ce sera peut être bien quand j aurais reçu mon colis

A l heure actuelle je ne peux pas donner mon avis je n ai toujours pas reçu mon colis dernière annonce de livraison lundi29 et depuis plus rien maintenant je pense que ce ne sera pas avant lundi prochain

Reçu trop tard.

Reçu trop tard.

Leuk maar niet kwalitatief

Op zich een leuk concept maar het toestel voldoet niet. Software is zeer traag. Na een kort gebruik viel het toestel uit en bleef het in een loop bij herstart. De volgende dag ging hij niet meer aan. Deze gaat terug naar de winkel. Toch twee sterren: eentje voor het concept en eentje voor de vriendelijke medewerker.

Petit problème de livraison

Quand c’est la poste qui livre vous avez une chance sur deux qu’il y ai un problème, et évidemment retard dans la livraison. Pour le service coolblue au top comme d’habitude

Livreur

Toujours pas mon colis je devais l’avoir ce matin au point relais et j’ai aucun mail rien à 17h

Service excellent

Colis bien réceptionné,chauffeur sympa et serviable Service pour la mise en route via mail très bon.

Uitstekende service

Correcte en vlugge service.

Coolblue top, maar werk ajb niet meer met Bpost

Pakket terug naar afzender omdat Bpost niet de moeite doet om goed te kijken. Dan zeggen ze maar dat het adres onvolledig is. Met andere koeriers hebben we dat nog nooit veer gehad, met Bpost oedere keer. Dus we hebben betaald en onze levering niet ontvangen.

Bestellen en afhalen - sjik sjak klaar

Besteld en betaald via de site. Toen zag ik dat ik in plaats van een gratis levering de dag erna, ook onmiddellijk mijn product kon gaan afhalen. Zo had ik het een dag eerder. Ondanks de eindejaarsdrukte, toch snel geholpen.

Uitstekende web site en altijd correcte levering.

Ik heb over het algemeen een zeer positieve ervaring met Coolblue. De web site is zeer goed en geeft veel hulp bij de juiste keuze van koffie apparaten. De extra video over hoe een volautomaat koffiezet apparaat in gebruik te nemen zijn echt heel waardevol. Alleen zou het nog beter zijn als Coolblue weet dat het in drukke tijden zijn geen belofte te maken van "vandaag besteld en morgen geleverd", maar de tijden aan te passen.

Te laat

Beste Zaterdag een bestelling gedaan in winkel (apparaat was niet voorradig?) en belofte gekregen dat apparaat daags nadien ging geleverd worden. Niet dus. Reden zou Black Friday geweest zijn (is dit niet in november?) staat in mail. Er volgt nog een mail waarin staat dat het weer niet ging geleverd worden, maar pas nog een dag later. Dit is niet ok. Maak geen loze beloftes én gebruik geen leugens om te melden dat iets niet tijdig kan geleverd worden!

Had online besteld maar laten toekomen in de winkel in Brugge daar werden we heel goed ontvangen zou zeker nog bestellen bij jullie dit was de eerste keer

Les livreurs ont été top, souriants, professionnels, efficaces et très rapides.

Vlot besteld, vlot geleverd.

Tevreden

Zeer goede service

Cadeaubon besteld, volgende dag geleverd zelfs op zaterdag

Gebroken belofte

Coolblue gaf aan dat pakket dat later geleverd zou worden, stelden ook zelf die dag (zaterdag) voor bij levering. Momenteel zijn we maandag en is de levering er nog steeds niet. Op zich maakt de levertijd mij niet uit, maar als je dit adverteert (nu bestellen, morgen in Huis), stoort het mij wel dat dit niet gebeurt.

Snelle beschikbaarheid en uitstekende service bij afhaling in winkel

's Avonds heb ik een Apple Iphone 17 besteld, en die was de volgende dag reeds beschikbaar in de Coolblue winkel in Zaventem. De winkel levert uitstekende service met vriendelijk en behulpzaam personeel - daarom kopen wij al onze IT apparaten (smartphone, laptops, printers, ...) steeds bij Coolblue met afhaling in Zaventem. Onberispelijke service is voor ons belangrijker dan de prijs.

Zeer vriendelijk en snel geholpen

Très grosse déception

La livraison n'a pas été effectuée le lendemain comme promis. Le partenaire choisi par COOL BLUE, B-POST, n'est pas fiable. Ils ont envoyé un message comme si une tentative de livraison avait été effectuée et pourtant personne ne s'était présenté. J'étais bien chez moi dehors et devant ma porte lorsque j'ai reçu ce message ! COOL BLUE ne tient pas sa promesse. Très grosse déception

Ouvert toujours pas reçu commandé il y a 4 jours

J'achète un objet car ils s'engagent commercialement a une livraison rapide, ici annoncée en moins de 48h.... 4 jours plus tard toujours rien reçu, attention les délais annoncés sont des accroches publicitaires mais on ne reçois pas a temps les commandes..... J'attends impatiemment mon colis pour savoir si il sera conforme et en bon état......

Goede en snelle service.

Genoeg keuze en niet te duur.

Respect des engagements

Respect des délais, du produit, de la livraison

Zeer tevreden.

Al jaren klant. Dat zegt genoeg, toch. Als ik wat negatiefs moet zoeken, is het de prijs van tweedekansjes. Die ligt zo dicht bij de nieuwprijs, dat je mijn inziens beter bent met nieuw. Is ook leuker.

Jullie zijn correct.

Bij aflevering heel vriendelijk.

Supersnel geleverd!

28 Borsbeeksebrug