Ik heb een laptop besteld waar volgens Coolblue een geheugenkaartlezer in ingebouwd is. Dit blijkt niet zo te zijn. Als fotograaf heb ik dit vaak nodig, dus ik heb hiervoor nog een extra externe lezer moeten bestellen.
Service installation très bien, contacte cordial, la machine fonctionne très bien, à voir sur la durée.
Goede service, snel, gewoon top zoals altijd
Je suis dans l'ensemble satisfait des procédures d'achat et des matériels acheté. Les petits soucis sont du au micro logiciel pour les utilisés entièrement. G1 LIGHTSPEED tourne en boucle, plus moyen de paramétrer les touches du clavier. Et un autre micro logiciel pour le casque A50 Astro que je ne sais pas installé.
Goede communicatie vóór de levering. Een onderdeel ontbrak maar werd snel nageleverd!
Ik had een iPad met toebehoren besteld voor een feest. Omwille van de kost, hebben we met verschillende samengeleefd. Dit zou zaterdag geleverd worden. Net optijd voor het feest. Zaterdag krijg ik in de ochtend de melding dat dit maandag pas geleverd wordt. Dit is zeker niet leuk. We (drie koppels) stonden met Lege handen op het feest. Ik wacht nog steeds op een compensatie van jullie uit!
Hoi, Het is zeer jammer te horen dat jullie bestelling niet op tijd is aangekomen voor het feest, zeker wanneer je met anderen hebt geinvesteerd en alles tot in de puntjes had gepland. Ondertussen hebben we een voucher klaargezet op je Coolblue account als tegemoetkoming voor de vertraging. We hopen dat dit kleine gebaar helpt om het ongemak enigzins te verzachten. Groetjes, Coolblue
ik ben geen fan van webshops maar de manier waarop ik bij coolblue verzorgd wordt als klant en dankzij hun fysieke winkels maken wel dat ik coolblue aan durf te raden.
3 Telefoontjes nodig om adres juist aan te passen. Uiteindelijk heb ik de bestelling geannuleerd en een nieuwe geplaatst. Ik snap dat ze mijn adres zand e telefoon niet goed begrijpen, maar vraag dan opnieuw wat ik zeg in plaats van te gissen en een verkeerd leveradres in te geven. Bij het annuleren werd trouwens een deel van het bedrag niet terug betaald…
Dag Björn, Het spijt ons te horen dat er zoveel contact nodig was om uw adreswijziging door te voeren. Wij streven ernaar om onze klantenservicemedewerkers zo goed mogelijk op te leiden, zodat zij de best mogelijke service kunnen bieden. Helaas kunnen er ondanks onze inspanningen toch miscommunicaties ontstaan. Wat betreft de terugbetaling: we zien dat een deel van uw bestelling is betaald met cadeaukaarten. Het bedrag daarvan staat inmiddels als shoptegoed op uw account. De rest van het bedrag is teruggestort. Mocht dit niet het geval zijn, neem dan contact op met onze klantenservice. Vriendelijke groeten, Coolblue
Ik bestel onlin, bekijk alles, geef alle informatie door die nodig is en doe de betaling zoals gevraagd. Op mijn bestelbon die later aankomt zie ik staan NEDERLAND. Ik bel binnen en vraag om dit aan te passen naar BELGIE anders zou het pakket niet aankomen. Dit kan maar dan moet ik een opleg doen van ongeveer €20. Want ik heb besteld, vanuit België, op een Nederlandse site. Ik vind persoonlijk dat dit NIET kan, ik heb besteld, betaald dus gekozen en overeengekomen met waarmee ik akkoord was. Dus de verkoop gesloten. Dan kom je later niet uit dat ik moet bijbetalen omdat ik op de Nederlandse site besteld heb. Als jullie dit niet willen, dan moeten jullie ervoor zorgen dat ik niet KAN bestellen op de Nederlandse site. Dan moeten jullie de opleg ook niet nadien vragen, wat eigenlijk niet kan want verkoop gesloten. Ook geen enkele mogelijkheid van de medewerkster aan de telefoon had enkel 2 keuzes. Ofwel Betalen ofwel verkoop annuleren. LET wel ik had alles gedaan zoals gevraagd en ook de betaling correct uitgevoerd dus de VERKOOP WAS GELDIG GESLOTEN. Dan kunnen jullie toch niet eenzijdig terug komen op de verkoop en die eenzijdig verbreken bij het niet willen betalen van de opleg. Graag een reactie want eigenlijk ben ik er niet mee te houden, ben ook ondernemer en WIJ moeten dat niet doen met onze klanten.
