Snelle levering, vlotte en vriendelijke bediening, dankzij regristratiesysteem in de winkel weet je perfect wanneer het jouw beurt is, behulpzaam bij het inladen en ... als kers op de taart kreeg ik een emal met instructies over het gekochte artikel. Top service!
Un service au top comme d'habitude avec une livraison mega express et gratuite et des prix toujours incroyable. Merci encore pour cette belle expérience d'achat avec Coolblue
We got an LG wash-dryer, which broke within 2 weeks. The repair was scheduled only for 2 weeks after we called. The repairperson fixed the machine but messed up the plumbing, so water leaks at the outlet, and a sewage smell comes up the pipe. The next repair appointment is not scheduled for another week after we called. So the machine wasn't working for 2/3 of the time we had it so far
Notre dream robot nettoyeur etait défectueux apres 2 réparation remplacement de l appareil directement
10 op 10
Hoi, Het "up-to-date" houden van het bestellen tem de levering. Alle info vind je via website, deze is ook duidelijk.
Op alle vragen een antwoord gekregen.
Erg goede service, duidelijke website met complete omschrijvingen van de producten, eenvoudige online bestelling, snelle levering. Cool Blue is toppie.
Snelle levering en leuk dat je info krijgt hoe je jouw product moet gebruiken.
Très satisfait, app ios vraiment fiable, livraison par Bpost le lendemain
Rien à redire. Service hyper rapide : commandé à 20h et reçu le lendemain à 12h
Het glazen kookoppervlak van onze inductiekookplaat was doormidden gebroken. Bij Coolblue een andere besteld en telefonisch gevraagd om een bestek voor de verzekering op te stellen (aan de hand van foto's) dat de oude onherstelbaar is. "Onmogelijk," zegt Coolblue. Ze maken enkel bestekken op voor toestellen die bij hen zijn gekocht. Had ik dat geweten, had ik beter iets meer betaald bij de plaatselijke winkel die me dan onmiddellijk (en gratis) een bestek had gegeven. Denk dus twee keer na voor je bij Coolblue koopt. Misschien is de plaatselijke winkel goedkoper wanneer je alle factoren in acht neemt.
Hoi Benny, Jammer om te lezen dat je deze ervaring als teleurstellend hebt ervaren. We begrijpen heel goed dat je in deze situatie graag snel een bestek voor de verzekering had willen ontvangen, en dat het vervelend is wanneer dat niet mogelijk blijkt. Voor bestekken volgen we vaste procedures: die kunnen we inderdaad enkel opmaken voor toestellen die ook bij ons aangekocht zijn. Dat is natuurlijk geen fijn nieuws als je hier pas achteraf mee geconfronteerd wordt, en dat betreuren we. We nemen je feedback zeker mee, want duidelijke communicatie vooraf is erg belangrijk voor ons. We hopen ondanks deze ervaring dat je verder goed geholpen bent en wensen je alvast veel succes met de verdere afhandeling via je verzekering. Mocht je nog vragen hebben, dan denken we uiteraard graag met je mee. Vriendelijke groet, Coolblue
Commandé dans l’après-midi et livré le lendemain matin. Très bien
O.w.v. de sneeuw is mijn televisie niet geleverd. 2 dagen laten tijdens het levermoment is hij ook niet geleverd. Ik krijg wel een mail om te zeggen dat de televisie geleverd is. De vraag is: waar is mijn televisie?
Hoi Lynn, Wat vervelend dat je televisie door de sneeuw niet meteen geleverd kon worden. Dat je daarna ook nog een bevestiging kreeg dat hij geleverd zou zijn terwijl dat niet zo was, begrijpen we dat dit voor verwarring en frustratie heeft gezorgd. Onze excuses daarvoor. Ondertussen zien we gelukkig dat de televisie uiteindelijk op 9 januari alsnog bij je is geleverd. We hopen dat alles nu goed is aangekomen en dat je tevreden bent met het toestel. Mocht je nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, dan staan we uiteraard graag voor je klaar. Vriendelijke groet, Coolblue
Livraison BPOST toujours retardée d’un jour..
Bonjour Ali, Nous sommes désolés d’apprendre que votre commande a subi un retard, ce n’est bien entendu pas l’expérience que nous souhaitons offrir. Nous constatons toutefois qu’elle a bien été livrée entre-temps, ce qui est heureusement une bonne nouvelle. Ce retard est très probablement lié aux conditions météorologiques, qui ont fortement impacté l’activité de nos partenaires de livraison. Cela n’enlève rien au fait que l’attente peut être frustrante, et nous vous présentons nos excuses pour ce désagrément. Nous espérons surtout que tout est désormais en ordre et que vous êtes satisfait(e) du produit. Si vous avez encore des questions ou besoin d’aide, nous restons bien entendu à votre disposition. Cordialement, Coolblue
Ik weet dat het een niet alle daagse levering was op onze woonboot maar een tv toestel zou toch op zijn minst binnen mogen geleverd worden.
Eerste maal besteld bij Coolblue. Bestellen, opvolgen en levering verliep zonder enig probleem. Pakket geleverd op de gevraagde datum binnen het beloofd tijdslot Top!
Ik ben vriendelijk geholpen. Ik vond in de winkel niet wat ik zocht, maar werd direct verder geholpen. Samen de website bekeken en iets gevonden wat ik wou. Helaas was het niet in de winkel beschikbaar. Maar terug werd ik geholpen en bestelling werd geplaatst. De dag nadien kon ik mijn toestel bij mij in de buurt gaan ophalen
Pas grand-chose à dire : commandé et livré le lendemain, sans problème.
Excellent! More so, a digital User Manual was sent after delivery. Keep it up!
Heel goede Internet winkel !
Goede prijzen op oude modellen in solden. Nog altijd mogelijkheid om meerdere toestellen binnen te brengen en te recycleren. Top keuze.
1- Commandé samedi et livraison annoncée pour dimanche matin —-> livraison le mardi ! 2- Emballage en NL.
Bonjour Stephan, Nous vous remercions pour votre retour. Nous regrettons de constater que les conditions de votre commande n'ont pas été pleinement respectées, tant au niveau du délai de livraison que de la langue de l'emballage. En ce qui concerne la livraison, nous mettons tout en œuvre pour respecter les délais annoncés, même le dimanche, et nous sommes désolés que cela n'ait pas été le cas pour vous. Quant à l'emballage, nous prenons note de votre remarque afin d'améliorer l'expérience de nos clients francophones. Cordialement Coolblue
Hele mijn dossier is een rommeltje. Eerst kan er niet geleverd worden omdat het toestel is beschadigd. Nadien gaan ze nieuw toestel leveren. Maar sturen ze wel een cn. Precies ai die alles aan het afhandelen is. Wat op niets trekt
Hoi Laurens, bedankt voor je feedback. Na inzage van je dossier geven we je graag wat info. Het product dat je had besteld was helaas al beschadigd, dat vinden we natuurlijk jammer. Helaas was dat product dan ook niet meer op voorraad. Je had hiervoor ook een mail ontvangen van een backoficce medewerker. Vandaar dat we het gecrediteerd hebben. Dit hele proces is afgehandeld door onze medewerkers en hierin is absoluut geen AI aan te pas gekomen. Onze systemen bevatten geen AI. Indien je graag een ander product had gewenst, neem dan contact op met onze klantenservice. Vriendelijke groeten, Coolblue
Nieuwe smartphone besteld op de website. De voorziene info is concreet en compleet. Voor refurbished toestellen worden ook meerdere opties aangeboden. De levering ging vlot en de after sales was er zeker ook. Dus echt wel top.