Livraison rapide respecter

Livraison rapide

Factuur ?

Ik heb mijn factuur nog niet gekregen

Zoals gewoonlijk heel goed

Afspraken nakomen is belangrijk.

Voor de levering kozen we een welbepaalde dag. Deze lag 1 week na de vroegste levertermijn. De dag voor de levering kregen wij een mailtje om te zeggen dat de levering niet kan doorgaan als gepland. Gelukkig was de levering dan meer dan een dag te laat waardoor deze in het weekend was, anders konden we onze zending ophalen in een afhaalpunt enkele kilometer verderop. Een mail sturen met excuses hoeft niet want iedereen weet dat er niemand iets zal veranderen aan jullie proces, het enige wat telt is het halen van kpi's en winstmarges waardoor besparen op service het nieuwe normaal is.

Goede snelle service voor een kleine meerprijs

Goede snelle service voor een kleine meerprijs

Parfait

Tv et home cinéma Samsung commandé à 21h livré 12h plus tard.

Alles was koret verlopen

Super goed

beetje misleidend

ik kreeg m’n koptelefoon (die fantastisch is!) maar kwam niet met lader. Zag dat je hem ook met lader kon kopen, dus nam die optie. Eens aangekomen, is het enkel de stekker en niet inclusief kabel, wat best misleidend is. kan ‘m nu wel terugsturen, maar betaalde 30€ meer ervoor dus had het oprecht niet verwqcht. levering was wel top, product in principe ook, enkel misleidend dus.

Parfait

Supervriendelijk

Snelle bediening en supervriendelijke ontvangst

Snel en correct

Alles perfect verlopen. Hulp met medewerkers heel professioneel

achat de matériel pour le bureau

très satisfait des délais de transport

Stipt en snelle service

Idem

Altijd topservice

Elke keer dat ik bestel bij Coolblue, word ik goed op de hoogte gehouden van mijn pakket. Ik weet exact wanneer het geleverd wordt. Er is een duidelijke communicatie, alles is goed verpakt. Nog nooit klachten gehad.

Excellente boutique en ligne

Déjà plusieurs achats chez eux et toujours sérieux. SAV répond directement Retour sans aucun problème de l’article défectueux Article reçu le lendemain

Helaas geen Nederlandse handleiding...

Fijn instrument en werkt uitstekend. Prima om de historiek te volgen op GSM. Helaas geen nederlandse handleiding hoewel wettelijk verplicht?

Snelle levering en duidelijke info

heel veel info op de site, veel filtermogelijkheden en daardoor veel makkelijker om een keuze te maken. Ook dank aan de klanten die me voorgingen en een review achterlieten bij het product Hopelijk gaat de cashback procedure even vlot

Altijd snel steeds vriendelijk

Snelle levering Vriendelijk medewerkers Dienstverlening na verkoop gewoon super Coolblue is gewoon THE BEST

Très bien

Gamme de produits très large. Commande passée sur le site et disponible le jour même en magasin. Réception en magasin quelques jours plus tard. Le magasin (Louise) est grand et assez froid. L’attente a été bizarrement longue (il y avait très peu de clients, pas mal de personnel et une organisation bien rodée visiblement). Personnel très sympathique. Au final tout est ok et je suis contente de la proximité du magasin.

Prima en snel

Prima service, snelle levering, goed product

Rapidité d'expédition et qualité du matériel

Excellent emplificateur Marantz PM6007. Belle musicalité, facilité d'emploie et très beau disign. Commandé le samedi et reçu le lundi. Top.

Satisfaite

Commande arrivée le jour suivant, service rapide et sérieux. Je recommande ce site

Geweldige customer service

Coolblue is niet altijd de goedkoopste webstore voor een bepaald product, maar het is wel de meest betrouwbare. Ik heb nog nooit problemen ervaren met de verzending, het product zelf, of met een retour. De leverdata zijn betrouwbaar (en snel), de productbeschrijvingen correct en uitgebreid. Om het met de woorden van Steve Jobs te zeggen: "it just works". Zelf kies ik vaak voor coolblue in plaats van andere webshops zoals Bol.com om problemen te vermijden. Dit is ook het advies dat ik aan vrienden en familie geef. Die paar euro's meer zijn zeker de betrouwbaarheid waard!

zoals steeds : perfect !

Keuze uit producten (ik zocht een I Phone), prijs, snelle levering en begeleidingsmail (overzetten naar nieuwe I Phone), TOP !

Heel vlugge,vriendelijke levering!

28 Borsbeeksebrug