eens fout blijkbaar moeilijk recht te zetten

Ontbrekende faktuur.Aankoop gemaakt waarbij Printer en cartridge gezamenlijk aangekocht diende om cashback te krijgen.Intussentijd al bijna 20 minuten aan de lijn gehangen bij klantendienst om kopie tweede factuur te krijgen die ik per ongeluk delete.Indien alles op een factuur had gestaan zou dit voorkomen zijn.Hoop dat ik niet het bedrag van mijn cashback moet opbellen om antwoord te krijgen.

Superwinkel

Uitstekende klantenservice

Toppie

Vriendelijk ,behulpzaam en topservice met een glimlach in vestiging Kuurne

Colis toujours pas reçu

ma commande à été envoyée par bpost et le livreur est passé devant chez moi sans s'arrêter alors que j'étais à la poste d'entrée. Aussitôt j'ai reçu un mail m'annonçant que l'envoi a été présenté sans succès et que colis sera disponible dans un point poste . Je ne sais toujours pas où se trouve mon colis et je n'ai pas d'information de bpost. Je préfèrerais une livraison autre que Bpost car ce n'est pas la première fois que ça arrive. Par contre les articles de Coolblue sont de bonnes qualités et à bon prix.

Accueil client parfait

Parfait

Bestelling geplaatst, maar niet geleverd !!

Ik heb op vrijdag een bestelling geplaatst, die de dag erna zou geleverd worden. Vandaag maandag, 2 dagen verder, nog steeds geen levering ontvangen ! Ook via 'Mijn account' zie ik geen verdere info mbt de levering van mijn bestelling. Goeie prijs en belofte van snelle levering! Maar uiteindelijk toch geen goei levering en mag ik alles opnieuw bestellen bij een ander bedrijf :(

Livraison rapide

Livraison rapide

Rapidité et produit correspond à mon attente

Rapidité,et le produit commandé correspond à mon attente

Ging vlot...

Ging vlot.

super snelle levering

Mijn bestelling werd supersnel geleverd, dit binnen de 24 uur.

Prima winkel

Alles vlot verlopen.

goed geleverd

geleverd zoals afgesproken , en snel

Bien

Bien bien

Top ervaring

Ik waardeer Coolblue zo hoog vanwege een uitstekende tussenkomst bij een reparatie in het begin van dit jaar !!

Alles perfect, van bestelling tot levering! Levering op tijd, ondanks de storm !

Great shopping experience but frustrated that delivery did not occur as shown at checkout

I was visiting my company's branch, which is also the delivery location, and I took the opportunity to make the purchase because it was expected to be delivered before my return to Brazil. Now I'll have to ask someone from my company to receive the delivery and store it. I hope it's at least delivered on time and I don't have to cancel the order.

• Would you recommend us? No

Gemakkelijk om te bestellen Netjes afgeleverd op de afgesproken tijd En nog n verwittiging als de fietskoerier er bijna is

beaucoup de choix

conforme

Makkelijk te bestellen

Heel gemakkelijk af te halen

Topservice die altijd met een glimlach helpt, ook als het even tegenzit.

Ik heb een hele reis achter de rug met mijn ASUS ROG monitor, maar één ding heb ik geleerd: bij Coolblue laten ze je nooit in de steek. Hoeveel pech ik ook had, ik werd telkens supervriendelijk geholpen. Iedereen nam de tijd om mee te denken, oplossingen te zoeken en ervoor te zorgen dat ik tevreden verder kon. Een dikke merci aan Eveline, Cindy, Steffi, Marissa, Jordy, Rachel, Najat, Bianca, Michiel en Asma die onderweg mee voor een glimlach hebben gezorgd. Jullie hebben het allemaal een pak aangenamer gemaakt. Dankzij jullie kan ik nu eindelijk weer genieten van mijn monitor en ben ik heel blij dat ik bij Coolblue heb gekocht. Dit soort service maakt voor mij echt het verschil. Daarom blijf ik met plezier klant bij Coolblue.

Stipte levering degelijk verpakt.

Geen verdere meldingen

Livraison ultra rapide

Commande passée après 23h30 et reçu le lendemain début d’après midi !

Vriendelijk ontvangen bij ophalen pakket. Koffie aangeboden gekregen. Goede uitleg, hulpvaardig, aanrader!

Goeie service

Hulp bij installatie

Altijd leuk om naar een Coolblue winkel te gaan.

Online besteld, maar toch gekozen om af te halen in de winkel in Wilrijk. Steeds een leuke ervaring.

28 Borsbeeksebrug

Antwerpen 2600