Prix intéressants et livraison rapide

J'ai acheté un

Nul

A la commande la livraison est prévue pour le lendemain Marketing mensongère!!!! J'apprends à la dernière minute que l'adresse est incomplète pour un point de relais bpost aberrant!

• Nous recommanderiez-vous? Non

super vriendelijk en behulpzaam

super service

correcte planning

levering zoals het hoort perfect

Snelle en vriendelijke levering

Droogkast besteld en was de volgende dag netjes en vriendelijk geleverd.

Snelle levering en ook zeer vriendelijk in de winkel

Alles werd inderdaad zoals aangeduid op de website de dag nadien geleverd. Eén accessoire moest in de winkel in Brugge ophalen en daar ook vriendelijk en snel geholpen.

Excellente première expérience chez Coolblue

Large choix de BBQ, comparatif entre différents modèles d’une même marque, prix compétitif, facilité pour placer la commande et rapidité de livraison

super article et super livraison

beau kit HP pôur le clavier avec souris sans fil avec un prix correct ,et une livraison au top

correcte

second achat du même article deux jours après mais augmenté de 2 €! pourquoi ?

Snelle levering, product was tamelijk prijzig.

Agréablement surprise

Il y a eu un petit retard dans la livraison mais c'était à cause de Bpost, à qui je n'en veux absolument pas vu qu'ils ont beaucoup de colis. Donc livraison impeccable et ma commande correspond bien à mon attente. Je commanderai encore chez vous avec plaisir

Fijn all-in-one apparaat

Prachtig toestel voor "thuisgebruik", goede kwaliteit/prijsverhouding, simpele installatie, maakt wel wat lawaai telkens bij opstarten ... maar dit doet niets aan de goede werking. Eigenlijk een echte aanrader voor gewoon werk thuis.

Commande d'un lave-linge

Commandé en fin de journée et livré le lendemain à l'heure prévue, promesse tenue, bravo..!

Goed toestel

rapide

commande avec livraison le lendemain ! c'est super ! merçi

Heel vriendelijk geholpen en ze kennen hun vak!

Kreeg ook spontaan de vraag of ik nog iets nodig had bij mijn aankoop en idd ik had iets nodig en ze hebben mij daar goed bij geholpen om mijn produkt te vinden. Toppie!!

Duidelijke site, vlot bestelproces. Deze keer voor afhaal in de winkel zelf gekozen. Vriendelijk onthaal, deskundige uitleg. En uit ervaring weet ik dat hun garantie- en terugnamebeleid uitstekend werkt!

Zeer goede service

We hadden een strijkijzer aangekocht. Bleek dit product defect te zijn, het lekte water. Dezelfde dag in retour gezonden, drie dagen later het nieuwe strijkijzer ontvangen. En dit werkt perfect, goede, snelle en correcte service.

top service en top producten

Ik had mijn bestelling geplaatst en werd direct op de hoogte gebracht dat ik 24u op voorhand een mail ging krijgen en dat ik 15 minuten op voorhand ging gebeld worden. Ik dacht eerst dat wordt vaak gezegd maar het is zelden waar. Maar nee dit is toch waar. Toen kwam de levering dit is op het 3de verdiep, normaal tot net achter de deur maar de leveranciers waren zo vriendelijk om mijn wasmachine te plaatsen in de ruimte waar de aansluiting stond. Service een dikke welverdiende 10/10

Super snelle levering!

Livraison rapide et efficace !

Correcte service

Bij elke bestelling verloopt alles correct en snel.

Gewoon top

Eenvoudig mijn keuze kunnen maken op webshop Besteld En geleverd op gewenste dag en goed geïnformeerd ivm levering

Bpost zeer slechte keuze

Ben de ganse dag thuis geweest niks ontvangen van pakket zoals beloofd Dan krijg ik de melding dat ze het pakket op een Bpost afhaalpunt geleverd hebben en de dag nadien ga ik het daar afhalen en geen pakket aanwezig Krijg ik als antwoord dat het voor na het weekend zal zijn Zeer zeer slechte service

Bon prix et rapidité de livraison.

Chauffeur pour la livraison dynamique et très sympa.

28 Borsbeeksebrug

Antwerpen 2600