eenvoudig perfect

Artikelen eenvoudig terug te vinden op de website gemakkelijk om te bestellen en artikel voldoet volledig aan mijn verwachtingen . Wat kan men nog meer verwachten ???

Ik zou die ontvangen moeten hebben, maar niets gehad...

Beste, ik zou die moeten ontvangen hebben, maar heb nog steeds niet gehad. Ook niet bij de buren, heb gaan navragen...Kunnen jullie dit even bekijken aub? mvg

Vlugge bediening

De volgende dag besteld

Correcte kantenservice

Op dinsdag besteld, op woensdag geleverd door 2 correcte techniekers. De plaatsing verliep snel en vriendelijk. Mijn oude machine namen ze mee.

na drie dagen nog geen levering?

ik bestel een toner om de volgende dag zeker te hebben nog niets ontvangen na drie dagen?

Topservice

Vrijdag gemeld dat mijn harddisk (onder garantie) stuk was, direct een retouretiket ontvangen. Maandag al een nieuwe schijf kunnen ophalen!

Livré à temps, correspondant à la commande, mise en marche sans soucis

Coolblue a fait son job, étonnant que Post NL ne demande pas de signature à la réception d’un colis valant autant d’argent….pour le reste excellent service.

Impeccable. Livraison rapide et soignée.

Ce n'est pas la première fois que nous commandons chez Coolblue à notre entière satisfaction. Le produit répond toujours à ce qui est annoncé, la livraison est extrêmement rapide. Un créneau horaire assez précis est annoncé et s'il y a un changement par rapport à l'heure annoncée comme ce fut le cas cette fois, le livreur nous contacte par téléphone.

Tout s'est bien passé

La commande était disponible et le service impeccable.

Delivery was 2 days late

Had made a purchase here specifically because of the fast delivery, for nothing. In the end it was 2 days later than promised and when they delivered (bpost) the delivery guy didnt wait even 10 secs before running away and I had no time to open the door... Purchade process is very good and easy but delivery was disappointing.

• Would you recommend us? No

Bedrag bestelling is 2x van mijn rekening afgetrokken.

Na het scannen van de Bancontact QR code kreeg ik een bevestiging op mijn telefoon dat de betaling gelukt was maar op de site van Coolblue stond de betaling aangegeven als onvoltooid. Nadien heb ik de QR code opnieuw gescand en bevestigd met pincode. Toen stond de betaling wel voltooid op de site van Coolblue bij ordergeschiedenis. Nu zie ik dat het bedrag twee keer van mijn rekening is gegaan voor 1 artikel. Dit moet worden opgelost. Betalingsprocedure moet veilig en consistent werken.

Coolblue Mechelen...

Beste, best doorgeven dat het personeel (zie verkoper van MP3-speler op zaterdag 06/09) geen valse informatie/beloftes doorgeeft... volgens de verkoper werd (na de bestelling op 06/09) de mp3-speler MET ZEKERHEID op zondag geleverd in een locker van Bpost... wat zeer ongeloofwaardig is... Zondag een bericht van Bpost voor levering op maandag, maandag een bericht voor levering op dinsdag,... ten slotte na meer dan een week dan maar contact genomen met jullie centrale. Lang moeten wachten maar ik werd wel zeer goed geholpen. Topservice van de algemene centrale en mp3-speler werd vandaag netjes door jullie diensten geleverd. Dus het gaat nog even duren voor ik de winkel van Mechelen bezoek en ga zoals ik ervoor deed naar de winkel in Zaventem, waar ik steeds zeer tevreden ben en altijd eerlijk geholpen werd in het verleden! Mvg, Ronny

Vlotte dienstverlening

Vanaf bestelling tot in ontvangst nemen van de bestelling ter plaatse is alles correct en aangenaam verlopen.

Bestelling en levering zijn vlot verlopen!

De bestelling online verliep zeer vlot, ook de betaling werd snel geaccepteerd. De levering gebeurde de volgende dag zoals beloofd, ondanks het late uur van bestelling.

Altijd fijn om bij Coolblue te zijn!

Overzichtelijke website, duidelijke uitleg over de producten en hun specificaties, eenvoudig bestellen en efficiënte opvolging van de bestelling. Ah en nooit problemen gehad met onze producten. Wat moet een mens nog meer hebben eigenlijk? :-)

Zeer betrouwbare internet winkel

Zeer betrouwbare winkel.

Niet blij

De levering laat te wensen over

snelle levering,apperaat voldoet niet aan mijn verwachting,de app kijk.nl krijg ik niet geinstallerd,evenals googleplay vindt ik niet. Ligt het aan mij, dan sorry,maar heb al vanalles geprobeerd,helaas.

Alles in orde

Parfait rien à dire, juste très bien

L’équipe est arrivée plus d’une heure avant après m’avoir téléphoné.. une équipe synchronisée et très rapide !!, merci

GOEDE PRIJS

SNELLE LEVERING

winkel is 1 grote chaos

Mensen bestellen iets online zodat ze vlotter door de winkel zijn. Als er een wachtrij is om een ticket te nemen en vervolgens een wachtrij om geholpen te worden, laatste keer voor mij

rapide et efficace

retour direct et réponse adéquate également

Excellent service !!

From start to finish, the process was very smooth fininshing with a pickup at the shop with very friendly staff - thank you :-)

super

super pro