s´Avonds besteld en s´anderendaags om 13h.geleverd.
Service reprise top prix.
Livraison au top, les deux venant à mon domicile sont vraiment excellent. Livraison rapide.
Ik bestelde speciaal op Coolblue voor levering op zondag. Ik kon dit zelf kiezen bij de opties al was dit niet de meest ecologische. In de loop van zondag werd dit veranderd naar maandag. Ik voel me belogen en bedot.
Hoi L., bedankt voor je feedback. We doen ons best om alle pakjes op tijd te leveren, helaas lukt dat niet altijd. Dat vinden wij ook jammer. We zullen deze feedback gebruiken om onze services te verbeteren. We wensen je veel plezier met pakje ! Vriendelijke groeten, Coolblue
Kort en bondig
Levering en handleiding perfect.
Heel tevreden over het aanbod, maar de bevestigde levering op zondag is pas op maandag aangekomen.
Onze bestelling werd door Bpost terug gestuurd zonder enige uitleg waarom. Coolblue customer service gecontacteerd en de vriendelijke dame vond het ook eigenaardig maar verzekerde ons zodra het pakket bij hun aankomt dat we het aankoopbedrag terug krijgen. Nu geduldig afwachten. Met Coolblue nooit problemen gehad.
Livraison prévue le lendemain de la commande. Reçu mail de collègue comme quoi c'est ok. Ensuite reçu mail Bpost que c'est ok.le lendemain reçu mail de Bpost que ce serait livré ce jour. Par après Bpost me renvoi un mail que je ne serai pas livré et que ce sera le lendemain. J'ai pris congé pour rien.
Tres satisfait de la qualité des produits et du service de livraison. Je conseille.
Zowel bij aankoop als instalering ben ik zeer goed geholpen door Joachim. Jullie hebben een goede medewerker aan hem. Carlos Ghistelinck
Vrijdag besteld ,zaterdag beloofd geleverd, vandaag nog altijd geen laptop. Als jullie iets beloven voer het dan uit!!!Nog altijd niets ontvangen?,,??? Wanneer gaat het komen????
Hoi, We begrijpen dat het helemaal niet fijn is wanneer een levering niet loopt zoals beloofd, zeker bij een belangrijke aankoop zoals een laptop. We hebben dit nagekeken en zien dat het pakket inmiddels geleverd werd op het afhaalpunt. Je zou hiervan melding moeten krijgen via Bpost. Daarnaast hebben we als tegemoetkoming voor de vertraging een voucher op je Coolblue account geplaatst. Vriendelijke groet, Coolblue
Achat simple Achat efficace Livraison ultra rapide
Besteld op: 19 september 2025 Ordernummer: 91771027 Beste, Kan u deze zin uitleggen a.u.b.? Voor 23:59 uur besteld, morgen gratis bezorgd Telkens ik iets van jullie bestel is dit NIET het geval.. Daar stond we dan, we hadden samengelegd om een nieuwe smartwatch voor mijn vader zijn verjaardag te kopen en we moesten met lege handen opdagen, omdat jullie AL WEER jullie beloftes niet nakomen. Speciaal dit op een vrijdag besteld zodat ik zeker thuis kon zijn op een zaterdag om het pakje te ontvangen maar nee.. jullie vonden het niet nodig om op te dagen. Laatste keer dat ik iets van jullie bestel. 3 dagen later heb ik nog steeds niets ontvangen.. “voor 23:59 besteld morgen thuis”??!! Met vriendelijke groeten, Armin Shahloonejad
Hi Armin, We begrijpen dat dit enorm frustrerend moet zijn, zeker wanneer het om een cadeau gaat voor een speciale gelegenheid. De bezorging gebeurt via Bpost, we volgen dit nauwgezet op en indien het pakket op de 5de bezorgdag (uitgezonderd zondag) nog niet geleverd is, sturen we een nieuwe bestelling op. Intussen hebben we een voucher van 30 euro voor je klaargezet op je Coolblue account als tegemoetkoming voor de vertraging. Onze slogan is idd vandaag besteld, morgen bezorgd. Maar we moeten onze klanten vragen om rekening te houden met uitzonderingen zoals vertraging bij de externe bezorgpartner. We hopen alsnog dat je vader zijn smartwatch snel in handen mag nemen. Vriendelijke groet, Coolblue
très bonne expérience les livreurs sont gentils, polis et courtois.
duidelijke communicatie en snel
De Epson Hij print wel zéér zuiver naar mijn mening want ik heb ook de canon pro 1100 en de Epson print toch wel tegelijk klaarder naar mijn mening. Gr Kelly
Top ervaring vanaf bestelling tot en met afhaling - Super UX op de website - Transparante tracking hoe het staat met de bestelling - Menselijk onthaal, ondanks QR code - Transparante schermen bij afhaling - Persoonlijk - Vriendelijk en behulpzaam Tip: even het overnemen van de naam nakijken. Na het inscannen van mijn QR code, kwam mijn familienaam op het scherm ipv voornaam, wat vreemd overkomt bij het omroepen. Mogelijks een fout van mij bij het ingeven online?
Je suis arrivé à 10h30 pour récupérer 2 commandes réalisées quelques jours avant. L'accueil est bien faite et claire avec la borne. Le QR code facilite la vie. Un peu d'attente mais rien de bien méchant.
Commande sur internet facile et simple, livraison rapide et accueil au top au magasin retrait, juste parfait.
Snelle verzorgde levering door partner Bpost, geen problemen, goede hulp via mail voor installatie printer dus ja voor mij 10 op 10
Ik bestelde bij jullie, omdat ik een laptop heeeel dringend nodig had S"anderdaags al voor mijn zakens te doen als zelfstandige. Wat blijkt nu, de term...bestellen en betalen voor 24 u, wordt de dag erop geleverd.. Awel dikke vette zever, er wordt wel mischien bij 3 dagen ofzo geleverd. Door jullie toedoen verlies ik 10.000 euro om mijn werk niet te kunnen uitvoeren, omdat ik nu geen laptop heb. Bedankt coolbleu !!
Hoi, We begrijpen je frustratie, zeker gezien de urgentie van je bestelling en de impact op je werk. Hoewel we geen directe invloed hebben op de werking van onze externe bezorgpartners, nemen de je opmerkingen ernstig. Om de vertraging enigzins te compenseren hebben we een voucher voor je klaargezet op je account. Vriendelijke groet, Coolblue
Snelle levering en product is top
Pre order besteld, klaar voor af te halen op de release dag en veel betaalmogelijkheden!