Super service!
ik bestelde inkt cartridge voor een printer en ik moet zeggen degene die ik bestelde is de volgende dag aangekomen voor het uur dat men had voorspeld
Eerst makkelijk kunnen vergelijken daarna de beslissing genomen snel geleverd alles netjes
Top service, Doen moeite om het goed uit te leggen, fijne shop!
comme annoncé lors de l'achat, la livraison a bien été respecté le lendemain de la commande
Voor de eerste maal besteld bij jullie en alles correct verlopen vanaf bestellen tot afhalen.
Waarom dan slechts 4 sterren ? Wel door de keuze van courier. Wij zijn woonachtig in landelijke omgeving met aan de voorzijde haag en grote schuifpoort. De eerste levering kreeg ik via de lokale Bpost. Die bellen aan en wachten tot de bestemmeling opendoet en de zending in ontvangst neemt. Post NL heeft spijtig genoeg ook cowboys ertussen waarbij snelheid primeert. Dus bak(je) voor de poort neerzetten, al dan niet aanbellen en meteen doorrijden. Gelukkig was ook de 2de levering zoals het hoort en kreeg ik het pakje persoonlijk overhandigd. PS Deze morgen werd ik via email verwittigd dat mijn bestelling dierenvoeding geleverd was. Pak stond voor de poort zonder belletje !
Levertijden niet zoals geafficheerd op de website. Verwarrende communicatie. Beschadigd product geleverd.
Hoi Willem, wat jammer om te horen, Wij doen ons best om alle pakjes op tijd te leveren, helaas lukt dit niet altijd. Om je zo snel mogelijk te helpen met een gepaste oplossing, neem even contact op met onze klantenservice. Zo kunnen we jouw bestelling controleren en jou verder helpen, We waarderen je feedback, Vriendelijke groeten, Coolblue
Ik kan jullie mijn ervaring nog niet volledig mededelen omdat nog moet blijken of het geleverde pakje doet wat moet. Dit kan pas als de sint is langs geweest.
Ik vraag een pakketje speciaal bij coolblue voor de levering daags nadien maar komt niet op tijd!
Hoi David, wat jammer om te horen, Wij doen ons best om alle pakjes op tijd te leveren, helaas lukt dit niet altijd. Om je zo snel mogelijk te helpen met een gepaste oplossing neem dan even contact op met onze klantenservice. Zo kunnen we jouw bestelling controleren en jou verder helpen, We waarderen je feedback, Vriendelijke groeten, Coolblue
Nous avons commandé en ligne avec retrait en magasin, livré le lendemain, on a été le chercher l’employé qui nous a servi était très agréable. :-)
De bestelling online ging vlot, alles lag klaar op de afgesproken dag in de winkel, de prijs was zeker interessant. Enkel jammer dat ze telkens weer bij elke aankoop blijven doordrammen over die extra verzekering (is ook zo bij Krëfel), die ze precies zoveel mogelijk moeten verkopen. Alleen daarvoor zou je al uit de winkels wegblijven ...
Snelle en vlotte bestelling en levering.
Alle uitleg correct ontvangen.
Gemakkelijk bestelplatform, eerlijke prijzen en geleverd aan de deur!
Ik merkte dat ik mijn laatste bestelling dubbel betaald had. Ik probeerde dit te melden maar dat is allesbehalve evident. Finaal weet ik nog niet of mijn boodschap wel aangekomen is, aangezien je dus nooit een persoon mailt, contacteert of te spreken krijgt. Wel een chatbot. Is het trouwens niet aan Coolblue om een dubbele betaling op te merken en asap recht te zetten?
Hoi Marc, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Jammer om te horen dat het melden van je dubbele betaling niet meteen soepel liep. We begrijpen dat het frustrerend kan zijn als je niet direct iemand te spreken krijgt. We willen benadrukken dat je bij Coolblue altijd telefonisch iemand kunt bereiken, dat je e-mails door ons worden beantwoord, en dat je via de chat (als deze aanstaat) op onze website rechtstreeks met een medewerker kan praten. Overdag kunnen de wachttijden soms wat langer oplopen dan 's avonds. Maar je kan ons tot 23u59 bereiken. Goed nieuws: we zien dat de terugbetaling van de dubbele betaling vandaag is uitgevoerd. Hopelijk is alles nu naar wens en verloopt het de volgende keer een stuk vlotter! Groetjes, Coolblue
Déçu de cette commande. Elle devait arriver le lendemain, toujours pas reçue après 4 jours..
Bonjour, Merci d’avoir pris le temps de partager votre expérience. Nous sommes vraiment désolés d’apprendre que votre commande, qui aurait dû être livrée le lendemain, a déjà deux jours de retard. Nous comprenons parfaitement votre déception. Il semble effectivement qu’un retard soit survenu chez bpost. Même si cela peut arriver, cela ne justifie en rien l’impact que cela a sur votre livraison, et nous tenons à nous en excuser. Selon les informations de suivi, votre colis devrait être livré demain, ce qui correspondrait au troisième jour de retard. Nous suivrons la situation de près et restons à votre disposition si vous avez la moindre question ou si quelque chose devait encore évoluer. Merci pour votre patience et votre compréhension. Cordialement, Coolblue
Commande facile, infos adéquates, livraison rapide, rapport qualité prix excellent
I am always extremely satisfied with the professionalism of your colleagues in coolblue. From the customer support on telephone, to the colleagues at the stores. They are always nice and welcoming. Apart from that I feel valued as a customer and that my needs and issues are heard. I never feel stressed when I buy something from Coolblue because I know that with the 30-day no questions asked guarantee, I have options. I have stopped shopping at other chains due to this reason. I hope you continue with this mindset and also bring more products to your catalogue.
Product doet wat er van verwacht wordt.
livraison rapide
Toujours un bon suivi et des bons prix
Très satisfait de mon achat, livraison rapide et comme mentionné lors de l'achat.
Ma commande c est por livre a lá maison et on cas de absence un point de collect pas dans les voisins. Et portant le livreur a laisse man commande avec un voisin que j ne parle meme pas c est une tres mauvais persone.
Zondag besteld , betaald, en producten bleven in de check-out zitten. Nadien ontvangen dat bestelling gelukt is terwijl mijn checkout nog altijd producten bevatten. Levering gepland voor maandag, super wegens brug-dag, kan ik mijn netwerk aanpassen, als ondernemer heb je nooit veel tijd. Helaas levering verplaatst naar woensdag, klant moeten bellen dat ik remote werk. Bij levering bleven de mensen wachten tot ik beneden was, nu doos stond in de gang niemand meer te vinden. Lijkt veel op gedrag van Amazon leveringen.