Nooit werd er een pakje zo snel bij mij afgeleverd. Zeer efficient en vriendelijk, maar vooral snel. Ik had nauwelijks de tijd om een vraag te stellen. Voor ik het besefte was het team al vertrokken.
Useful help in choosing adequate solution Quickly delivered as promised
Smartphone gekocht die, zoals ik bij Coolblue gewoon ben, vlot en netjes werd afgeleverd. Bij de foon werden gratis oortjes beloofd, dat bleek een actie van de fabrikant/importeur te zijn, waar wat problemen bij opdoken, maar die werden met behulp van de Coolblue-helpdesk (héél vriendelijke mensen aan de chat en via mail!) vlotjes en correct weggewerkt.
bonnne première expérience
Het is de enige shop die doet wat ze beloven ,… op gebied van tijdstip , leveringsplaats ,beleefdheid , etc etc
Vlug in mijn bezit
snel, accuraat, betrouwbaar! dank !!
J'ai commander un ecrans car j'en avais besoin d'urgence j'ai donc comme d'habitude commander sur coolblue mais la livraison n'a pas été respecter je suis rester a la maison pour rien ! j'appel le service client eu me disent que cest la faute de Bpost... c'est pas mon probleme moi je commabde chez Coolblue pour un service!!! NUL derniere fois que je commande
Bonsoir Monsieur Azmani, Nous sommes vraiment désolés d'apprendre que vous n'êtes pas satisfait de notre service. Ce n'est évidemment pas ce que vous pouvez attendre de nous ! Nous pensons qu'il est préférable que vous contacterez notre service clientèle via l'adresse électronique suivante: "[email protected]". Nous pourrons ainsi vous aider au mieux et vous fournir avec une solution appropriée dans les meilleurs délais ! Cordialement, Coolblue
Alle kontakten alsook de levering verliepen vlekkeloos.
Uiterst vriendelijk en beleefd personeel.
Le vendeur a regardé avec moi si un câble supplémentaire était nécessaire, mais l'article en avait déjà un inclus ;)
De la commande à la livraison tout est excellent, beaucoup de moyen de paiement , l'heure exact de livraisons, et livreur agréable, en un mot excellent
Begin vorig jaar kocht ik een microgolfoven bij Coolblue. Na iets meer dan een jaar, werd de oven bij normaal gebruik dermate heet dat ik ovenhandschoenen diende te dragen om hem veilig uit mijn huis te krijgen. Ik stuurde de oven op 21/03/2024. Iets meer dan een week later kreeg ik bericht dat de reparateur geen probleem heeft gevonden en ze de oven gewoon terugstuurden. Op aanraden van de klantendienst, stuurde ik hem via de winkel terug retour op 04/04/2024. Ik kreeg geen enkele update en moest meermaals mailen voor info over mijn retour. Bleek dat de oven ergens bij Coolblue vermist was geraakt. Twee maanden later, op 04/06/2024, kreeg ik eindelijk bericht dat ze de oven terug naar de reparateur gingen sturen. Een dag later kreeg ik te horen dat er geen probleem gevonden was, en nog een dag later stond de pakketjesdienst al aan mijn deur. Het is me intussen duidelijk dat de microgolfoven maandenlang ergens bij Coolblue heeft gestaan en zelfs niet naar een reparatiedienst geweest is. Ik ben jarenlang tevreden klant geweest, maar keer niet meer terug.
