Goed product, slechte service
Ik plaatste een bestelling voor deze BBQ en deze zou de dag nadien geleverd worden. Dit was echter niet het geval, na 2 dagen geen levering gezien te hebben nam ik de eerste contact op met de klantendienst. Deze wisten mij te vertellen dat ik nog even geduld moest hebben. Dag nadien, opnieuw niks. Ik had de BBQ echter dringend nodig aangezien ik reeds vlees had voor een feest. Dus vroeg ik de klantendienst om deze bestelling te annuleren en plaatste ik vervolgens een nieuwe bestelling die zelf af te halen was in één vd Coolblue winkels. Dag zelf had ik mijn nieuwe BBQ dus al.
Dan krijg ik plots een mail van PostNL dat mijn zending onderweg was, de eerste bestelling dus. Dus ik neem nogmaals contact op met de klantendienst en zeg dat deze geannuleerd mag worden, dit gingen ze doorgeven maar mocht de bestelling toch aankomen mag ik die gewoon weigeren bij levering.
Uiteindelijk wordt die inderdaad nog geleverd, en weiger ik de levering. Koerier wou deze niet weer meenemen. Goed, dus opnieuw klantendienst gebeld en gevraagd om deze op te komen halen. Dit deden ze liever niet, dus kreeg ik 10 euro om hem zelf te gaan brengen naar een postpunt. Dit is een doos van 25KG en vrij groot. Past nauwelijks in een standaard auto.
Goed, dat heb ik dus ook gedaan want ik ben geen onmens. Daarna krijg ik 5 dagen niks te horen van Coolblue omtrent de retour, dus ik neem opnieuw contact op, bleek dat de levering verloren gegaan was. Er moest een "onderzoek" opgestart worden. Uiteindelijk krijg ik daarna een mail dat mijn geld teruggestort zou worden. Eindelijk.
Heel dit verhaal heeft een looptijd van bijna een maand gehad, voor iets waar ik steeds mijn verantwoordelijkheid als klant voor heb opgenomen, alles steeds tijdig gecommuniceerd, nooit moeilijk gedaan. Maar dit gaat me toch wat te ver.
Ik ging trouwens nog een extra compensatie krijgen voor al dit gedoe, maar ook daar hoor ik niks van. Ik ga niet nogmaals contact opnemen daarvoor, ik weet genoeg.