Pech en goed geholpen

Vorige week bestelde ik een diepvriezer, toen deze geleverd werd en ik deze had uitgepakt zag ik dat een hoek van het tablet stuk was. Ik belde de klanten dienst waar ik door een zeer vriendelijke telefoniste werd geholpen. Na enkele vragen beantwoord te hebben en zonder allerlei moeilijke dingen te moeten doen, werd er meteen gekeken om het artikel te ruilen. Het was nog voorradig en kon twee dagen later al aan huis geruild worden. Dus na een pech … een zeer snelle en correcte afhandeling zonder veel poespas.

Fiable et dans les temps annoncés

Fiable et dans les temps annoncés

heel goede levering

Mijn bestelling was er de dag nadien zoals beloofd. En de man was zeer vriendelijk, met dank.

Wow. Zo snel

Wow. Zo snel had ik mijn bestelling niet verwacht. Zondag gekocht en maandag middag al in huis . Bedankt voor de snelle service.

Snel en efficient

duimpje

Heel tevreden van de service!

Heel tevreden van de service en de vriendelijkheid van de medewerker!

Bijzonder snelle en stipte levering

alles verliep totaal naar wens

Geweldig alles was super snel geregeld savonds besteld en dag er na om 10u smorgens kunnen ophalen bij een ophaal punt.

Advies niet volledig en gekocht een dag voor promo

Ik heb een goed advies gekregen in de winkel over de werking van de Hue starter pakket van Philips. Bestelling online, alles vlot Het blijkt dat de perenlampen toch een andere ervaring geven. Lichtpunt alleen aan de onderkant door de ingebouwde technologie in de bovenstuk van de perenlampen. Het doet afbreuk aan mijn nieuwe mooie lampen. De technologie is wel super. Eenvoudig te installeren en de dimmer werkt prima Daarbij merkte ik een korting op het product net na mijn aankoop. Van 141 tot 119 dus wel spijtig

Eerlijke web site

Vlotte levering. Nadien nog mail met goede info

Rapidité et fiabilité

Les colis sont livrés le lendemain et protégés comme ils se doivent!

Uitstekende service

Online bestellen, melden in de winkel, geholpen aan de balie, netjes een karretje mee tot aan de auto. Binnen 5 minuten alles geregeld

Facile et rapide.

Livraison comme prévu sur le site, en 24 heures, reçu aussi le code pour l'activation d'une partie du. produit. Bref que du bonheur.

Good

Good

Correct en snel geleverd

Gezocht, en gevonden aan redelijke prijs !

Komt alle afspraken na , vlotte levering.

Blij met nieuwe grasmaaier voor mijn defecte na 1 jaar.

Mijn Black+Decker snoermaaier LM2000 met een grote snijbreedte van 43 cm is na 1 jaar al doorgebrand. Jammer, want het maaide goed en zoog goed op terwijl het licht, wendbaar en mooi was. Alleen de graszak paste niet goed. Black+Decker heeft na 4 weken gezegd dat het niet te herstellen was en heb ik een splinternieuw gekregen met volledige waarborg. En deze graszak past wel goed. Dus ben ik zeer tevreden over de service van Cool Blue. Dank je wel

Very good delivery people, gave good advice

Am very happy, the exchange was seamless and very prompt. Am a very happy owner of the new fridge which is amazing.

Reliable

Great service always, very responsive staff.

Kleiner verpakt dan ik dacht, sneller dan verwacht.

De hoofdtelefoon die ik bestelde kwam niet in een grote doos zoals verwacht maar in een pakketje op boekformaat. En toch de goeie kwaliteit die ik van Coolblue gewend ben.

Rapide , serieux

Efficace, rapide et amicale

Livraison casque audio en moins de 24:00. Communication claire et amicale. Top

Slechte bezorging

Waren 2 pakjes Kleine doos met stofzuigerzakken in de hal gezet zonder aan te bellen Zware doos met stofzuiger niet afgeleverd Niet aangebeld Moet nu naar afhaalpunt.... Post nl in Brussel is een drama

28 Borsbeeksebrug

Antwerpen 2600