Perfecte levering

Verkopers kennen hun vak.

Efficient en no nonsens.

Werkt goed en op tijd geleverd

Omslachtig

Is zeer omslachtig om iets optehalen, lange wachttijden en van hier naar daar gestuurd worden…

Parfait et rapide.

Promesses tenues ; grands choix, bons prix, livraisons comme promis.

Geen factuur ontvangen !

Alhoewel ik tevreden ben over het product heb ik geen factuur ontvangen waarom nu niet !

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goede eerste ervaring.

Goede voorwaarden en correcte levering.

Je besteld een lichte blauwe en je krijgt een grijze

Je besteld een lichte blauwe en je krijgt een grijze samsung A 17

At least say something when delivering

Thanks for so happy delivery driver, he was really ready for your welcoming instructions. I think he was sad because i did not welcome him with confetti as you mentioned in coolblue website.

• Would you recommend us? No

Tout parfait

On a a acheté un tv, livré à l’heure, prix correct, bien conseillé dans le magasin. Merci et bravo

Rien reçu

Je n’ai pas reçu l’article. B post estimant que l’adresse de livraison est incomplète… et a renvoyé l’article sans autre motif

Fait pourquoi je l'ai acheté

Par rapport à mon ancienne coupeuse, elle est déjà semi-professionnelle, tant elle coupe bien. Pour Coolblue: service de livraison impeccable, 5 étoiles.

Livreur ponctuel et aimable

Rien à redire

tevreden

de verkoper was zeer vriendelijk . veel info gegeven. goede begeleiding vlot

Excellent and efficient service

Nice enthusiastic team of people ready to help with all technical questions

Mooi verpakt, op tijd geleverd en de beste service na verkoop

Super rapide

Livraison le lendemain avec le meilleur service de colis: La Poste

Service efficace mais notice de l'appareil uniquement en NL. Pas de FR ou de EN.

Dommage pour un appareil dont les indications techniques d'utilisation sont utiles.

Onberispelijke en tijdige levering

s'Avonds voordien besteld. Dus heel snelle levering in een onberispelijke verpakking.

******

Ik kocht een printer Hp OfficeJet 8124e met de vermelding 30 euro cash back. Dat blijkt uiteindelijk maar 15 euro te zijn. ****** van Coolblue toch

Een defecte toestel hebben ze snel vervangen en geleverd, alles prima geregeld

Super slechte ervaring met klantenservice

Mijn eerste ervaring met Coolblue was helaas erg teleurstellend. Ik ontving in eerste instantie een kapotte bestelling. Daarna heb ik gebeld en ruim 30 minuten in de wacht gestaan voordat ik iemand te spreken kreeg. Door omstandigheden moest ik dat gesprek beëindigen. De volgende ochtend heb ik opnieuw gebeld. Er werd aangegeven dat de wachttijd 5 tot 10 minuten zou zijn, maar uiteindelijk heb ik bijna 50 minuten in de wacht gestaan. Uiteindelijk heb ik besloten zelf naar een Coolblue-winkel te rijden, wat voor mij ongeveer 50 minuten reistijd was. In de winkel heb ik het apparaat omgeruild, maar eenmaal thuis bleek het apparaat niet hetzelfde te zijn als wat ik oorspronkelijk had besteld. Tot mijn verbazing zag ik op de website ook dat dit apparaat zelfs goedkoper was dan waarvoor ik had betaald. Uiteindelijk heb ik het product teruggestuurd en mijn geld teruggevraagd. Al met al een erg frustrerende ervaring en helaas geen goede eerste indruk van Coolblue.

Online besteld, correct op de hoogte gehouden omtrent levering. Deze laatste perfect gebeurd.

Heel positieve ervaring

Vriendelijke chauffeur, mooi op de hoogte gebracht wanneer ze toekwamen. Extra uitleg over garantie/retourvoorwaarden etc. Op en top in orde

100% klant en oplossingsgericht

Super, lijkt of een vraag aan het personeel nooit teveel is gevraagd. Ondanks drukte toch een relax gevoel in de winkel

28 Borsbeeksebrug

Antwerpen 2600