The best delivery system I have experienced!

10/10 The delivery guy also 10/10. Thank you

Rapidite

Service très rapide mais manquement au niveau du stock

Prix attractifs et livraison rapide

Site d'achat recommandé par Test-Achats pour le produit acheté (TP-LINKKDeco x50). Livraison très rapide

Parfait

Site agréable. Livraison rapide et gratuite avec choix de livraison.

wauw...ging alles maar zo snel :-)

Duidelijke website,; duidelijke verkoop, duidelijke na-service, rappe levering...

livraison pas top, livré le lendemain mon oeil

J'ai fait une commande le 18 juin qui était censée m'être livrée le 19. Nous sommes le 22 juin et toujours rien. Bpost et Coolblue se renvoie la balle, ce n'est pas moi c'est lui lollll

• Nous recommanderiez-vous? Non

Om 20h besteld dag nadien geleverd.

super

super, correct, vlugge bediening

Goed product, geleverd volgens afspraak.

Prima ervaring.

Volgens plan geleverd.

De levering van het pakje was binnen de geplande tijd. Het tijdslot bedroeg slechts 1uur. Dus wat mij betreft héél nauwkeurig.

J'ai commandé une machine à café en soirée et je l'ai reçu comme indiqué le lendemain fin de mâtiné.

Efficace, sérieux et rapide !

Alles gekregen zoals gevraagd, dat is al heel belangrijk

De personen die komen afleveren zijn, denken heel erg mee, ook dat is mooi mee genomen

goede service

luchtverversing besteld en de dag nadien afgehaald. Voldoende uitleg en vriendelijk personeel.

goede service

zeer behulpzaam personeel en goede service

tres bonne

pour une première commande je suis satisfais du délais et du transport par bpost colis arrivée dans un bon état

Toffe winkels

Zeer goede en vriendelijk personeel

Correcte info betreffende bezorging, die ook altijd op tijd is. Nederlandstalige telefonische hulp door een zeer efficiënte en geduldige persoon

alles zoals beloofd

product is zoals beschreven, werkt zoals het moet en met snelle levering door vriendelijke Coolbue-fietskoerier!

Des plus efficace

J'ai reçu mon colis dans un état impeccable avec une rapidité jamais vue! tout etait parfait, j'ai juste du renvoyer car erreur de ma part !

Délia de livraison mensonger

La commande a été passée par téléphone. Je devais payer la commande avant 22h00 le jour même (vendredi) pour être livré le lundi. J'ai finalement été livré le mercredi. J'aurais préféré de l'honnêteté et me dire directement que la livraison aura lieu le mercredi, plutôt que de me vendre du rêve en annonçant que la livraison aura lieu le lundi.

• Nous recommanderiez-vous? Non

positief

positief

Zeer behulpzame bezorging

Er waren initieel enkele problemen met de bezorging. Super blij hoe de leverancier en vervolgens installateurs deze zonder veel problemen hebben opgelost. De website zou best duidelijker zijn in wat ik kan verwachten als het om de installatie gaat. Blijkbaar had ik zonder het te weten de gratis installatie geannuleerd bij mijn bestelling. Was absoluut niet duidelijk.

Service impecable

Tres satisfaite