Retard de livraison - Promesse non tenue

Livraison le lendemain non respectée. C’était pourtant la raison principale d’ avoir commandé chez Coolblue…

• Nous recommanderiez-vous? Non

Netjes op tijd geleverd en zeer goede communicatie via e mail

A recommander

Rien à redire parfait

Rapport qualité-prix imbattable

Tout est parfait !

cool et rapidos

cool !

Service parfait

Délai de livraison confirme à ce qui était annoncé ! TB !

Zeer aangename ervaring.

Super snelle en zeer vlotte levering. Je wordt continu op de hoogte gehouden van de levering via mail en telefoontje van de bezorger. Vriendelijke bezorger trouwens. Voldoende en duidelijke informatie op de webshop over het product en deze info werd ons nog eens doorgestuurd via mail. In de toekomst, voor een volgende aankoop denk ik zeker opnieuw aan Coolblue.

Tout c'est très bien passé lors de ma première commande

Très bien

rapide et précis !

commande avec garantie de livraison en 24h, colis reçu, protégé, sans souci.

Pas reçu ma commande

Je n'ai pas été livré car vous avez oubliez la mention (point relais) sur l'adresse de livraison. Donc, la poste vous l'a renvoyé.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Super service clientèle et travailler de livraison

Super merci

Klasse

Een snelle service en levering

ramp

PC, die op de lijst voorradig was besteld, volgende dag bericht, PC kon niet worden geleverd wegens probleem adres, wat er niet was en we zullen je het bedrag terug storten. Begrijpe, wie ht begrijpen kan

Perfect!!!

Het refurbished iphone was veel beter dan verwacht Redelijke prijs. En snel verzending. Als een klant heb niets meer nodig. Top!!!

Livraison écologique et gratuite.

La livraison à vélo... d'une précision incroyable au niveau du créneau horaire. Cela m'a permis de faire tout ce dont j'avais besoin de réaliser ce jour là, sans aucune perte de temps. Finalement c'est plus écologique aussi car je n'ai pas du utiliser une voiture et quel gain de temps. Merci

Vlotte levering

GPS-toestel vlot en volgens beschrijving geleverd aan een scherpe prijs

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Zeer positieve ervaring

Zowel de presentatie van het productaanbod als vervolgens het bestelproces t/m de levering verliep zeer gestructureerd en uitermate vlot zonder enige hindernis. We werden voortdurend op de hoogte gehouden van de evolutie van onze bestelling.

Le produit était conforme

Très bonne expérience

Uitstekende service

Het artikel was klein genoeg voor in de brievenbus, maar zat in een te grote doos. De chauffeur belde omdat ik niet thuis was. Ik vroeg om het aan de conciërge te geven, maar die was ook niet thuis. De dame belde terug. Ik vroeg om het aan een buur te geven, wat ze ook deed. Ik waardeer ten zeerste de inspanningen van deze dame om mijn pakje te bezorgen.

Dommage que Bpost livre car encore un jour de retard

j'ai eu contact avec un de vos service pour plaindre de Bpost et je suis très content de la personne avec qui j'ai discuter qui a bien compris mes doléances.

Snel en efficiënt

Snel en efficiënt

Publicité mensongère

J’ai choisis de passer commande avec Coolblue car il est indiqué commande avant 23:59 livrè le lendemain. Je passe commande , et là il est envoyé un mail pour dire ps le lendemain mais le surlendemain . Je me dis bon c’est pas grave c’est toujours mieux que sur Apple Store , et puis de toute façon j’ai payé et commende donc pas de retour en arrière . Nous sommes au jours 5 , pas de livraison et suivi bpost indique une erreur … super j’aurais dû aller acheter sur Apple Store comme je l’avais prévu …

Snel en correct

's avonds bestellen, 's anderendaags al afgeleverd; men houdt mij regelmatig op de hoogte op welk tijdstip precies er geleverd wordt

Qualité de service

Rapidité Efficacité Conseils Respect des délais

artikel teruggezonden

Nilfisk had een defect toestel ingepakt. Wiel viel eraf bij het uitpakken. Dat ze dit in de fabriek niet zien. De service van Coolblue daarentegen is goed.

28 Borsbeeksebrug

Antwerpen 2600