Hele goede service

Ik bestel al jaren bij coolblue altijd goed geholpen geweest en goede naservice

Quick no nonsense

The website is easy to navigate and to compare. Some items might be slighlty more expensive, but to the point where the ease of delivery and returning or non-nonsense kindof makes up for it. You ACTUALLY REALLY "get it the next day" and not "you should get it the next day" and get into a logistic situation. Or even, where you pay for "priority shipping" and by doing that action, actually it delays the delivery. (lets not name names)

Fast delivery

Quick and smooth delivery of my order.

Fluide, efficace

Commande facile à réaliser, arrivée au jour demandé. Machine fonctionnelle.

Service excellent

Excellent service apporté avec soin

Boers personeel.

Ik ben en pc gaan ophalen in Drogenbos waar er nochtans alle aanduidingen in de winkel nederlandstalig zijn weigerde de persoon dat mij bediend heeft om nederlands te spreken en is mij van dienst geweest met tegenzin, een boers en grof gedrag. Zal in het vervolg terug aan huis laten leveren.

Achat smartphone

Rapide, efficacy, simple

Ondanks advies, aansluiting met laptop werkt niet.

Laptop werkt, na mislukte pogingen om nieuwe batterij te plaatsen, alleen nog via netstroom. Wegens plaatsgebrek en een tekort aan stopcontacten gehoopt om met een externe batterij mijn laptop van stroom te voorzien. De aankoop van Anker Prime Powerbank 20.000 mAh met Snelladen en BlueBuilt Power Delivery Oplader 30W + Usb C Kabel 1,5m Nylon werkt niet. Mijn laptop dus opnieuw aangesloten op netstroom. Waarom dit niet werkt is mij als leek onduidelijk. 140 euro uitgegeven voor niks. Er bestaan leukere manieren om geld te spenderen! Heel jammer.

vlot en correct

x

Top malgré mes erreurs

Souriant, aimable et en vélo! Le double paiement a été remboursé "on line" au lieu du lendemain dans la procédure normale. PS Mon soucis était de ne pas recevoir 2gsm!

Tevreden

Correct geleverd , vriendelijk , meer moet dat niet zijn.

Je profite d’un excellent don

Bon contact bon conseil

excellent efficacité

Un mot....bravo

Si je reviens chez vous c'est que je sui content

Votre site est très bien fait. La borne d'accueil en magasin est une très bonne idée. Le vendeur qui vous appelle par votre prénom; c'est TOP. La rapidité de prise en charge :-) Le conseil et la commande rien à dire. La livraison à la maison si pas de stock ... parfait. Bien à vous Laurent Mottet

levering voldeed niet echt volgens de afspraak

Er was afgesproken dat de levering en de aansluiting van de droogkast gratis was. De levering werd door uw collega's bestempeld als een levering zonder installatie. Op mijn aandringen hebben zij dan uiteindelijk de droogkast op zijn plaats gezet en aangesloten zoals afgesproken.

SUPER!!!

Kon het niet opgestart krijgen,ben naar coolbleu gent geweest,ze hebben mij enorm geholpen,echt SUPER,niets was hen te veel

Excellent

Vit est propre

Slechte opvolging klachten

Leugens ivm reparatie, willen zaken aanrekenen die niet stuk zijn. Voelen ons opgelicht

Top, zoals het hoort

Bestelling, levering en product (Senseo koffiemachine) zijn oké

Goede Nazorg bij garantie

Duidelijk webportaal Snelle actie

Personnel qualifié, reçu mon achat le lendemain

Goede webside en levering zoals het hoort!

Product goed beschreven en overeenkomstig met de verwachting. Levering netjes op afspraak.

Livraison d'un nouveau chauffage d'appoint EUROM (panne sous garantie)

C'est avec grande satisfaction que nous avons été dépanné très efficacement par le service Réparations de Coolblue. Tout d'abord, nous avons bien été aidé par mail afin de retourner gratuitement à Anvers notre chauffage EUROM tombé en panné ; et heureusement encore sous garantie. Sous huitaine, nous avons reçu, via un mail de Coolblue, un diagnostic de non réparation de cet appareil par le technicien d'EUROM. En conséquence, l'envoi d'un nouveau chauffage nous a été immédiatement proposé. Et dans les 48 heures ouvrables suivants, nous avons réceptionné un nouveau chauffage en remplacement. Ce qui était super durant cette période hivernale de grand froid ! Encore BRAVO à l'équipe de Coolblue pour ses messages rassurants et très sympas et pour son excellente efficacité !

Perfect!

Wat een communicatie: de perfectie zelve! Van het moment van bestellen tot op het punt van levering. Steeds op de hoogte gehouden worden via mail, sms en zelfs telefonisch. Hier kunnen andere online-winkels iets van leren.

rapide et efficace

livraison le lendemain conforme à la commande passée à 22h30.

28 Borsbeeksebrug

Antwerpen 2600