Heel tevreden
schrijf voor me een tekst waar je zegt dat je heel blij bent met jouw aankoop bij coolblue, ik heb een ipad gekocht, deze is helaas.naar 13 maanden kapot gegaan, hebt het heel gemakkelijk via hen site dat geregeld en via de bpost gestuurd, ze hebben dat ontvangen en heb een mail gekregen, ik werd 1lt8jd geïnformeerd bij elke stap, de ipad kon helaas niet hersteld worden en heb mijn.aankoopprijs volledig terug betaald gekregen als waardebon bij , deze was voor onbeperkte tijd geldig, super top, ik ben heel tevreden, ik raad coolblue aan iedereen aan
Natuurlijk! Hier is een enthousiaste en duidelijke review die je kunt gebruiken:
---
Ik ben ontzettend blij met mijn aankoop bij Coolblue! Vorig jaar heb ik een iPad gekocht en na 13 maanden ging deze helaas kapot. Gelukkig was het regelen van de garantie via de website van Coolblue super eenvoudig. Ik kon het toestel makkelijk via Bpost opsturen en kreeg direct een bevestiging toen ze mijn iPad hadden ontvangen.
Wat ik echt top vond, is dat ik bij elke stap goed op de hoogte werd gehouden via e-mail. Uiteindelijk bleek dat mijn iPad niet gerepareerd kon worden. Coolblue heeft toen zonder gedoe het volledige aankoopbedrag als waardebon terugbetaald, en deze waardebon is ook nog eens onbeperkt geldig!
Ik ben echt heel tevreden over de service van Coolblue en kan hen aan iedereen aanraden. Super top geregeld!