J’ai acheté une photocopieuse,, toner et un destructeur de papier. Le vendeur m’a donné un chariot avec ma marchandise et j’ai du me débrouiller tt seul pour charger la photocopieuse avec +-20kg. En le demandant de remettre le chariot à sa place J’ai trouvé ça pas très pro…. Sinon la commande très facile sur le site et le lendemain disponible, donc très positif à ce niveau. Dommage pour le service du vendeur.
Tijdige levevering en zeer goede service.
Ik had een papierversnipperaar besteld. “Vandaag besteld, morgen in huis” Zoals verwacht een standaard fabeltje in België, levering duurde 3 dagen. Maar als je dan thuis komt en een doos ziet staan die een oorlog heeft meegemaakt? Dat vind ik ongehoord in deze tijd. Zelfs geen moeite om het extra te verpakken, het artikel werd opgestuurd zoals je het in de winkelrekken ziet, enkel de originele doos en niks van plastic zakjes of mousse tegen beschadiging dus het artikel gewoon los in de doos, waarvan nog weinig van overschoot… de doos hing letterlijk half uit elkaar, vol met gaten en scheuren… Ik begrijp niet dat jullie zo weinig aandacht besteden aan jullie eigen artikels en klanten bij het opsturen van bestellingen.
Hallo Yves, We betreuren het dat je bestelling beschadigd is tijdens de levering omdat deze niet goed beschermd was. Het lijkt ons het beste als je contact opneemt met onze klantenservice via het volgende e-mailadres: “[email protected]”. We kunnen je dan zo goed mogelijk helpen en je zo snel mogelijk een passende oplossing bieden! Met vriendelijke groet, Coolblue
Zeer goed, snelle en goede levering
correcte aflevering :-)
Ik bestelde online een stofzuiger waarbij de website melding maakte van een cashback van € 30. De stofzuiger werd tijdig geleverd, maar ik bleef op mijn honger zitten hoe het met die cashback moest geregeld worden. Uiteindelijk heb ik het heft in eigen handen genomen en met jullie gechat. De eerste info om via een andere website de aanvraag voor betaling te doen was foutief, de tweede was wel ok, maar wat een ellelange procedure van input van allerlei gegevens. Eenvoud moet toch iets moois zijn !
En quelques minutes j’ai commandé mon aspirateur, livré le lendemain !
Vlotte bestelling en snel in perfecte staat geleverd
Ik heb al meerdere malen bij coolblue besteld en telkens tevreden. Hele goede service en vriendelijke leveranciers, tip top in orde
Prima organisatie in de winkel. Onthaal aan de ingang. De verkoper is vriendelijk, luisterend, adviserend, niet opdringerig, niet onder stress. Nergens een storend element in de winkel of in het gesprek. Goed en duidelijk advies. Dit is een shoppingbeleving zoals ik ze wil. Dit bewijzen mijn recente aankopen. Ook het callcenter doet het uitstekend. De vriendelijke aanspreking, de hulp die ze aanbieden. De bevestigingsmail die men krijgt. Alles bijeen geeft dit een goed gevoel en veel vertrouwen!
J'ai commandé le 26 mai en début de soirée une imprimante brother. D'après le site commandé avant 23h59 livraison le lendemain à domicile. J'ai reçu de votre part confirmation de ma commande. Dans la même soirée j'ai reçu un mail me disant que ce serait bpoost qui ferait la livraison. Actuellement le 29 mai à 17h13 je n'ai toujours pas reçu mon coli. Je vous tiendrai au courant dès dès que j'aurai reçu mon coli. Cordialement à vous P. S.: pour le moment un client moyennement satisfait mais cet avis peut évoluer dans le bon sens
Bonjour Emmanuel, Nous comprenons qu'un retard dans la livraison de votre colis n'est pas très agréable ! Nous avons effectivement constaté que votre commande a été retardée, mais que votre colis sera livré aujourd'hui selon Bpost. Si votre colis n'a toujours pas été livré le 1/06, veuillez contacter notre service clientèle afin que nous puissions vous proposer une solution appropriée. Cordialement, Coolblue
Ik bestelde een refurbished IPhone (zichtbaar beschadigd). Ik kreeg precies een gloednieuwe Iphone! Werkt perfect en geen zichtbare beschadigingen. Super blij!
