Juste parfait

Je commande en soirée un disque dur que aucun magasin tels que Vandenborre, Mediamarkt, Krefel, Fnac, ElectroDepot... n'a pu me fournir à un meilleur prix ni dans les mêmes délais Sans aucune hésitation je continuerai à commander chez Cool Blue

Geduldig

Het overzetten van gegevens verliep niet vlot. 2 medewerkers hebben meer dan 2 uur hun best gedaan om een oplossing te vinden. Het is uiteindelijk gelukt waarvoor dank

Snelle correcte levering

Woensdagavond besteld en donderdag in namiddag geleverd. Heb de levering goed kunnen opvolgen. Zoals steeds bij CoolBlue voortreffelijke dienst. Product donderdagavond uitgepakt en geïnstalleerd en werkend. Tot nu toe zeer te vreden over product. Trouwens een tweedekans als nieuw met een behoorlijke korting. Ik heb eigenlijk niet echt gemerkt dat dit ooit al eens uitgepakt moet zijn geweest. Annekdote: dit product op 03 april eerst nieuw bij de concurentie "Krë..l" besteld. De levering zou tussen 2 en 4 weken kunnen plaatsvinden. Op 24 mei was dit product echter nog altijd niet geleverd! Geen enkele communicatie van hun kant uit over de vertraging en mogelijke oorzaken. Geen voorstel voor annulatie. Diverse keren gemaild waarbij ze zich wel excuseerden, maar mij telkens gevraagd werd nog te wachten, maar geeb concrete info. Triestig over de hele lijn ! Uiteidelijk via telefoon kunnen bellen en kunnen annuleren. Toen ging het plotseling vlot en is mijn geld terugbetaald. Deze shop kan aan CoolBlue een voorbeeld nemen! Alles voorlopig in orde.

Tot hiertoe geen enkel probleem gehad met aankopen en leveringen

rien à dire !

personnel sympa et qualifié !

perfect delivery even sooner than expected

all purchases have been perfctly handled, delivered on time

Arrivé très vite

Super je l'ai commandé le jour avant et le lendemain matin il était la

Handig en compact , design uitzicht. Minder luid dan de vorige stofzuiger. Er was een cash van 40€ . Bij de bestelling op coolblue site . Hoe krijg ik die ? Is nergens niet vermeld bij levering. Grtjes, Kathleen

Entièrement satisfaite

Le produit( radiateur extérieur) trouvé sur internet chez Coolblue Livraison à domicile le lendemain Le fonctionnement répond parfaitement à nos attentes

altijd vlotte en vriendelijke bediening

goeie en uitgebreide keuze goeie uitleg hulpvaardig personeel geen lange wachttijden minpuntje : spijtig dat we zover moeten rijden voor de winkel waarom in Sint-Niklaas er nog geen is is een ????

Alles goed

Étonnant !!!

Commande effectuée jeudi vers 19h00, livrée vendredi matin à 8h45. Prix de l'article très intéressant et surprise que les frais d'envoi soient gratuits !!! Je commanderai à nouveau !!!! Merci

Makkelijke bestelling, snelle levering per fiets

Als altijd lekker snel en makkelijk - en deze keer ook weer levering per fiets. Dat maakt echt het verschil. Soms leveren jullie per Bpost en dat levert meestal ellende op. Dus - houden zo, de vriendelijke Collblue fietsers!

Tres rapide et efficace et petit prix..

Impeccable rapide !!

10/10

Franchement rien à ajouter, ne changez rien tout est parfait.

Snelle levering - vlot en vriendelijk

Na een communicatie foutje tijdens de chat (plots geen antwoord meer) kreeg ik een nieuw contactpersoon. Alles ging vlot. Begrijp enkel niet hoe het kan dat refurbished producten soms duurder uitvallen dan de nieuwe? Zeker als je er nog een extra kabeltje bij moet kopen. Wou graag ecochecques gebruiken om een refurbished versie te kopen, maar dat kwam me 30euro duurder uit. Niet zo economisch dan

Goed geholpen na miskoop

Toen ik een display voor mijn Mac wilde kwam ik uit op een 32 inch hp scherm, doch ondanks de vraag of het wel geschikt was voor Apple en het geen probleem mocht zijn was het alsnog niet geschikt door de wisselfrequentie en hp dus echt niet geschikt is voor Apple. Via de winkel kon ik het gelukkig omruilen voor de enige oplossing die er nog was en dat was kiezen voor een goedkoop televisiescherm van 32 inch. Zo kan ik alsnog beeld bekomen op mijn oudere Mac Pro via hdmi. Het personeel in de winkel te Gent was vriendelijk en behulpzaam verder.

Veertrouwen kwijt.

Vooreerst oprechte waardering voor de mensen van de klantendienst. Afzonderlijk.geef ik hier 4,5 sterren. Mijn ontevredenheid gaat over het geleverd product welk zeker niet nieuw was maar een geretourneerd product. Dat is dan ook de reden van mijn verlies aan vertrouwen. Intussen werd beloofd dat het betaalde bedrag zal worden terugbetaald. Nogmaals dank voor gewaardeerde contacten met diverse mensen van de klantendiest. Manu de cuyper

Bijna perfect.

De bestelling, inclusief de prijs, was het beste wat je op de E-markt kon bekomen. Levering op de juiste beloofde tijd. Vriendelijke en behulpzame bezorger. Eén minpuntje: de bezorger beschikte niet over een karretje, zodat hij onze hulp moest inroepen.

Commandé à 23h et reçu le lendemain à 10h !

Ultra rapide et facile ! Colis arrivé en tres bon état. Je recommandeb!

Product nog steeds niet ontvangen

Op donderdag mijn product besteld en zou vrijdag bezorgd worden. Helaas niet gelukt. Tweede poging op zaterdag. Helaas, weeral niet gelukt. Maandag een nieuwe poging en hopelijk lukt het dan.

Difficile

1ere fois, une personne pour livrer une machine à laver au 2ème étage. Donc impossible. 2ème fois, deux personnes mais pas de machine dans le camion. 3ème fois. La commande annulée puis refaite pour accélérer la livraison. Le transfert d'argent ne se fait pas chez Coolblue. Donc pas de livraison. Nombreux coups de fil.... 4ème fois, deux livreurs et machine dans camion. Tout va bien... sauf qu' on me dit que le branchement et la reprise de l'ancienne n'est pas prévue. Finalement ça se fait. Je suis étonné. J'ai acheté plusieurs fois chez eux et tout s'était bien passé.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Een zeer oude access point met "levenslange garantie" probleemloos omgewisseld. Top!

Perfecte service

Tellement rapide !

Commande passée à 23:40 Colis livré à 08:45 le lendemain matin Que dire de plus ?!

28 Borsbeeksebrug

Antwerpen 2600