tweedekans product niet inorde

ik bestel een tweedekans product dat beschreven werd als zo goed als nieuw. Uiteindelijk blijkt niet alles in het pakketje te zitten namelijk verschillende grootte van oordopjes. Ik bel klantendienst en enigste wat ze me aanbieden is een refund of 10 euro voucher. De oortjes waren in grote korting 60 euro en de tweedehands 80 euro. Na mijn bestelling was deze korting gedaan. En omdat ik tweedekans heb gekocht kan ik niet voor 20 euro duurder nieuwe kopen deze zijn nu 80 euro duurder. De 10 euro voucher is zodat ik via amazone voor 8.99 euro + 3 euro leveringskosten zelf de missende producten kan bestellen. Dit zorgt ervoor dat ik 10 euro extra heb uitgegeven voor een product dat inorde moest zijn en als ik de 10 euro voucher wil gebruiken moet ik binnen een jaar bij coolblue iets kopen wat zeer handig is voor coolblue, maar mij niet verder helpt.

Service rapide

Service rapide et bon suivi des commandes.

Heel correcte en snelle service

Ik kan Coolblue alleen maar aanbevelen. Mijn pakket werd heel snel geleverd. Prijs-kwaliteitsprodukten. Duidelijke website. TOP!

service très rapide

Premier achat et très satisfait du service

Werkt zeer goed!

Kunnen betalen met verschillende betaalmethodes voor één bestelling (tegoed, cadeaubonnen, ecocheques en het saldo met bancontact) en dat liep allemaal vlot. De levering ging ook goed, ze waren alleen een uur vroeger dan gecommuniceerd.

Netjes en op tijd bezy

snelle en correcte levering

snelle en correcte levering

Parfait.

Commandé, livré le lendemain.

Tout est parfait.

Service impeccable. Délai de livraison respecté. ( 1 jour )

Dit was nu de vijfde maal dat wij met Coolbleu hebben gewerkt. En de service was weeral top. Bedankt aan de medewerkers.

Super livraison rapide!

Super rapide livraison sous moins de 48H!

Elke keer tevreden

Pas reçu mon numéro d’activation par mail impossible d’utiliser le drone

Achat du DJi neo 2

La qualité et la rapidité en un.

Réponse immédiate, délais clair, facilité, information disponible en direct.

Verbazingwekkend hoe snel de levering gebeurde.

iPad werd supersnel geleverd

Supersnel geleverd en moest er toch een probleem zijn met de ipad stap ik gewoon even de winkel binnen. De (digitale) data-sim geactiveerd en kon met de iPad het internet op, zonder Wifi. Datasim is super voor op verplaatsingen of op vakantie.

App et service nickel

App Claire et précise, procédure d’achat et de suivi parfait ainsi que la livraison.

Vriendelijk, behulpzaam

Stipte vriendelijke en behulpzaam mensen. Kwalitatief product. Ik blijf klant.

Communicatie Levering

Scherpe prijs en snelle en goede levering

Scherpe prijs en snelle en goede levering

Livraison reportée de deux jours

Lors de la commande (le samedi) la livraison était prévue le dimanche entre 08 et 22h !! On s'organise pour qu'il y ait quelqu'un à la maison, dans l'après-midi on nous informe que la livraison se fera par B-post le lundi. Le lundi B-post nous informe que finalement ce sera seulement pour mardi !!

• Nous recommanderiez-vous? Non

Très contente

Commandé et livré le lendemain… trop contente.

Everything went smooth.

The platform is well done and organized, prices are good and the transport is was smooth (and the driver super nice and helpful).

La commande ces très bien passé la personne au téléphone était charmante le livreur très sympa aussi

Dommage qu il ni a pas de service d installation pour les plaques à induction. Obligé de faire venir un externe.

Klein, maar krachtig en degelijk radiootje !

Heel positieve ervaring. + gemakkelijk te installeren + mooie klank + veelzijdig + moderne look + zeer degelijke veilige verpakking + snelle levering, zelfs op zaterdag + beetje problemen met betaling via computer, was misschien juist pech op dat moment, vriendelijke hulp aan de telefoon

28 Borsbeeksebrug

Antwerpen 2600