Je suis agréablement surprise par le choix d'articles qu'il est possible d'acheter sur coolblue avec des eco chèques. Le paiement était simple, l'envoie du produit et sa réception très rapide. Je n'hésiterai pas à recommander à nouveau.
C’est la seconde fois que j’achète chez CoolBlue et chaque fois, aucuns soucis. Livré en 24 heures dans un emballage parfait. Je recommande vivement CoolBlue.
Experience site fluide
Computerscherm ging zondag avond kapot. Snel een nieuwe besteld en de dag erna in huis!
Pakket niet geleverd gekregen. Post.nl zet in de tracking dat het pakket afgeleverd werd, maar wij hebben niets ontvangen, terwijl wij thuis waren. Ook de buren hebben niets ontvangen.
Beste Claude, Het spijt ons te horen dat u uw pakket nog niet heeft ontvangen, ondanks de melding van PostNL. Dat is uiteraard heel vervelend, zeker als u en uw buren niets hebben ontvangen. We begrijpen uw frustratie. Zou u alstublieft het ordernummer met ons kunnen delen? Dan kunnen we de situatie voor u verder onderzoeken en een oplossing vinden. Onze excuses voor het ongemak, en we hopen het snel voor u op te lossen. Met vriendelijke groet, Coolblue.
Commandé le dimanche, reçu le lundi. Pour ce modèle, prix plus bas que chez la concurrence. Un regret peu de magasins en Wallonie.
Ik heb een toestel besteeld en ging geleveerd worden vorige week zater. Tot nu toe geen update of andere bericht gekregen.
Beste Elda, Het spijt ons te horen dat uw bestelling nog niet is geleverd en dat u geen update heeft ontvangen. Dat is uiteraard niet de service die wij voor ogen hebben, en we begrijpen dat dit vervelend is. Graag helpen wij u verder met het inzien van de status van uw bestelling. Zou u alstublieft het ordernummer kunnen doorgeven, zodat we dit voor u kunnen nakijken? Onze excuses voor het ongemak, en we kijken ernaar uit om dit snel voor u op te lossen. Met vriendelijke groet, Coolblue.
j ai pu choisir quand la livraison etait possible et j ai recu ma commande le jour que j ai choisi
Vlugge aankomst, vriendelijke brenger, doe zo verder!!
Snel besteld snelle levering
Heel vlugge levering, heel goed verpakt, geheel toegekomen zonder deuken enz
commandé le samedi, livraison déjà possible le lundi ! Génial. Dimanche soir, premier mail pour une estimation de créneau : entre 12 h 50 et 16 h 50. qq heures plus tard, créneau plus précis entre 14 h 50 et 15 h 50. Magnifique, je déplace mes réunions pour être à la maison. Lundi 12h49 :SMS : le livreur arrive dans 30 min. Je me dépêche de rentrer. 13h30 le livreur est là. Précédent gros achat, un frigo .. j avais payé un supplément pour choisir le créneau et la livraison , et il fût aussi livré en dehors du créneau choisi. Donc, à améliorer .. ou donner un créneau moins précis
We kregen bij ons produkt geen NL handleiding, nochtans is dat een Europese verplichting. Klantendienst " kon ze ons niet bezorgen want de fabrikant had er geen " Bijzonder , want bij de concurrentie was dit geen probleem .
Beste Thomas, Bedankt voor uw feedback. Onze oprechte excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren. U heeft helemaal gelijk dat een Nederlandstalige handleiding in Europa verplicht is. Het is bijzonder spijtig dat we u deze niet konden bezorgen en we begrijpen dat dit frustrerend moet zijn geweest, zeker omdat andere fabrikanten hier wel aan voldoen. We waarderen het dat u ons hierop wijst en zullen dit bespreken met de fabrikant om te zorgen dat deze tekortkoming wordt aangepakt. Uw mening helpt ons om onze service te verbeteren, en we hopen dat u ons de kans geeft om u in de toekomst beter van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Coolblue.
Tweede kans was niet zoals beschreven maar medewerker heeft dit goed gemaakt!
Product online besteld en op afgesproken tijdstip kunnen afhlen. Bij het verlaten van de winkel ontving ik meteen een e-mail met installatie- instructies
J'ai choisi mon imprimante sur le site coolblue sur base des critères coolblue . Le lendemain j'ai été livré. Top!
Rien à reprocher. Commande facile à réaliser. Délai de livraison très court. Date et heure de livraison prévues tout à fait respectées. Emballage solide.
Premier achat en ligne chez Coolblue. J’ai trouvé le produit recherché avec un prix très correct par rapport à la concurrence. Les détails du produit sont satisfaisants. Les étapes de la commande sont claires, bien détaillées et faciles à suivre. La livraison annoncée pour le lendemain (via bpost) a été respectée et même en moins de 12 heures. Au passage, le suivi du colis via bpost est excellent. Bref, une très bonne première expérience chez Coolblue.
Goede info gekregen voor aankoop van een smartphone. Andere bestellingen vlot afgerond. Alles stond tijdig klaar.
Vlotte verzending, vriendelijk personeel, nette winkel.
Gemakkelijk te bestellen, vlot en juist geleverd
Commandé le dimanche soir et livré le lundi matin à vélo (électrique).
Bij mijn telefonisch onderhoud, ben ik correct te woord gestaan door een vriendelijke dame, ze heeft mij zeer goed bijgestaan. Dank U daarvoor.
My product never arrived, Coolblue can't be contacted
Dear Marius, We're sorry to hear that your order was never delivered. It's best to contact our lovely colleagues of the client service. You can do this through the following e-mail: [email protected] or you can call them on the following phone number: 03 808 27 00. Kind regards, Coolblue
We hebben een playstation besteld en een friteuse gekregen. We moeten zelf alles regelen om terug te sturen en nu moeten we wachten op onze bestelling. Zeer teleurstellend!
Beste Bianca, Het is inderdaad vervelend om te horen dat u eerst het verkeerde product heeft ontvangen en nu zelf het product moet retourneren voordat de juiste bestelling wordt verzonden. Bij Coolblue is het inderdaad zo dat klanten in zulke gevallen het verkeerde product eerst moeten terugsturen om vervolgens een omruiling te regelen voor het correcte item. Dit kan soms als een extra last voelen, vooral als de fout aan de kant van Coolblue ligt. Hoewel het misschien teleurstellend is om zelf het retourproces te regelen, is het wel gebruikelijk in de retailsector dat het geretourneerde product eerst in ons magazijn moet aankomen, voordat we het vervangende product kunnen sturen. We begrijpen dat dit ongemak met zich meebrengt, maar de klantenservice zou u verder kunnen helpen om dit zo snel mogelijk te regelen. We hopen dat alles snel opgelost kan worden en u alsnog de juiste bestelling ontvangt. Met vriendelijke groet, Coolblue.