Alles is héél vlot verlopen. Helemaal niets op aan te merken. Snelle en goede service.
Levering volgens afspraak
J'ai commandé une télévision, une barre son et un câble hdmi. La barre son n'a pas été livrée, d'après le livreur elle était hors stock. Dans le système elle est considérée comme livrée. Le livreur m'a demandé d'appeler le contact center pour trouver une solution. C'était lundi. On est mercredi et le dernier message (les gens du contact center sont très professionnels) reçu signalait qu'on allait revenir vers moi dans les meilleurs délais. Une erreur peut toujours se produire mais je m'attendais à une solution plus rapide au problème. Quoique j'espère toujours que ça va se régler rapidement maintenant...
Bonjour Philippe, Nous sommes vraiment désolés que la livraison n'était pas effectuée comme prévu et que vous n'ayez pas reçu de nouvelles concernant la barre de son. Ce n'est certainement pas ce que vous pouvez attendre de nous ! Nous comprenons que vous remettez cela en question. En réalité, votre commande a été expédiée en trois envois différents. Dans notre système, ils sont tous les trois indiqués comme "livrés", c'est pourquoi nous ne pouvons pas vous fournir immédiatement une nouvelle barre de son, mais nous devons attendre un retour du dépôt. Nous vous tiendrons informé dès que nous aurons des nouvelles. Cordialement, Coolblue
Top bestelling en levering
Staat heel leuk op de site, voor 23.59 besteld volgende dag geleverd, ook op zondag…..niet dus zaterdag middag besteld maandag geleverd, stond ik dan op de verjaardag zonder cadeau! Kan het dus beter in de winkel halen, heb je het wel optijd! Dus dit doen we niet meer bij jullie bestellen!!!
Beste Mirjam, Dank u voor uw feedback. Het spijt ons zeer te horen dat uw bestelling niet zoals beloofd op zondag werd geleverd, waardoor u zonder cadeau op de verjaardag stond. Wij begrijpen hoe frustrerend dit moet zijn geweest en bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat u heeft ervaren. Wij streven ernaar om in 90% van de gevallen onze leveringen de volgende dag te bezorgen, zelfs op zondag. Helaas was er in uw geval sprake van een uitzondering en dit voldoet niet aan de service die wij willen bieden. We waarderen uw geduld en zouden het op prijs stellen als u ons de kans geeft om uw vertrouwen te herstellen. Mocht u nog vragen hebben of verdere hulp nodig hebben, neem dan alstublieft contact op met onze klantendienst. Met vriendelijke groet, Coolblue
colis conforme avec email d’aide pour le produit concerné, commander vers 21h reçu le lendemain matin. parfait
Service impeccable
ik ben niet te vreden met mijn levering ik had inlichtingen genomen voor het terugnemen van mijn oud toestel en u had mij verzekerd om dit terug te nemen. Nu heeft men mij nieuw apparaat met de post geleverd en zit ik met mijn oud apparaat ik ben een oud persoon wat moet ik nu doen met mijn oud toestel. Marchal Monique
Beste Monique, Bedankt voor uw bericht. Het spijt ons te horen dat er een probleem is met de retour van uw oud toestel. Wij begrijpen hoe vervelend dit voor u moet zijn, vooral omdat u ons hierover al had geïnformeerd en we u hadden verzekerd dat we het zouden terugnemen. Om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen, verzoeken we u vriendelijk contact op te nemen met onze klantendienst. Zij kunnen u verder helpen met de instructies voor het retourneren van uw oud toestel. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. We waarderen uw geduld en medewerking. Met vriendelijke groet, Coolblue
très bien
Avant d'acheter et suite à une mauvaise expérience chez un autre revendeur, j'ai appelé vos services. J'ai reçu des réponses claires à toutes mes questions. J'ai donc passé la commande avec confiance.
Goede service je wordt heel goed op de hoogte gehouden bij levering