Dag Benoit, bedankt voor uw review, we hebben de desbetreffende order nagekeken en ook de handelingen van de klantenservicemedewerker. Graag geven we u een antwoord. U heeft besteld via onze Nederlandse website, die een andere domeinnaam heeft dan de Belgische site. De prijzen verschillen per land en moeten worden aangehouden. Het is niet mogelijk om via de Nederlandse site te bestellen met een Belgische postcode. Vandaar dat Nederland vermeld stond op uw orderbevestiging zoals u aangaf. Nederlandse postcodes bestaan uit vier cijfers en twee letters, terwijl Belgische postcodes alleen uit vier cijfers bestaan. Uw bestelling is in het systeem gekomen doordat u 'BE' aan uw postcode heeft toegevoegd. Dit past echter het land van levering niet aan. De annulering van uw bestelling is geen eenzijdige keuze. Als we de bestelling toch zouden verwerken en u zou deze willen annuleren, zou de terugbetaling onnodig vertraagd worden. Door de bestelling direct te annuleren, voorkomen we deze vertraging voor beide partijen. Als u toch wilt dat we de bestelling aanpassen naar het correcte land, zijn we genoodzaakt om ook de prijs aan te passen naar de geldende prijs in België. Dit is in lijn met onze procedures, wij danken u voor uw begrip. Vriendelijke groeten, Coolblue
Livraison dans les délais et la marchandise n'est pas abîmé, que demander de plus.
Il y avait marqué : commandé avant 22h59 demain chez vous, alors je l'ai commandé. Il n'est jamais arrivé chez-moi le lendemain mais 2 jours après
Twee verschillende vestigingen op één adres heeft blijkbaar leveringsproblemen.
- Des prix compétitifs. - Un service clientèle compétitif, compréhensif, compétent et emphatique. - Livraisons rapides (les retards sont tjrs dû à Bpost). - Assistance après achat (mail de confirmation de livraison, envoi de mode d’emploi…)
Daar ik vorige week een bestelling gedaan en betaald heb laat de levering op zich wachten eerst zou ze verleden zaterdag voor 13 uur geleverd worden dan was het s'avonds en daarna op maandag. Dan vind ik ze beloven vandaag besteld morgen geleverd waar weinig van te merken was en zoiets aanvaard ik niet.
Alles verloopt zeer vlot
(y)
non respect de ce qui est indiqué comme délai de livraison
Bonjour Xavier, Nous sommes sincèrement désolés que votre colis ait été retardé. Nous faisons tout notre possible pour livrer toutes les commandes dans les délais. Malheureusement, cela n'est pas toujours possible. Si ce colis n'a toujours pas été livré, veuillez contacter notre service clientèle. Nous pourrons ainsi vous proposer une solution adaptée. Nous vous remercions de votre compréhension. Cordialement, Coolblue
Commande facile sur le site le dernier jour des soldes. J'ai reçu ma télé en deux jours au lieu du lendemain, mais je trouve cela normal puisque commande finalisée à... 23h55 :-) Pas eu de contact avec le livreur, mais je l'ai vu arriver par la fenêtre et la nouvelle télé était bien déposée sur le seuil de la porte d'entrée, dans les heures annoncées par le suivi postal...
L’enlèvement en magasin n’est pas organisé efficacement. Il faut faire la file avec les autres clients venus demander des renseignements ce qui prend beaucoup plus de temps que l’enlèvement d’un article déjà payé. Il serait judicieux de prévoir un poste pour l’enlèvement uniquement.
Ma tv est arrivée cassée
Bonjour Gilles, Nous sommes désolés d'apprendre que votre téléviseur a été livré défectueux. Nos livreurs font tout leur possible pour que tout se passe bien. Malheureusement, cela n'a pas été le cas pour vous. Heureusement, nous voyons qu'un échange a déjà été prévu pour vous, et nous sommes ravis que vous ayez déjà reçu une solution. Cordialement, Coolblue
Écoute, efficacité, professionnalisme Cette vendeuse était top!!!
Commandé dans l’après-midi très facilement (le site mémorise les précédentes commandes) et reçu le lendemain fin de matinée. Parfait!
Pack duo 50 euros plus cher que deux caméra simple identique, décevant car vu après livraison …
doe zo voort super vlugge levering