Positief
IPhone besteld na paar dagen viel die uit. Binnen gebracht op 30/7 en ik moest wachten. Heb hier over al slechte review geschreven, op deze review werd geantwoord dat het niet kan en ik idd nieuw toestel mag krijgen, op het zelfde moment krijg ik in mijn mailbox een mail dat ik mooi moet wachten... nu kreeg ik een mail de 14de dat mijn toestel is opgestuurd naar de reparatie??? Wat heeft u dan die 14dagen gedaan met mijn toestel?? Staan jullie er dan niet bij stil dat het hier om een telefoon gaat? Waar een mens de dag van vandaag jammer genoeg niet meer zonder kan? We zitten ondertussen aan 3 weken. Nu graag een eerlijk antwoord die overeenstemt met het antwoord in mijn mailbox.
Beste Cindy, Bedankt voor uw bericht. We begrijpen uw frustratie en bieden onze oprechte excuses aan voor de verwarring en het ongemak dat u heeft ervaren. Uw situatie verdient zeker meer duidelijkheid. Het klopt dat u recht zou hebben op een nieuw toestel als het probleem niet snel verholpen kan worden. Echter, na onze interne controle bleek dat uw toestel op 14 augustus naar de reparatiedienst is gestuurd om te onderzoeken of het defect hersteld kon worden. We begrijpen dat het erg vervelend is dat dit proces langer duurt dan verwacht, en we hadden u hierover beter en sneller moeten informeren. We waarderen het dat u ons hierop wijst en zullen dit intern bespreken om dergelijke situaties in de toekomst te voorkomen. We doen ons best om uw toestel zo spoedig mogelijk te laten terugkeren of, indien nodig, een passende oplossing te bieden. Onze excuses voor de ontstane situatie en het ongemak dat dit met zich meebrengt. Wij houden u verder op de hoogte en staan klaar om u te ondersteunen. Met vriendelijke groet, Coolblue.
Vervanging defect apparaat
Efficient process at the store, kind staff members
Fast delivery and satisfying website
Coolblue fait clairement de l’ombre aux magasins d’électroménager habituels. On retrouve un but d’informer pour le meilleur appareil, les meilleurs conseils et un service très qualitatif. Là où les magasins habituels nous assomme de possibilités en vue d’une vente.
Le process est d’une grande facilité, souplesse et rapidité.
Snelle levering.
Nieuwe inbouwkoelkast voor een correcte prijs besteld, 2 dagen nadien correct thuisgeleverd. Deze koelkast was bij Coolblue op voorraad, wat een absoluut pluspunt is tov andere winkels/ketens.
Ik zou volgens medewerker binnen enkele minuten een mail krijgen met een betaalverzoek, na 1 uur wachten terug ingebeld en andere medewerker zag dat 1ste medewerker bestelling niet had klaargezet, Tsja dan had ik nog lang kunnen wachten…
Beste Caroline, Bedankt dat u contact met ons heeft opgenomen en onze excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren. Het spijt ons te horen dat u langer heeft moeten wachten op de betaalverzoek-mail en dat er verwarring is ontstaan tijdens uw eerdere contact met onze medewerker. We begrijpen hoe frustrerend dit kan zijn, en dit had uiteraard niet mogen gebeuren. We zullen dit intern bespreken om herhaling in de toekomst te voorkomen. Ondertussen zorgen we ervoor dat uw bestelling zo snel mogelijk wordt afgerond. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw geduld. Mocht u verdere vragen hebben of als wij u ergens anders mee kunnen helpen, staan we uiteraard voor u klaar. Met vriendelijke groet, Coolblue
Bestelling liep vlot en levering is correct verlopen
Ik heb recent een Google Chromecast gekocht bij Coolblue en ben zeer tevreden met de hele ervaring. De website was duidelijk en gemakkelijk te navigeren, waardoor ik snel kon vinden wat ik zocht. De levering was snel en goed verzorgd. Daarnaast vond ik de uitleg bij de aankoop erg nuttig, wat me hielp om mijn Chromecast snel in gebruik te nemen. Topservice, ik zou zeker opnieuw bij Coolblue bestellen!
Excellent
Vandaag besteld is letterlijk morgen geleverd.
J'ai commande en un Clic le lendemain c'etait a la maison super merci
Excellent service.
Large choix, explications conformes au produit et livraison rapide le lendemain. En un mot: PARFAIT
Nous avons commandé chez Coolblue pour recevoir un nouveau téléphone en urgence en 24h. Nous avons choisi coolblue expressément pour le recevoir en 24h. La livraison est en retard de 3 jours…
Bonjour Louis, Nous comprenons qu'un retard dans la livraison de votre colis n'est pas très agréable ! Nous avons effectivement constaté que votre commande a été légèrement retardée, mais que votre colis sera livré aujourd'hui. Si vous n'avez pas reçu votre colis le 22/08, n'hésitez pas à contacter notre service clientèle afin que nous puissions vous fournir une solution et une compensation appropriées. Cordialement, Coolblue
Alles vlot en top verlopen
Mijn bestelling lag correct en snel klaar in de winkel van mijn keuze. Bij aankomen heb ik mijn bestelnummer ingegeven op het toegangsscherm en vervolgens werd ik zeer vlot verder geholpen.
ok
Duidelijke website. Makkelijk online af te handelen. Geleverd zoals oorspronkelijk vermeld op de site.
I bough a GoPro 12 which was as new (box open) however it arrived without battery. I was going on vacation doing scuba diving and now I have spend 400 eur but I cannot use the camera …. I have to return when I am back …
Dear Miranda, We are sorry to learn that the battery was missing from the second-hand GoPro you bought from us. We understand that this is extremely annoying. As you have already registered it for exchange, we will give you the necessary once the package arrives back to us. Once again, we apologise for this inconvenience. Kind regards, Coolblue
I ordered a washer and fridge rental, which should have been delivered next day. It has been delayed twice and I have been 1.5 weeks without washer and dryer.
Hi Katharina, We are sorry to find out that the delivery of your device with subscription has gone wrong twice. We understand that this must be extremely frustrating and this should not have to happen. From reviewing your file, it seems that we will be coming back tomorrow. We are assuming that this time it will be resolved without any problem. Given that this is an exceptional situation, we would also like to provide you with compensation in the form of a shopping credit. It will be valid for 1 year and can be used on all our assortment. Kind regards, Coolblue
Goed georganiseerde logistiek, geen wachttijd je krijgt wat je besteld.