Geachte, Hartelijk dank voor uw bericht en uw gedetailleerde uitleg over de problemen die u heeft ondervonden met uw microgolfoven en onze service. We begrijpen uw frustratie en willen u onze oprechte excuses aanbieden voor het ongemak dat u heeft ervaren. Het spijt ons te horen dat uw oven bij normaal gebruik dermate heet werd dat u hem met ovenhandschoenen moest verplaatsen. Dit is zeker niet de ervaring die wij voor onze klanten willen. We zien dat u de oven op 21 maart 2024 naar ons heeft opgestuurd voor reparatie en dat de reparateur geen probleem heeft kunnen vinden. Vervolgens heeft u de oven op 4 april 2024 opnieuw via onze winkel retour gestuurd. Dat u daarna geen updates heeft ontvangen en dat de oven vermist is geraakt bij ons, is absoluut onaanvaardbaar. Uw geduld en doorzettingsvermogen om contact met ons op te nemen en het probleem te blijven aankaarten worden zeer gewaardeerd. Het is duidelijk dat er fouten zijn gemaakt in onze afhandeling van uw reparatieverzoek, en het spijt ons dat dit heeft geleid tot een periode van twee maanden waarin uw oven vermist was. Wij nemen uw feedback zeer serieus en zullen uw ervaring gebruiken om onze processen te verbeteren zodat andere klanten niet hetzelfde probleem zullen ervaren. Als blijk van onze spijt en om u enigszins tegemoet te komen, willen wij u graag een compensatie aanbieden. U kunt kiezen tussen een tegoedbon voor een toekomstige aankoop of een korting op een nieuwe microgolfoven, mocht u dat wensen. Met vriendelijke groet, Coolblue
Heeft alles wat ik van een goede service verwacht
Bestelling gaat vlot , goede prijs. Vlugge levering
Commande simple, informations floues sur le site, service client très rapide et livraison sans problème
Apple AirPods gekocht aan een mooie prijs ,de dag erna geleverd snel en verzorgd. Top van bpost en top van coolbleu ik ben al jaren klant.
Snel en doen wat je beloofd hebt
Bonjour, je me suis trompé dans ma commande pour de la mémoire ram pour mon pc de bureau et le service retour , et remboursement excellent rapide merci
Slechte controle 2dekansjes!!! Koop geen 2de kansjes de klant is steeds de dupe! Ik wou vrijdag een chromebook kopen die in promo (399) stond, toevallig was er ook een 2de kansje van dit artikel, (23 euro extra korting) Na hier even over te twijfelen ben ik hier voor gegaan omdat het enkel een geopende verpakking betrof en het toestel onbeschadigd zou zijn. Niets was echter minder waar. Een dag later werd de chromebook hier geleverd en was al snel duidelijk dat hij niet werkte. Ik wou meteen een nieuwe bestellen en deze retour sturen (geld terug). Wat blijkt.... nog geen 24 uur later staat hij opeens niet meer in promo (prijs zaterdag 549) Dus klantendienst gecontacteerd waar we stuiten op weinig of geen begrip en medewerking. Ik moet 173 euro opleggen als ik vervanging wil van deze chromebook. Verder is de enige optie mijn geld terug vragen. Na veel aandringen is hier enkel nog de optie van 86.5 euro opleggen uit de bus gekomen. Het enige dat voor mij een optie was is de 23 euro opleggen (de korting die ik kreeg voor het 2dekansje) zodoende dat ik de prijs van de promo heb betaald die geldig was op de dag van bestelling. Ik blijf dit enorm wrang vinden (ik heb dan ook mijn geld terug gevraagd en de chromebook elders besteld) omdat het hun fout was dat de zogenaamd "onbeschadigde chromebook" helemaal niet onbeschadigd was. Of de 2dekansjes moeten beter gecontroleerd worden OF ze moeten hun beleid hier soepeler op instellen!!
Je n'ai tout simplement pas reçu l'article commandé
Bonsoir Ruddy, Nous sommes vraiment désolés que la livraison n'était pas effectuée comme prévu et que vous n'ayez pas reçu de nouvelles concernant votre commande. Ce n'est certainement pas ce que vous pouvez attendre de nous ! Nous avons vérifié l'état de votre colis et nous avons vu qu'il y a un retard chez notre partenaire de livraison. Nous donnons toujours à notre courrier un certain temps pour résoudre le problème et livrer votre colis. Si vous n'avez pas reçu votre colis le 13/06 n'hésitez pas à contacter notre service clientèle afin que nous puissions vous fournir une solution et une compensation appropriées. Cordialement, Coolblue
Communication parfaite, mise à jour de l'heure de passage, livreur sympa. le top.
Een medewerkster van Coolblue heeft mij zeer goed bijgestaan om de cashback terug te vragen bij de aankoop van een Senseo koffiezet. Procedure op het internet was helemaal niet duidelijk en verwarrend.