié à DPD. Nous comprenons parfaitement votre déception puisque la livraison était prévue plus tôt. Nous voyons toutefois que vous avez entre-temps pu récupérer votre colis dans un point relais. Nous espérons malgré ce contretemps que le produit vous apporte entière satisfaction. Encore désolés pour le désagrément occasionné. Cordialement, Coolblue
De door Coolblue gegeven verwachting van leveren op de gevraagde dag wordt eerder teleurstellend ervaring gezien na 3 werkdagen nog geen enkele aanduiding gegeven wordt wanneer de levering zal gebeuren.
Hoi Dirk, Bedankt voor je feedback. We begrijpen heel goed dat dit erg teleurstellend is, zeker met het mooie weer en als je uitkeek naar je barbecue. Op dit moment gaat het helaas om een vertraging bij bpost, waardoor we nog geen exacte leverdatum hebben ontvangen. Volgens de procedure moeten we eerst 6 dagen afwachten voordat we een nieuwe zending mogen opstarten. Wens je hier niet op te wachten, dan kunnen we uiteraard ook een retourprocedure opstarten. Zodra het pakket bij ons terug ontvangen wordt, zorgen we voor een terugbetaling. In dat geval, contacteer je best even onze klantenservice. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip. Vriendelijke groet, Coolblue
Levering prima, helaas nog steeds de Norton software niet ontvangen die, volgens de site, binnen de 24 uur wordt bezorgd via mail.
Ravi d’acheter l’article chez vous conforme à l’Arctique, rapidité de l’envoi de l’article. Je recommande
J’ai l’habitude de commander chez Coolblue parce que c’était pratique et facile. Cette fois-ci je ne sais même pas où se trouve ma commande. Et surtout, si ça sera (après plus d’une semaine) livrée autre part - quelle est la valeur de service de livraison ?! Je commande avec la livraison chez moi, justement pour ne pas devoir porter les choses encombrantes moi-même. Je comprends que ce n’est peut-être que cette fois-ci, mais : 1. L’information sur la livraison n’est ni juste, ni correcte, 2. Commande (pas une petite) n’est jamais arrivée, sans le statut partagé avec moi, 3. Pas de suivi ni de la part de livreur, ni de Coolblue.
Bonjour Tatiana, Toutes nos excuses pour cette expérience, nous comprenons parfaitement votre frustration. Il semble malheureusement qu’il y ait actuellement un retard chez DPD, ce qui explique l’absence de mise à jour correcte concernant votre livraison. Dans ce type de situation, nous pouvons lancer un nouvel envoi 4 jours après la date de livraison initialement prévue. Nous aimerions bien organiser cela pour vous, mais nous constatons malheureusement que 4 articles de votre commande ne sont actuellement plus en stock. Nous pouvons donc soit procéder à un remboursement complet, soit regarder avec vous quelles alternatives pourraient convenir. Pour cela, le plus simple est de contacter notre service clientèle afin que nous puissions trouver ensemble la meilleure solution. Encore toutes nos excuses pour le manque de suivi et les désagréments occasionnés. Cordialement, Coolblue
Ik ben snel en vriendelijke geholpen. De werknemers hebben kennis over de producten.
Zoeken en bestellen gaat altijd naar wens en prijzen zijn goed. Zou goed zijn om voor de levering ook een keuze te hebben (PostNL, DPD, ...) zodat we zelf kunnen anticiperen op de overvloed aan stakingen bij Bpost. Heb mijn pakketje nog niet gekregen (3d+) en de status veranderd niet in de track n trace. Onbegrijpelijk dat Coolblue blijft kiezen voor Bpost wetende dat ze al een maand aan het staken zijn. Ik weet dat de staking niet aan jullie ligt maar wel de keuze van shipping. Toch steeds tevreden hoor!
Hoi, We vinden het altijd leuk om te horen dat bestellen bij ons vlot gaat en dat je tevreden bent over onze prijzen. Wat betreft de levering: we hopen dat je pakketje ondertussen veilig is aangekomen. Zo niet, neem dan zeker meteen contact op met onze klantendienst, zodat we dit zo snel mogelijk voor je kunnen oplossen. We begrijpen je punt over de keuze van de bezorgdienst, maar ondertussen zouden de leveringen weer probleemloos moeten gaan. Fijn dat je ondanks alles nog steeds tevreden bent, apprecieren we. We staan klaar als je ons nodig hebt. Met een glimlach, Coolblue
good price quick delivery easy website and nice experience
experience is smooth, 2 comments are that the delivery was delayed a day and the box of the machine came damaged. I still haven't opened the product but i will check if the item is damaged.