Great!

its always a pleasure to visit and buy stuff from cool blue, the staff is very helpful and friendly!!!

Goede en supersnelle service!

Ik bestelde zaterdag een artikel en kon dit zondag al laten leveren. De prijs was het meest aantrekkelijk bij Coolblue. Fantastische ervaring!

Très rapide pour la livraison

Livraison gratuite et rapide et satisfait du produit

Je suis déçue et furieuse du service proposé

Très mauvaise. J'ai payé un produit (400 euros) qui n'est pas encore arrivé alors qu'il devait être livré le dimanche 2 juin (et nous sommes le 7). Je n'ai aucune nouvelle, ni de Coolblue, ni de Bpost. Je sais juste qu'il est passé au tri à Anvers le 1er juin au soir. Depuis, il semble avoir disparu.... Autant dire que je suis furieuse.

• Nous recommanderiez-vous? Non

State of the art klantenservice

Zowel online, als in de winkel, als in contact met de (fiets) bezorger.

Achat d'articles excellent !

Bonjour, à l'attention de Mr Alexandre employé de Coolblue de l'avenue Louise; Comme convenu à votre demande, je vous fais part d'un avis satisfaisant en rapport à l'achat des enceintes EDIFIER R1280T. Il sont surprenant par leurs puissance, leurs sons clair et des basses profondes. Excellent rapport qualité prix ! Bien à vous. Giose Mammano.

Malgré une erreur de livraison - support exceptionnel

C’est dans les difficultés que l’on peut comprendre la qualité de service. Dans mon cas il a été irréprochable ! Bravo à toute l’équipe du service clientèle qq Un a suivi mon dossier de jour comme nuit.

Prettig en acuraat

Service rapide

Service rapide on peut choisir la date de la livraison top

Perfecte service

Levering was reeds de Dag na de bestelling hebben 2

degelijke respons op het niet functioneren van een toestel onder garantie, de dag nadien had ik nieu

degelijke respons op het niet functioneren van een toestel onder garantie, de dag nadien had ik een nieuw exemplaar! TOP! Ook met aanbevelingen voor correct gebruik!

Livraison n'a toujours pas eu lieu

Après achat la livraison n'a pas encore eu lieu

De levering binnen de 24u is toch niet kunnen doorgaan. Wel leuke tips per mail ontvangen na de aankoop.

In één woord… top

Gisteren besteld, vandaag geleverd. Topservice. Dikke duim dus.

Sucks

We kopen de grootste TV bij Coolblue. We betalen bij Kelsey de installatiekosten. De bestaande beugel is niet sterk genoeg, dus we bestellen een groter exemplaar, die op ons oude adres wordt geleverd. De installatiekosten worden terugbetaald, en nu staan we hier met een grote TV en bijpassende beugel. Wat een misverstanden . Hoe gaan we in vredesnaam die TV geplaatst krijgen? Vreemde service toch!

Ik vond de ontvangst heel goed en duidelijk en ook het uitleg over de product heel goed ik mocht ook uit testen dus merci daar voor!

Top et pratique !

J’ai pu choisir le jour de livraison et je trouve cette option vraiment top. Ensuite je recevais des sms concernant le créneau horaire de la livraison qui se précisait à chaque message. Et 15 min avant la livraison j’ai également reçu un message. Service pratique et rapide !

Late levering

Het scherm werd niet geleverd zoals beloofd, de levering met vertraging gebeurde dan toen niemand thuis met extra tijdverlies tot gevolg. Kies een betere partner voor levering of geef correcte levertijden. Ik had dit scherm nodig voor professioneel gebruik en dit heeft mee extreem veel tijd gekost. Dringende orders plaats ik nooit meer bij Cool Blue, ik haat het als beloftes niet worden nagekomen. Ik heb mijn scherm overigens nog steeds niet.

Uitstekende verkopers/onthaal in de winkel van Kuurne

Eerste keer dat ik iets in de winkel kwam afhalen. Ik was zeer tevreden met de vriendelijkheid en de eerlijkheid van de mensen.

Gewoon goed

Vlotte Service

Gewoon top Service

Très satisfaite

J'ai commandé un aspirateur Dyson. Celui-ci était 100€ moins cher qu'ailleurs. Commande arrivée en point relais très rapidement. Je suis enchanté.

Makkelijk en snel !

Reeds al een paar keer besteld zowel via internet als in de winkel, maar ik kan geen onvolkomenheden vinden en zelfs niet bedenken! Na levering een mail met hoe en wat over aansluitingen en om meer uit mijn product te halen.! Ik zeg ga zo door jongens en meiden daar bij Coolblue.!

Geen problemen gehad, snelle en goeie service. Geen klachten

simple, rapide et efficace!

Le produit recherché est bien décrit et bien dirigé en fonction de ce que l'on cherche. Commande facile et rapide. Livraison ultra rapide au jour demandé!

28 Borsbeeksebrug

Antwerpen 2600